Der er ikke langt fra Danmark til Norge, men ikke desto mindre en verden til forskel mellem de to lande. Norge er indbegrebet af vild og storslået natur; store skove, betagende fjorde, fortryllende vandfald, samt alle fjeldene og dalene. Her er man aldrig langt fra naturen, der har en forbløffende evne til at overgå sig selv efter hvert sving. Tag på fjordtur og se skærgårde, kystbyer, og brusende vandfald. Besøg de traditionelle højfjeldsbyer og oplev den lokale kultur. Her er noget for enhver smag - hvad enten du kan lide natur ved havet eller natur i fjeldene og de smukke floder. Vi tilrettelægger rejsen, så I kun behøver at tænke på at pakke kufferten. Kontakt Christoffer for at få skræddersyet den perfekte rejse ud fra jeres ønsker og drømme.

PSST...


Lige nu har rejser til Norge fået et velfortjent opsving. Vi arbejder med vanvittigt dygtige hoteller, der velfortjent er efterspurgte blandt de mest kræsne rejsende. Derfor er vores varmeste råd at kontakte os i god tid. Så kan vi sørge for early bird specials, værelserne med den bedste udsigt og de mest ideelle flybilletter.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

KONTAKT OS