MOnTENEGRO

Unik natur, rent og klart havvand og imødekommende befolkning - det lille bjergland med de smukke byer og middelhavsstemning er en rigtig perle i Adriaterhavet. Montenegro betyder ”de sorte bjerge”, men om sommeren er klipperne fulde af frodige farver, skabt af en overdådig eksplosion af oliven- og fyrretræer samt tusindvis af blomster. Balkans spændende historie gennem hundredevis af år, er til at tage og føle på i de mange borge, kirker og middelalderbyer. I Montenegro finder man smukke bjerglandskaber, billedskønne søer og en perlerække af små idylliske havnebyer langs kysten. Det er tydeligt at se på arkitekturen, at Italien ligger lige på den anden side af Adriaterhavet. I det fortryllende landskab ved Sydeuropas eneste rigtige fjord, ligger byer som Budva og Kotor, der emmer af middelhavs-atmosfære, som det var engang, til musikken af bølgebrus og cikadesang. 

PSST...


Vi har lagt Montenegros lækreste og mest eksklusive hotel, Aman Sveti Stefan, på hjemmesiden. Men som altid har vi et velresearchet bagkatalog af dejlige 80days-hoteller, som vi matcher til jeres specifikke ønsker og drømme efter, at vi har talt sammen..


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

KONTAKT OS