VERDURA RESORT

VERDURA RESORT

FAMILIEVENLIG LUKSUS PÅ SICILIEn

Verdura er et helt unikt familievenligt luksusresort beliggende nær kystbyen Sciacca, omringet af appelsin- og oliventræslunde på Siciliens sydlige, klipperige kyst. Et perfekt hideaway med en afslappet og hyggelig stemning - nærmest som i en lille strandlandsby.  Alle 203 rummelige værelser og suiter er spredt ud på området, hvilket giver en ægte følelse af plads og privatliv. Alle værelser er med private terrasser, enkel smagfuld indretning og en uforstyrret udsigt over Middelhavet. Verduras tre store villaer har plads til ni voksne, og her har I havudsigt, privat pool og elegante fællesrum og værelser. Den skønne, lange strandstrækning indbyder til løbe- og gåture - når altså ikke det er de dejlige solsenge, parasoller, strandbaren og det brede udvalg af vandsports aktiviteter, der lokker. 

POOL, Strand & SPORT GALORE

I sommersæsonen er Verduras Kid's Club åben dagligt fra 10.00 til 19.00 for børn i alderen 4 -12 år, og det er gratis for alle gæster. Indendørs er der kunst og kunsthåndværk og hygge med filmscreening. I det udendørs legeområde er der soppebassiner, sandkasse og en dinky legeplads. Teenagere kan hygge sig med at spille diverse boldspil på græsset, beachvolley, touch rugby, fodbold, bordtennis, billard og dart - og så er der karaoke til sangfuglene. På Verdura er der masser at kaste sig over for den aktive familie. Der er to 18-hullers og én 9-hullers champion-ship golfbane, seks oplyste grus-tennisbaner, en fullsize fodboldbane, volleybaner på græsset og i sandet, en 60 meter lang infinity pool og et fuldt udstyret fitnessrum.

INSIDER

Verdura er det perfekte hideaway for både par, grupper af venner og familier. Stemningen er afslappet og hyggelig - som i en lille strandlandsby - og personalet er imødekommende og tydeligt begejstrede for både deres store og små gæster.

FACTS

Flyvetid til  Palermo: 3t30m
Bedste periode: Forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

SMUKKE SICILIEN

ITALIENSK NÅR DET ER BEDST

Der er fire restauranter og 5 barer at vælge imellem. På Restaurant Buon Giorno kan I hver morgen nyde en dejlig morgenmadsbuffet i den lune morgensol og med udsigt ud over havet. La Zagra, der bevæger sig lystigt omkring i det dejlige Middelhavskøkken, tilbereder deres retter af de friskeste, lokale ingredienser under nøje ledelse af to Michelin-chefkokke. På den hyggelige strandrestaurant, kan I spise friskfangede fisk og skaldyr i bare tæer og nyde duften og lyden af bølgerne lige nedenfor. Liola ligger bygget ind i klipperne og er et hyggeligt og typisk siciliansk Trattoria med pizza-ovn og super dejlig stemning. Børnene er tilgodeset med særlige børnemenuer på Venduras restauranter.SPA à LA SICILIEN

Har I brug for afslapning og zen-tid - så er det prisbelønnede Verdura Spa stedet, hvor I både kan lade jer forkæle og lade op. Faciliteterne omfatter fire udendørs thalassoterapi pools, et udvalg af skønne behandlinger, dampbade, saunaer, state-of-the-art fitnesscenter og personlige velvære programmer. 


Sicilien er noget særligt med den ægte, klassiske sydeuropæiske charme, afslappet stemning og fantastisk mad - og Verdura er et af de bedste bud til en luksuriøs ferie i de smukke omgivelser!