Therasia Resort Sea & Spa

Sicilien

Kontakt os

Therasia Resort Sea & Spa

Sicilien

Kontakt os

Om stedet

Therasia Resort Sea & Spa's hvidkalkede mure spejler sig i Middelhavet og står i smuk kontrast til de særprægede vulkanske klipper på øen Vulcano. Afsides og privat, omfavnet af den milde duft af havet og de vilde blomster - og med en fantastisk udsigt udover Middelhavet og de seks øvrige spektakulære Lipariske småøer nord for Sicilien.


Faktisk kan Therasia prale af en havudsigt fra alle dele af hotellet på grund af sin unikke placering på forbjerget til vulkanen, Vulcano delle Fossa - som sidst var i udbrud i 1890, men stadig slipper sine svovldampe og gør jorden brændende varm på toppen ved sit krater.
Therasia ligger en kilometer fra stranden, men der er direkte adgang til det klare, turkise hav fra hotellets trappe. Havet er roligt og børnevenligt - og det er oplagt at plaske rundt med maske og snorkle. Ellers kan I nyde Therasias to store, sammenhængende infinitypools, som - når I svømmer i dem,  giver fornemmelsen af, at I kan fortsætte svømmeturen ud i havet og forsvinde ud i horisonten. De lækre solsenge i teak træ med bløde madrasser omkring poolen og de mange små, næsten hemmelige, terrasser, der gemmer sig omkring på resortet, er skønne til afslapning i solen eller i skyggen med en god bog.


De 97 værelser i forskellige kategorier er indrettet elegant og eksklusivt i ægte Middelhavsstil med sans for den mindste detalje. Enkelt og med ægte siciliansk atmosfære. Og netop atmosfære, er noget af det vores begejstrede gæster fremhæver. Den gode stemning og det søde, imødekommende personale på Therasia er sammen med den unikke natur, udsigten og roen, dét der får det lille boutiqehotel til at skille sig ud.

INSIDER

Therasia ligger en kilometer fra stranden, men der er direkte adgang til det klare, turkise hav fra hotellets trappe. Havet er roligt og børnevenligt - og det er oplagt at plaske rundt med maske og snorkle. Børn er mere end velkomne på Therasia.

FACTS

Flyvetid til Catania // 3t50m. Herfra er der 1t30m i bil til havnen Milazzo, hvor I skal sejle i 45m ud til Vulcano.

Bedste periode // Forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

vulkansk magi

Køkkenet på Therasia Resort Sea & Spa er det perfekte udtryk for området, kulturen, kreativiteten og de skikke, der har domineret Sicilien gennem århundreder. Kokken hedder Crescenzo Scotti, og han tryller med gryder og pander og frembringer det allerbedste af det sicilianske køkken. Han har en utrættelig passion for kvalitet, håndplukkede lokale ingredienser og hemmelige gået-i-arv-opskrifter. Fisk og skaldyr er alle hentet friske op af havet omkring De Lipariske Øer, grøntsagerne dyrkes på markerne i Catania, ostene er fra Syracuse og kødet fra Nebrodi. Ja, der er sådan set kun at sige: velbekomme.


Therasia Resort Sea & Spa Wellness Center er en af stedets fineste faciliteter - ren afslapning, regenerering og forkælelse. Spa-centret tilbyder en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, hydroterapi, afslappende bade og massage med avancerede teknikker, aromaterapi og parfumerede olier, som lindrer træthed og stress. Spaen har også et indendørs varmtvandsbassin, hydro-massage, sauna, tyrkisk bad og Emotion shower.
Therasia ligger ikke langt fra den hyggelige havneby, Porto di Levante. Her kan I opleve og prøve de populære, varme natur-mudderbade (lettere ildelugtende - men det er en del af det hele, og de er fantastiske alligevel), vulkanske svovldampe (dufter heller ikke af roser) og underjordiske varmtvandsbade, som er berømte for at kunne lindre gigtsmerter, hudlidelser og problemer med luftvejene. Therasia ligger desuden så tæt på sine søsterøer, at det er oplagt at tage på udflugt med båd ud til øerne og opleve strandene og naturen omkring.


I 2000 kom Vulcano og dens søsterøer med på UNESCOs verdensarvsliste på grund af deres enestående geologi og natur. Det har man en udpræget respekt for på Therasia Resort, og der blev således kun brugt materialer fra nærområdet, da hotellet på et tidspunkt blev ombygget. Lavasten fra Etna, siciliansk terracotta samt oliven- og cedartræ samt håndskårne sten fra øen er hotellet nu bygget af.