Rosewood Castiglion del Bosco

Toscana

Kontakt os

Rosewood Castiglion del Bosco

Toscana

Kontakt os

Smukke Rosewood Castiglion del Bosco er et af de ældste og bedst bevarede godser i Italien og er beliggende i Montalcino, Toscana, i hjertet af Val d'Orcia som er klassificeret UNESCO World Heritage Site. Val d'Orcia er et kuperet landskab kendt for sin fortryllende skønhed og forførende farver og teksturer. Dyb grøn i foråret og gyldent i efteråret. Hele Toscana er inden for rækkevidde - fra gallerierne i Firenze til den middelalderlige by San Gimignano, og fra den historiske by Siena til strandene ved Middelhavet. 

Et ophold på Castiglion del Bosco er en sjælden mulighed for at nyde Toscana og livet, som det har været levet her i hundreder af år, på en pragtfuld landejendom omgivet af bølgende bakker og endeløse vinmarker, smukke cypresser og hundrede år gamle gårde. Her kan I slappe af ved den fabelagtige opvarmede udendørs infinity-pool bygget op i sten og med udsigt til byen Montalcino, der ligger på en bakketop.
Godset har milevis af maleriske vandre-og cykelstier (cykler kan lånes gratis), med spektakulære højderygge der slynger sig forbi vandløb, vandfald og skjulte historiske steder. I kan også vælge at udforske området fra hesteryg - de prægtige Maremma heste, der anvendes af traditionelle toscanske hyrder, skridter jer roligt gennem et netværk af ridestier, der strækker sig helt ud i de vidtrækkende hjørner af området.

Hjertet her er Borgo, en stemningsfuld landsby med små, smalle brostensgader, en gammel kirke og autentisk toscansk landlig idyl. Byens historiske bygninger er smukt omdannet til 23 meget individuelle luksuriøse suiter med respekt for traditionel toscansk stil og kultur. Hver suite er personligt indrettet med håndplukkede unikke, antikke italienske møbler og kunst. Nogle suiter har separate stuer, mens andre har enorme terrasser - alle med fantastisk udsigt over det kuperede landskab. 

80days SOMMERFERIE 2018


I bor 7 nætter på det fem-stjernede Rosewood Castiglion del Bosco i Toscana og flyver direkte København-Pisa/Firenze t/r. Morgenmad, Rosewood Elite Status og lejebil i 7 dage er inkluderet.


2 voksne i Deluxe Room (meget få tilbage i sommerferien)                           fra kr. 52.000

2 voksne i en Borgo Suite                                                                                   fra kr. 84.000 

2 voksne og 2 børn (u. 12 år) i en Borgo Suite                                                 fra kr. 104.000


ROSEWOOD ELITE: Som det eneste rejsebureau i Danmark er 80days blevet inviteret til at være Rosewood Elite medlem, hvilket giver 80days rejsende særlige VIP fordele. 


Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. Disse priseksempler er udregnet i skolernes sommerferie og på udvalgte familiesammensætninger. Er konstellationen anderledes, er børnene over 12 år, skal I flere generationer afsted eller vil I gerne upgrade til mere luksus? Så kontakt os for priser. 


Priseksemplerne er udregnet på rejser i sommerferien 2018. Alle tilbud er med rabatter fratrukket. Vi tager forbehold for prisen, da vi på nuværende tidspunkt ikke holder hotelværelser og fly.

INSIDER

Castiglion del Bosco er en 800 år gammel ejendom, der omfatter ruinerne af et slot, en middelalderlig kirke samt landsbyen, Borgo - engang et vigtigt midtpunkt for landbrug og det sociale liv i området. Rosewood Castiglion del Bosco er et skønt sted at rejse til som familie - og i flere generationer.

FACTS

Flyvetiden til Pisa // 2t20m

Bedste periode // Forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

toscanske drømmevillaer

Castiglion del Bosco har en række fantastisk beliggende gårde fordelt på det godt 4000 hektat store område. I øjeblikket er ti af disse blevet nænsomt restaureret med den oprindelige stil og stemning for øje. Alle villaer har egen have og opvarmet pool. Tre af villaerne ligger i Borgo, og de resterende syv villaer ligger spredt i området - de der ligger længst væk er 5 km fra Borgo.

Castiglion del Bosco har desuden en historisk vingård, og det kritikerrose Winery er i dag den femte største producent af Toscanas ikoniske rødvin, Brunello di Montalcino. Snyd ikke jer selv for, den særlige oplevelse det er, at deltage på vin-ture og vinsmagning på stedet. Her tilbydes en portefølje af Castiglion del Boscos eksemplariske årgange. 


Rosewood Castiglion del Bosco har en køkkenskole med en hel række madlavnings-kurser, en omhyggeligt kurateret butik, en skøn økologisk køkkenhave, et super lækkert CdB Spa med skønne behandlinger og et velekviperet fitnesscenter.


Godsets smukke 18-hullers golfbane er designet af den legendariske vinder af British Open, Tom Weiskopf. Denne prestigefyldte bane placeret betagende smukt i det bevaringsværdige landskab byder på en enestående golfoplevelse i Italiens eneste private golfklub. Golfklubben har ry for atvære én af Europas mest eksklusive private golfklubber.

Highlights på Rosewood Castiglion del Bosco:

- Palio Horse Race i Siena

- Trøffel jagt med hunde

- Stedets skønne, økologiske køkkenhave

- Fantastiske madlavningskurser

- Astronomi under de toscanske stjerner

- September vindrue-høst