Rosewood Castiglion 

del Bosco

Rosewood Castiglion 

del Bosco

ROSEWOOD I SMUKKE TOSCANA

Smukke Rosewood Castiglion del Bosco er et af de ældste og bedst bevarede godser i Italien. Boutiquehotellet ligger i Montalcino, Toscana, i hjertet af Val d'Orcia som er klassificeret UNESCO World Heritage Site. Val d'Orcia er et kuperet landskab kendt for sin fortryllende skønhed og forførende farver og teksturer. Dyb grøn i foråret og gyldent i efteråret. Hele Toscana er inden for rækkevidde - fra gallerierne i Firenze til den middelalderlige by San Gimignano, og fra den historiske by Siena til strandene ved Middelhavet. 

ITALIENS LANDSKABER

Et ophold på Castiglion del Bosco er en sjælden mulighed for at nyde Toscana og livet på en pragtfuld landejendom omgivet af bølgende bakker og endeløse vinmarker, smukke cypresser og hundrede år gamle gårde. Her kan I slappe af ved den fabelagtige opvarmede udendørs infinity-pool bygget op i sten og med udsigt til byen Montalcino, der ligger på en bakketop. Godset har milevis af maleriske vandre-og cykelstier (cykler kan lånes gratis) med spektakulære højderygge, der slynger sig forbi vandløb, vandfald og skjulte historiske steder. I kan også vælge at udforske området fra hesteryg - de prægtige Maremma heste, der anvendes af traditionelle toscanske hyrder, skridter jer roligt gennem et netværk af ridestier, der strækker sig helt ud i de vidtrækkende hjørner af området.

LUKSURIØST BOUTIQUEHOTEL

Hjertet her er Borgo, en stemningsfuld landsby med små, smalle brostensgader, en gammel kirke og autentisk toscansk landlig idyl. Byens historiske bygninger er smukt omdannet til 23 individuelle luksuriøse suiter med respekt for traditionel toscansk stil og kultur. Hver suite er personligt indrettet med håndplukkede unikke, antikke italienske møbler og kunst. Nogle suiter har separate stuer, mens andre har enorme terrasser - alle med fantastisk udsigt over det kuperede landskab. 

INSIDER

Castiglion del Bosco er en 800 år gammel ejendom, der omfatter ruinerne af et slot, en middelalderlig kirke samt landsbyen, Borgo - engang et vigtigt midtpunkt for landbrug og det sociale liv i området. Rosewood Castiglion del Bosco er et skønt sted at rejse til som familie - og i flere generationer.

FACTS

Flyvetiden til Pisa: 2t20m

Bedste periode: Forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

toscanske drømme

PRIVATE VillaER TIL GENERATIONSREJSER

Rosewood Castiglion del Bosco har en række fantastisk beliggende gårde fordelt på det godt 4000 hektar store område. I øjeblikket er ti af disse blevet nænsomt restaureret med den oprindelige stil og stemning for øje. Alle villaer har egen have og opvarmet pool. Tre af villaerne ligger i Borgo, og de resterende syv villaer ligger spredt i området - de der ligger længst væk er 5 km fra Borgo. Villaerne er perfekte, hvis I rejser flere generationer sammen eller hvis I ønsker ultimativt privatliv i eksklusive omgivelser. 

TOSCANA & GOURMET GALORE 

At I spiser godt i Toscana er næsten en selvfølge. Rosewood Castiglion del Bosco har to restauranter. Den mere afslappede, Osteria La Canonica, ligger i det gamle præstehus og her serveres traditionelle osteria-retter. Hjemmelavet pasta, affettati misti (det bedste af skinker, pølser etc.) og skønne oste. På den lidt mere formelle Ristorante Campo del Drago står den på ægte italiensk fine dining. Det er også her morgenmaden serveres. Begge restauranter har skønne udendørs terrasser med udsigt over dalene. 

BRUNELLO DI MONTALCINO!

Castiglion del Bosco har en historisk vingård, og det kritikerrose Winery er i dag den femte største producent af Toscanas ikoniske rødvin, Brunello di Montalcino. Snyd ikke jer selv for den særlige oplevelse, som det er at deltage på vinture og vinsmagning på stedet. Her tilbydes en portefølje af Castiglion del Boscos eksemplariske årgange. Rosewood Castiglion del Bosco har en køkkenskole med en hel række madlavnings-kurser, en omhyggeligt kurateret butik, en skøn økologisk køkkenhave, en dejlig spa med skønne behandlinger fra La Praire eller Rosewoods egne linje og et fitnesscenter.

UNIK GOLFBANE & SKØNNE OPLEVELSER

Godsets smukke 18-hullers golfbane er designet af den legendariske vinder af British Open, Tom Weiskopf. Denne prestigefyldte bane placeret betagende smukt i det bevaringsværdige landskab byder på en enestående golfoplevelse i Italiens eneste private golfklub. Golfklubben har ry for at være en af Europas mest eksklusive private golfklubber.


Highlights på Rosewood Castiglion del Bosco:

- Palio Hestevæddeløbet  i Siena

- Stedets skønne økologiske køkkenhave

- Fantastiske madlavningskurser

- Astronomi under de toscanske stjerner

- Septembers vindruehøst