Chia Laguna

Sardinien

Kontakt os

Chia Laguna

Sardinien

Kontakt os

Sommerferie med familien på skønne Sardinien med fantastiske strande og vand à la Caribien, hyggelige omgivelser, halvpension og masser af aktiviteter. Stranden og vandet taler for sig selv. Det fås ganske simpelt ikke bedre indenfor Europa, og man må næsten knibe sig selv i armen, når man står med fødderne i strandkanten.


Stedet er bygget op omkring ’Chia Village’, der består af små bungalower i mange forskellige variationer.Der er for eksempel en Family-Bungalow med soveværelse i stueetagen og hems på 1. sal, der passer perfekt til familien med 2 børn under 12 år. De mange bungalows fås også med connecting door, hvis I rejser med flere børn eller større familier sammen. 


Halvpension er inkluderet i alle priser, og det italienske køkken skuffer aldrig. Strandrestauranten har et rigtig godt køkken og frister blandt andet med friskfangede og veltillavede Calamari Fritti og Spagetti Vongole, så havfruerne synger. Her er skønt for alle aldre. I hovedrestauranten skiftes der tema hver dag, så man kommer dejligt omkring i det italienske køkken. På stedet findes der også en ’fine dining’ restaurant 'La Terrazza' – her kan I nyde en middag og betaler kun et lille supplement til halvpensionen, men det er nødvendigt med reservation. Det lille pizzaria på torvet bager eventyrlige pizzaer i den brændefyrede ovn - så den er bestemt også et besøg værd, ligesom de andre mindre restauranter i resortet, der med hver deres specialiteter at byde på, også er værd at udforske.

INSIDER

Chia Laguna er idéelt, når I rejser med børn. Der er kid's club delt op efter barnets alder - pasning og hygge til de helt små og daglig tennis- og fodbold-skole for de større børn. Der er en beach club på stranden, der tilbyder wind- og kitesurfing, kano- og kajakroning samt mulighed for at leje en jolle.

FACTS

Flyvetid til Cagliari // 5t10m med en mellemlandning 

Bedste periode // Forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel // Ingen tidsforskel

charmerende sardinien

Chia Laguna har golf- og tennisbane, fitnessfaciliteter samt mulighed for at leje mountainbikes til udforskning på egen hånd eller med guide til dig der har lyst til og brug for at være aktiv i ferien. Desuden er der mulighed for at komme på heste-trekking - både en tur langs kysten for de mindre erfarne ryttere og en tur i det smukke terræn for de mere erfarne.

Er du til oplevelser under vandet, har Chia Laguna et dykkercenter med erfarne dykkerinstruktører. Her kan du tage PADI-certificerede dykkerkurser, komme med på guidet snorkling og scuba dykke på arkæologiske sights med gamle vrag fra omkring år 200 e.k.

Chia Laguna ligger blot 45 minutters køretur fra Cagliari, som er én af Sardiniens tre største byer og også her lufthavnen ligger. Vi anbefaler, at I lejer en bil, så I kan komme lidt rundt på egen hånd. Der er mange skønne steder at besøge i korte afstande fra Chia Laguna, og Cagliari er bestemt også et besøg værd. Her får I den sydende italienske stemning med al dens charme for fuld udblæsning - så er I til et afbræk i det herlige strand- og driverliv på Chia Laguna, så giv endelig jer selv den oplevelse. Eller kør en dejlig tur langs sydkysten, og gør et stop ved en af de mange smukke bugter med fantastiske strande.