Borgo Egnazia

Borgo Egnazia

Borgo Egnazia er et fantastisk familievenligt, moderne, 5-stjernet resort i det sydlige Italien. Der er både strand og små, hyggelige landsbyer indenfor rækkevidde, og Puglia nyder godt af det skønne sydeuropæiske klima, der byder på blå himmel og masser af solskin.

Allerede inden Borgo Egnazia Hotel & Villas åbnede i maj 2010, havde familien Melpignano kastet deres kærlighed på området, og de var de glade ejere af et Golf-resort og et Spa-resort, som primært henvendte sig til par uden børn. Derfor besluttede familien sig for at bygge Borgo Egnazia, som primært henvender sig til familier med børn i ét af Italiens smukke og spændende områder.


Borgo Egnazia byder på 3 forskellige typer indlogering afhængig af, hvor stor en familie I rejser, og hvad I har af ønsker og behov. Boutique-hotellet "La Corte" ligger i den fort-lignende hovedbygning og byder på 63 værelser og suiter - alle indrettet i cremede nuancer. Til familier med børn vil vi anbefale hotellets deluxe rooms. Alle hotellets værelser har balkon og resortets største pool ligger i forbindelse med hovedhuset. "Il Borgo" er en samling af "townhouses" - der byder på små rækkehuse i 2 plan med 1 eller 2 soveværelser og kitchenette - nogle med rooftop terrasse, andre med en lille have. Husene er bygget i en lille enklave, og byder på Kids pool og Club. Til store familier byder Borgo Egnazia også på store villaer på 250m2 med 3 soveværelser, flere badeværelser og privat pool. Villaerne er indrettet som et privat hjem med stue, spisestue, fuldt udstyret køkken, have m.m. Nyd udsigten over Adriaterhavet og San Domenico golfbane fra villaernes rooftop terrasser.


Der er to skønne strande, som hører til resortet. En 'voksen-strand' med klipper, som I kan komme til ved at gå hen over golfbanen, og en smuk og børnevenlig sandstrand med parasoller, solsenge og en dejlig strandbar, hvor I kan spise en let frokost. Sandstranden ligger 5 min fra hotellet med en shuttlebus, som kører hele dagen i højsæsonen.

INSIDER

På Borgo kan I tilkøbe jeres egen private kok og butler. I kan også låne cykler til en tur mellem de grønne olivenlunde og smukke lanskber. 

FACTS

Flyvetid til Bari: 3t

Bedste periode: Forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

Det hvide palads


Borgo Egnazia er tit med på listerne over nogen af de bedste hoteller i verden fra for eksempel Tatler og Conde Nast af mange forskellige grunde. Il Borgo har 3 dejlige udendørs pools, 1 opvarmet indendørs pool og 2 Beachclubs med en vifte af vandsportsfaciliteter. Ydermere Kids og Teens Clubs og spillerum med Wii etc. Hertil kommer flere restauranter, 3 barer, gym og det fantastiske Vair Spa - et 2000m2 stort spa-område, hvor personalet står klar til at forkæle jer. 


Trænger I til lidt adspredelse, så er det værd at aflægge den velrenommerede 18-hullers golfbane San Domenico Golf et besøg. I kan også prøve stedets kokkeskole, tennis academy, golf academy eller tag på udflugt til en af de hyggelige små landsbyer i området. Mulighederne på Il Borgo er uendeligt mange. 


Gastronomisk er Borgo Egnazia et drømmeland med op til 6 forskellige spisemuligheder, alt efter sæson, baseret på det berømte Pugliesiske køkken med fine dining på Due Camini eller mere afslappet og rustikt på La Frasca. Hos Trattoria Mia Cucina, efter aftale, følger I med i pizzaernes tilblivelse eller deltager i Massaias cooking class. Pescheria da Vito er en helt unik fiskerestaurant, der ligger smukt på stranden. Hvis du har lyst til grillet fisk, vælger du selv hvilken en det skal være i kølemontren og betaler per vægt, præcis som på et autentisk fiskemarked.  På afslappede Il Cortile kan hele familien have en hyggelig aften. Og som noget helt specielt er der Da Puccetta, beregnet til de helt små restaurantgæster - et slaraffenland for mini-gourmeter. 


Resortet er badet i lys og fremstår med sine "créme-i-créme" farvetoner yderst moderne og cool. Borgo har da også ansat 2 fuldtids-malere, der skal sørge for at resortets hvide look forbliver hvidt!