Belmond Villa Sant'Andrea

Belmond Villa 

Sant'Andrea

Sant'Andrea er oprindeligt en klassisk, elegant villa bygget af en velhavende italiensk familie i midten af 1800-tallet. Den har igennem generationer været refugie for familien, som har nydt den salige ro og smukke udsigt på terrasserne under de gamle pinje-graner. Den aristokratiske charme er bevaret i dag. Hotellet er placeret med en skøn, rolig beliggenhed midt i en fredelig park i vandkanten - det perfekte hideaway, hvis I drømmer om en ferie med strand og pool på Sicilien.


Sant'Andrea har sin egen private strand, og det er selvfølgelig ingen overraskelse, at vandsport vejer tungt på menuen her. Der er masser af bløde solsenge med tykke håndklæder og parasoller - så mulighederne for at store og små kan nyde det afslappende strandliv er optimale. Der er daglige (gratis) bådture langs den smukke sicilianske østkyst og Det Ioniske Hav - en dejlig oplevelse at nyde kysten ombord på en traditionel siciliansk båd. 


Classic værelserne har udsigt til de smukke, frodige haver eller gårdhaven - nogle af dem med fransk altan eller terrasse. Superior værelser har fantastisk udsigt over Mazzaro Bay - nogle af dem med fransk altan. Deluxe-værelserne har udsigt udover bugten - nogle af dem med terrasse eller balkon. Vil I forkæle jer selv, skal I bo i de skønne store superior- og deluxe juniorsuiter.

INSIDER

Villa Sant'Andreas gæster er velkomne til at benytte restauranterne, barerne og swimming pools på det eksklusive søsterhotel 'Belmond Grand Hotel' Timeo i centrum af Taormina lige ved det græske amfiteater - som er et besøg værd.

FACTS

Flyvetid til Cantania: 3t

Bedste periode: Forår, sommer og tidligt efterår

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

god mad er en selvfølge

Når mørket falder på, kan I spise på terrassen under stjernerne i måneskin - og med det skønne kig udover bugten og fiskebådenes og havnens glimtende lys. Restauranten dækker gerne op på stranden, hvis I drømmer om at komme helt ned i vandkanten. Vinkortet byder på et godt udvalg af virkelig dejlige italienske vine. Før maden - eller efter, tryller The Bar med skønne drinks.


På hotellets dejlige Restaurant Oliviero kan I - i skyggen af de gamle pinjetræer, nyde friske og veltillavede klassisk italienske og regionale retter fra den innovative, moderne menu. Her bliver der kræset for de friske råvarer - og køkkenet er særligt berømt for at frembringe skønne retter med friske fisk og skaldyr. I kan spise frokost på Oliviero, som har dejlige, lette sommer-retter - salater, pasta og friskfanget grillet fisk og skaldyr. Alternativt kan I blive på stranden eller ved poolen og nyde en dejlig, let frokost i beach baren eller pool baren - som selvfølgelig også frister med is, frisk frugt og juicer - og selvfølgelig kolde forfriskende drinks.