Kan man andet end elske Italien? Den skønne mad og vin, stemning og charme, sol og varme, havet og de små bugter, markederne og de hyggeligelandsbyer - Italien kan bare noget helt særligt, og vi er vilde med støvlelandet. Vi har håndplukket vores steder i Italien - i Puglia, på Sicilien og Sardinien og i Toscana. Alle sammen skønne - helt forskellige - steder, som vi selv har boet på og derfor trygt kan anbefale til vores kunder.

PSST...


Italien har noget til alle - vores håndplukkede lille udvalg af steder repræsenterer et behov, der både dækker rejsen med familien, i flere generationer og romantiske ferier for dig og din bedre halvdel.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

KONTAKT OS