sani resort

sani resort

Det super familievenlige og familieejede Sani Resort ligger i det nordlige grækenland på den smukke Kassandra-halvø - den første af Halkidikis tre halvøer - og er et af de bedste luksushoteller i Grækenland. Sani Resort består af i alt 5 fem-stjernede hoteller og er et økologisk dyrket reservat af rustikke pinje-fyrreskove, skønne olivenlunde, fuglereservater og søer, der strækker sig over et 400 hektar stort område omkring marinaen og de endeløse, gyldne sandstrande. Sani Resort har været i den samme lokale families hænder, siden de købte den store grund tilbage i 60’erne. Der har altid været et stort fokus på bæredygtighed og samspillet mellem mennesker og natur, hvilket resulterer i et smukt eco-resort med fem hoteller, der tilbyder noget til enhver smag. Trods størrelsen er Sani altid personligt, og man mærker, at der er tænkt over hver eneste detalje.  


Sani Resort er fantastisk - ikke mindst når I rejser som familie med børn. Her får I fredfyldte og fantastisk smukke omgivelser, hvor I kan nyde naturen i kombination med luksus og komfort. I kan slappe af ved skønne pools og på de børnevenlige sandstrande samt opleve og udforske en lang række aktiviteter - herunder et væld af vandsportaktiviteter, dykning, tennis  og fodbold, guidet mountainbike- og hikingture, paddleboard-yoga, bird-watching, bueskydning, sejlture og meget mere. Der er frit valg imellem resortets 17 restauranter, og så har Sani Resort en helt fantastisk Kid’s Club delt op i flere afdelinger, som tager sig helt fantastisk godt af alle børn - helt ned til 3 mdr. Sani tilbyder også daglig træning i deres Football Academy for fodboldglade unger i alderen 5-14 år eller i sejlads for de 6-17 årige (mod betaling).


80days arbejder primært med fire af de i alt fem hoteller på Sani Resort: det lidt afsides og ugenerede Sani Club, hvor I bor i lavtliggende bungalows, det skønne og lidt mere livlige Porto Sani med dejlige lagune-agtige pools og det eksklusive, boutique-lignende, Sani Asterias, tæt på marinaen, der tilbyder 57 smukke suiter med egen terrasse, samt det nyere Sani Dunes. Alle hoteller har skønne, store pools og ligger lige ud til stranden.

INSIDER

Sani Resort har vundet mange priser for sit fokus på og sin prioritering af bæredygtighed og økologi i hele driften af resortet. Strandene på Sani Resort er tildelt "The Blue Flag Award".

FACTS

Flyvetid: 2t45m med direkte fly i højsæson

Bedste periode: Sent forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel: +1t

natur & luksus

Sani Club har en enestående beliggenhed i den fjerneste ende af resortet med udsigt over den smukke bugt og Olympus. Her bliver i indkvarteret i charmerende og elegante bungalows, som er enkelt og smagfuldt indrettede i blå og lyse farver. Rejser I en større familie og har brug for ekstra plads og privatliv, er der også mulighed for at bo i Two Bedroom Suite med egen have (nogle med privat pool), som ligger en kort gåtur fra stranden - alle med fantastiske gulv-til-loft vinduer. Sani Club har sin egen Kid's club og vuggestue, et vandsport- og dykkercenter samt et lækkert spa- og fitnesscenter.


Porto Sani ligger, som navnet antyder, tæt på den hyggelige og livlige marina. De dejlige 109 værelser har alle enten privat balkon og terrasse. På Porto Sani er der en stor opvarmet lagune-agtig pool, der er sjov at boltre sig. Der er også en voksenpool, hvis man har lyst til lidt ro, en kold drink og en god bog. Porto Sani føles lidt som en hyggelig lille by, der ligger rundt om lagune poolen og der er gode restauranter og en dejlig spa. 


Sani Asterias er mere intimt og boutique-hotel-lignende med sine blot 57 lækre suiter, en eksklusiv privat strand-strækning, opvarmet pool og spa. Family Deluxe Suiterne er enkelt og stilfuldt indrettede og rummelige med to soveværelser, to badeværelser og en separat stue og have. Sani Asterias kan prale af at huse ‘Water Restaurant’ der med sine Michelin-stjernede kokke og udsigt over lystbådehavnen, eksklusivt forkæler de gæster, der bor på Sani Asterias. 


Sani er den perfekte helhedsløsning til en ferie, der efterlader alle med solbrændte kinder og et stort smil på læben - hvor man kan nyde de simple ting i livet uden bekymring i smuk natur og luksuriøse omgivelser.