FOUR SEASONS
ASTIR PALACE

FOUR SEASONS
ASTIR PALACE

ET IKONISK RESORT PÅ ATHENS RIVIERA

Med adresse på Athens sofistikerede riviera, på spidsen af den fyrretræsklædte Vouliagmeni halvø, ligger Four Seasons nyeste 'kid on the block' – Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Det oprindelige hotel Astir Palace var i gamle dage et af Grækenlands mest velrenommerede hoteller og har set gæster som Aristotle Onassis og Frank Sinatra dase ved poolen og hoppe i de blå bølger. Nu står hotellet knivskarpt igen efter en gennemgående og vellykket Four Seasons renovering - klart til at generobre sin plads som Grækenlands ubestridt mest gennemførte og storslåede hotel. Kun 30 min fra Athens historiske centrum kan både par og børnefamilier få lige dét, de ønsker i upåklagelig Four Seasons stil; tre private strande, otte ambitiøse restauranter, flere lounger og barer, eksklusive butikker og en himmelsk spa inspireret af Hippokrates lære.

UDSIGT OVER DET ÆGÆISKE HAV

Samtlige 303 værelser, suiter og bungalows er indrettet i klassisk Four Seasons ånd. Der er ikke en finger at sætte på de smukke detaljer i afdæmpede grå og beige toner. Samtidig er man ikke i tvivl om, at man er i Grækenland; den hvide farve hersker i de lyse værelser, brudt op af lejlighedsvise blink af græsk guld. Alle værelser og suiter har en stor glasvæg, der kan skydes til side for at afsløre luftige terrasser med udsigt over hotellets private strand og pool.


Hotellet er delt op i tre forskellige og hver for sig unikke områder, hvor værelserne rangerer fra Middelhavs laid-back til privat beachside luksus.  ’Arion’ byder på afslappede værelser og suiter, hvor middelhavet møder modernistisk arkitektur, rene linjer og et stilfuldt retro-chic design. I dette område af hotellet finder I også fire restauranter; fiskerestauranten Pelagos, den tilbagelænede Astron Lounge, Aristoteles Cigar Bar og den livlige Taverna 37. 


I ’Nafsika’ området står den på azurblå havudsigt fra samtlige værelser og suiter, hvoraf nogle har privat pool. Med tre restauranter - den italienske trattoria Mercato, beachfront baren Avra og poolside restauranten Helios - samt den store hovedpool, fitnesscenter og luksuriøse butikker, er Nafsika hotellets livlige midtpunkt. 


Hotellets luksuriøse bungalows er charmerende, lyse og har stadigvæk den samme glamourøse appeal som de originale bungalows, der blev bygget her i 1961. Her får I privatliv, den smukkeste udsigt over det Ægæiske hav og en duft af den græske rivieras gyldne tidsalder.

SUNDHED GENNEM VAND

I hjertet af hotellet ligger spaen, der er en fredfyldt, privat zen oase. Vælg mellem forkælende behandlinger og massager i de rolige behandlingspavilloner med udsigt over vandet. Prøv for eksempel den fantastiske Four Seasons signatur ansigtsbehandling. Udvalgte spabehandlinger kan fås i private cabanas ved vandet eller på jeres værelse. Derudover tilbyder hotellet endnu mere zen i form af klassiske græske hydroterapi behandlinger - og selvfølgelig er der både yoga timer, state-of-the-art fitness faciliteter og en super chic skønhedssalon. Lækrere og mere gennemført bliver det ikke!

INSIDER

Four Seasons leverer den ubetinget bedste service. I bliver mødt af et engageret og meget professionelt personale, som altid er to skridt foran med en fornemmelse for den enkelte gæsts behov.

FACTS

Flyvetid: 3t 10m direkte til Athen
Bedste periode: Sent forår, sommer og tidligt efterår
Tidsforskel: +1

spis GODT & LEV GODT

HOLDING OUT FOR A GYRO

Maden er i en klasse for sig selv på Four Seasons Astir Palace. Her er hele otte ambitiøse og lækre restauranter, så det største problem bliver simpelthen kun at vælge, hvilken kulinarisk oplevelse I skal gå ombord i næste gang. Sofistikerede skaldyrsretter, græske traditionelle specialiteter på højt niveau, dagens fangst på grillen og en morgenmadsbuffet, som er noget af det bedste vi nogensinde har prøvet – og hvis vi selv skal sige det, har vi efterhånden prøvet lidt af hvert! Ved solnedgang kan I skåle i Ouzo, frosne margaritas og klassiske cocktails, til de bløde rytmer fra en DJ og live bands.

I DEMOKRATIETS VUGGE

For de kulturinteresserede og eventyrlystne er der nok at opleve i området. Fra hotellets brygge eller fra den nærliggende Astir Marina kan I sejle ud på en skræddersyet dagstur til de nærliggende øer, hvor I blandt andet kan opleve det antikke Poseidon-tempel, der kan dateres helt tilbage til år 440 før vores tidsregning. Lad hotellet arrangere en privat rundvisning i det ubermoderne og fascinerende Akropolis-museum – det tager kun 30 minutter at køre til Athens centrum. Kun 5 minutters køretur fra hotellet ligger Vouliagmeni, en charmerende kystby med autentiske butikker, tavernaer og en stor termisk sø, der er skabt af områdets underjordiske strømme.

GO BIG OR GO HOMER

I kommer ikke til at kede jer på Four Seasons Astir Palace. Udover de tre private strande og to store pools er her tre tennisbaner og en basketball bane, gratis umotoriseret vandsport, en nærliggende golfbane, en 300 meter lang strandpromenade og selvfølgelig Four Seasons fantastiske Kids Club koncept ”Kids For All Seasons”. Hotellet har desuden egen helipad, hvis man foretrækker at tage en helikopter til og fra Athens lufthavn.