Ekies All Senses Resort

Ekies All SenseS Resort

Ekies All Senses Resort Ekies er et funky, familievenligt hideaway med lys, legende stil og indretning, to gode restauranter og et åbent spa - skønt beliggende i den afsondrede bugt nær det hellige Mount Athos med de omkringliggende smukke og frodige skove. Her emmer af luksus på den naturlige og 'bare tæer i klipklapper' agtige måde. Ekies har en dejlig pool i haven med store sunbeds og parasoller - og i forbindelse med poolen ligger juice baren, der laver de lækreste friskpressede, økologiske juicer til at køle sig af med indefra.


Ekies er ren salighed - en effektiv modgift til den travle, stressede hverdag. Her finder I ro og frihed til at slappe af og gøre, lige hvad I vil - når I vil - i en mindful atmosfære. Ekies' ejer tilbragte som barn og stor pige alle sine sommerferier i denne oase med udsigt over den krystalklare 'Vourvourou Bay' på halvøen Sithonia - kaldet 'Halkidikis anden finger'. 


Alexandra sprang til, da muligheden for at købe hotellet dukkede op. Hun indrettede hotellet efter sin egen finurlige og legende stil inspireret af filosofien fra Feng Shui - lyst, enkelt, moderne og klassisk design i en charmerende og stemningsfuld kombination. En fin balance der samler figurer fra fortiden, natur og minimalisme, moderne designs af Arad, Starck, O'Ghery og Castiglioni med græske elementer. En diskret økologisk filosofi er karakteristisk for både arkitektur og dekoration - og den er helt bevidst for at dyrke følelsen af sammenhørighed med naturen.

INSIDER

Her emmer af luksus på den naturlige og uprætentiøse måde. Hvis I har lyst til at komme ud og se noget andet end hotellet, er der en dejlig pizza restaurant i gåafstand fra Ekies - og en håndfuld hyggelige og casual restauranter omkring i bugten.

FACTS

Flyvetid til Thessaloniki: 2t45m med direkte fly i højsæson

Bedste periode: Forår, sommer, sensommer, efterår

Tidsforskel: +1

spis & sov godt! 

Morgenmaden på Ekies er en kæmpe buffet, som serveres i restaurant Koutali. Langborde bugner med traditionelle græske herligheder - fetaost, tomater, agurker, oliven, yoghurt, friske og tørrede frugter - sammen med æg, kød og ost, korn, kager og brød, hjemmelavet marmelade og 3 slags honning. En kok er til rådighed for made-to-order omeletter. I løbet af dagen er baren, Kanata, åben for snacks, drikkevarer og lette frokostretter.

 
Når mørket falder på, slentrer folk ned til cocktails på terrassen og videre ned til én af de to restauranter til middag. Koutali tilbyder en buffet af græske forretter, salater og desserter til at ledsage jeres eget valg af kød eller lokalt fangede fisk som havaborre og rejer. Kouzina, som ligger lige ud til vandet, har en dejlig à la carte-menu med fisk og skaldyr og traditionelle græske retter. Søndag aften er der grill på stranden i charmerende græsk stil, med store rejer, kylling og kartofler på grillen.


I de 64 værelser og suiter går komfort hånd i hånd med design, især når det kommer til at sove. Alle de airconditionerede værelser og suiter er udstyret med allergivenlige Coco-Mat madrasser og et udvalg af puder. Nogle værelser har vidtstrakte terrasser med en dejlig udsigt over havet, medens andre har udsigt til skoven med en skøn terrasse i forbindelse med poolen. Juniorsuiterne og luksussuiterne er perfekte for familier på 4 - alle med en dejlig opholdsstue med 2 sofasenge, og sidstnævnte har hydro-massage badekar afskærmet med glasskydedøre for privatlivets fred.