Eagles palace 

Eagles palace

Eagles Palace er placeret på den tredje og mest romantiske af Halkidikis halvøer Athos - små fem kilometer fra den farverige, lille havne- og fiskerby Ouranoupolis. Det fem-stjernede hotel ligger hævet over den smukke bugt med det krystalklare, turkise vand, gyldne sandstrande, frodige skrænter og skønne græske haver med de traditionelle palmer, oliven- og fyrretræer og det hellige bjerg, Mount Athos. Hotellet er designet respektfuldt i stil med de gamle klostre i området og passer tidsløst ind i landskabet. Eagles Palace er medlem af den velrenomerede hotelsammenslutning Small Luxury Hotels of the World (SLH), der kun optager de bedste af slagsen. 


Fra det øjeblik man træder ind under de store buer ved indgangen til Eagles Palace mærker man, at man er i virkelig gode hænder - personalet møder jer med smil, nærværenhed og stor professionalisme. Der er 164 elegante værelser, suiter og bungalows at vælge imellem, nogle med privat pool. Suiterne og værelserne ligger i hovedbygningen, mens de individuelt designede bungalows ligger mere privat i de velduftende, grønne haver. På trods af størrelsen og populariteten er Eagles Palace så godt indrettet, at man aldrig føler, at der er for fyldt. Der er masser af plads, hyggelige kroge, rigeligt med solsenge og personale med overskud. 


Hotellet ligger hævet over en hyggelig, gylden sandstrand med skønne sunbeds og en dejlig strandbar. Blot ved at trykke på knappen under bordet ved solsengen, hidkalder I opmærksomheden fra personalet, som med glæde serverer friskpresset juice og kolde drikke eller en lille snack. Der er et godt udvalg af vandsportsaktiviteter og stranden er fin for alle aldre. Hotellet har desuden en stor, dejlig, opvarmet pool med bløde solsenge, omringet af smukke gamle tykstammede palmer, blomster og duftende krydderurtbede. Fra poolen kan I nyde en forfriskning fra baren. Der er også en mindre pool, som egner sig godt til de små badegæster. I løbet af dagen, er der også en dejlig Kids Club for børnene fra  4 mdr. til 13 år, og børn er tænkt diskret ind i hele designet af hotellet, så der er plads til både dem med og dem uden børn. 

INSIDER

Tag på oplevelse til Ouranoupolis med hotellets shuttle eller tag på et day cruise langs de smukke kyster og til øen Ammouliani. Nyd en solnedgangs-middag på Kamaras og dyk ned i det fantastiske udvalg af græske vine og skøn mad.

FACTS

Flyvetid til Thessaloniki:  2t45m med direkte fly i højsæson

Bedste periode:  Sent forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel: +1t

historisk luksus

Eagles Palace har fire restauranter og fire barer, der kommer godt omkring i både det internationale og det lokale køkken. Derudover er der en sublim vinkælder, der vil lede dine tanker langt væk fra Grækenlands "retsina-rygte" - de græske vine er forrygende. I baren Eagles Club er der en hyggelig stemning med levende musik om aftenen og der bliver serveret fantastiske cocktails og premium G&Ts med den lokale Three Cents tonic.


Eagles Palace betragtes som et af de fineste spa resorts i Grækenland. Spaen samarbejder med 'Elemis' - førende britiske firma indenfor spa-behandlinger, samt 'Apivita', det førende græske firma der udvikler natur-baserede, holistisk produkter til sundhed og skønhed. Der er dampbad, jacuzzi, sauna, rasul og inde- og udendørspool. 


Der er masser af aktiviteter på hotellet, træningcenter og et ugenligt program med blandt andet yoga, cooking classes, smoothies day, olivenoliesmagning og bådture - mange er gratis og nogle koster ekstra. Der er tennisbaner og dykkercenter, der tilbyder PADI-certificerede kurser for både begyndere, der ønsker at tage hul på de mange oplevelser under vandet, samt for de erfarne dykkere, der ønsker at udforske noget nyt.


Smukke og betagende Mount Athos, der har givet navn til halvøen, er kendt i Grækenland som 'Det Hellige Græske Bjerg', og der ligger 20 klostre i området. Det hellige område på Mount Athos er velbesøgt blandt pilgrimme - kun mænd og drenge i selskab med en værge må besøge det hellige område, så det passer perfekt til en helt særlig far og søn tur. Spørg i receptionen for at indhente en skriftlig tilladelse for at få adgang. Mount Athos er betagende at udforske fra havet, hvor pigerne også kan være med, og hotellet arrangerer gerne bådture. De nærliggende strande og den maleriske ø, Ammouliani, er virkelig også et besøg værd.