EAGLES VILLAS

EAGLES VILLAS

Mellem fyrre- og oliventræer på en bakketop i Halkidiki ligger luksuriøse Eagles Villas med udsigt over det Ægæiske Hav, og der er kun få minutter ned til den gyldne, børnevenlige sandstrand. De 40 poolvillaer opfylder familiedrømmene om en solferie i en uspoleret og smuk del af Grækenland. Villaerne er omgivet af anlagte haver, de private pools er opvarmede, der er god plads og på de vestvendte terrasser kan I om aftenen smide fødderne op, nyde et glas kold vin og se solen smelte i den flotteste solnedgang. Eagles Villas er en udvidelse af Eagles Palace, som er et af vores favorit familiehoteller i Europa på grund af den suveræne service, den smukke beliggenhed og de mange aktiviteter for både de små poder og forældrene. 


På Eagles Villas kan I vælge mellem tre slags villaer. Der er plads til op til 4 børn i den største villa, hvilket ellers godt kan være lidt af en udfordring andre steder. Indretningsstilen er cool minimalisme med maritim inspiration og lyse linjer, der passer godt til et skandinavisk designøje. Der er en sjov kids club for børn fra 3 måneder til 14 år og et fedt vandsportsprogram hele sommeren, så det bliver svært at få ungerne med hjem igen. Udover jeres private pool i villaen er der en fælles opvarmet infinitypool med bløde solsenge, en børnepool med skygge og en indendørs jacuzzi. Derudover kan I selvfølgelig ringe efter en golfvogn, tage den korte tur ned til Eagles Palace og slænge jer ved poolen der eller på stranden. Ved strandstolene er det bare at trykke på en knap, så kommer strandtjeneren og tager bestilling. Det har aldrig været nemmere at være solslikker! 


Omdrejningspunktet for Eagles er uden tvivl strand og vand, men Eagles familien går meget op i mad og lokale råvarer, og derfor kan I også være sikre på at den kulinarisk side af sagen er i orden. Der er to restauranter ved Eagles Villas og fire restauranter på Eagles Palace (skal reserveres), så gør klar til at gribe kniv og gaffel. Hvis I er vilde med gode madoplevelser, må I ikke snyde jer selv for en aften på Kamares, der serverer sublim mad og fantastiske græske vine med den smukkeste udsigt.

INSIDER

Tag på et day cruise langs de smukke kyster og ud til øen Ammouliani. Nyd en solnedgangs-middag på Kamaras og dyk ned i det fantastiske udvalg af græske vine og skøn mad guidet af det vidende personale.

FACTS

Flyvetid: 2t 45m med direkte fly i højsæson

Bedste periode: Sent forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel: +1t

DET BEDSTE AF HALKIDIKI

Når I bor på Eagles Villas, har I fordelen ved at bo i jeres egen poolvilla og dermed en større uafhængighed. Samtidig har I også adgang til søsterhotellet Eagles Palaces mange faciliteter, aktiviteter og selvfølgelig den fantastiske "Eagles service". 


Eagles Palace har et af Grækenlands bedste spa med Elemis behandlinger, dampbad, jacuzzi og et roligt pool område (hvis I lige skal have en pause fra børnene, der plejer at have en fest på Eagles). Der er masser af aktiviteter på hotellet, træningcenter og et ugenligt program med blandt andet yoga, cooking classes, olivenoliesmagninger og bådture – mange er gratis, nogle koster ekstra. Der er tennisbaner og dykkercenter, der tilbyder PADI-certificerede kurser for både små og store begyndere, der ønsker at tage hul på de mange oplevelser under vandet, samt for de erfarne dykkere, der ønsker at udforske noget nyt.

Der er nok at tage sig til på Eagles, hvis lysten er til aktiviteter, men I kan også udforske Halkidiki lidt mere. Tag for eksempel på sejltur til den fine ø Ammouliani med de smukke strande og krystalklart vand. Spis frokost på en af de lokale tavernaer eller medbring en picnic fra hotellet. I kan også hike eller leje cykler. Smukke og betagende Mount Athos, der ligger i nærheden og har givet navn til halvøen, er kendt i Grækenland som 'Det Hellige Græske Bjerg', og der ligger 20 klostre i området. Det hellige område på Mount Athos er velbesøgt af pilgrimme - og kun mænd og drenge i selskab med en værge må besøge det hellige område, så det passer til en særlig far og søn tur. Mount Athos er betagende at udforske fra havet, hvor pigerne også kan være med. Kontakt os i god tid, hvis I vil besøge bjerget, da der skal søges tilladelse og der er begrænset antal dagligt besøgende.