DOMES OF NORUZ

DOMES OF NORUZ

Følg solen til det stilede strandhotel Domes of Noruz, der ligger med fantastisk udsigt over det Ægæiske Hav i Chania på Kretas nordkyst. Det luksuriøse designhotel er kun for voksne livsnydere og børn over 16 år – her er I befriet for alt, der minder om Kids Clubs, hyl og store bomber i poolen. Domes of Noruz har formået at skabe et afslappet frirum dedikeret til velvære, god mad og det søde liv ved stranden i Grækenland. Atmosfæren emmer af tilbagelænede loungevibes, linjerne er rene og det naturlige lys og den friske luft er et centralt omdrejningspunkt. Domes of Noruz er bygget med solens stråler som inspiration og fokus. Arkitekturen med de høje kuppellofter på Noruz minder om de charmerende venetianske skibsværfter, der ligger i Chania. Farverne er inspireret af havet og omgivelserne, og alt er holdt i lyse toner, turkis, sandfarve og gyldent træ. Både par ude efter romantisk afslapning og vennepar, der rejser sammen, vil føle sig ekstremt forkælede på denne hippe græske perle på Kreta. 


De 83 high-end suiter slanger sig elegant rundt om de to store pools, og de er alle rummelige med højt til loftet, stor terrasse eller balkon med hængekøje eller solstole og enten plunge pool eller jacuzzi. Der er seks suite-kategorier, hvor Ultimate Haven topper. Alle kommer med egen plungepool eller jacuzzi, og I kan enten vælge at bo ud til den stille pool eller til hovedpoolen med udsigt over havet, hvor bløde lounge beats sætter rytmen det meste af dagen. Designet er nytænkende, materialerne særligt udvalgt og man får virkelig fornemmelsen af, at man er tæt på de blide bølger.

Der er strøet dejlige solsenge, bløde loungestole og store solpuder ud over strandområdet og langs de to store indbydende turkise pools med havudsigt, og Dj’en spiller chillede house beats som soundtrack til bølgeskvulpene. Det smilende personale kredser rundt og sørger for, at I ikke mangler noget, og det eneste I skal koncentrere jer om er at smøre lidt solcreme på næsen i ny og næ og at beslutte hvilken kold drink, der skal køle jer ned næste gang. Den gyldne sandstrand foran Domes of Noruz, Agioi Apostoloi, er en af de mest populære i området på grund af det krystalklare vand og udsigten over bugten. Hotellet har sin egen private strækning med de klassiske græske solparasoller i bast og barservice – no need to move!

INSIDER

Hvis I vil tæt på det lokale liv i Chania, skal tale med Conciergen på Domes of Noruz og booke bord på den hyggelige og autentiske fisketaverna Thalassino Ageri, der ligger helt ned til vandet. Her kan I få dagens fangst, dele en god flaske vin og overgive jer til den romantiske stemning. 

FACTS

Flyvetid: 3t35m

Bedste periode: Sent forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel: +1t

Suveræne solnedgange

På Domes of Noruz er det gastronomiske fokus på lækre friske lokale råvarer, gerne økologiske. Derfor arbejder hotellet tæt med lokale producenter og landmænd. Hovedrestauranten Zeen er dynamisk og ambitiøs, og maden er baseret på traditioner fra Kreta med et internationalt touch. Glæd jer til morgenmaden med forskellige små delihjørner! På Raw Bar er stilen lidt mere upbeat, og kombinationen af velrullet sushi, smukke solnedgange og et bredt udvalg af afhængighedsskabende cocktails fra mixologens kyndige hånd er en sikker vinder. Til frokost vil I heller ikke blive skuffet. Prøv deres calamarisandwich, mens I ligger og daser ved poolen. I lobbyen bliver I ved ankomst til hotellet budt velkommen af N Bar, hvor I altid kan komme tilbage og nyde et roligt øjeblik. 


Hotellet har en mindre men skøn spa, der har plunge pool, dampbad og sauna. De dygtige spa-terapeuter står for de himmelske behandlinger, og der er fantastiske Elemisprodukter på hylderne. Prøv for eksempel deres Thousand Flowers Detox Wrap med grøn te som en kick starter, så din hud er helt klar til at absorbere solgløden. Der er både indendørs og udendørs træningsområde, hvis det begynder at krille i fødderne for lidt ferie work out. Hyr en personlig træner eller yoga instruktør og bestil en friskpresset juice, hvis det skal en sættes en tyk streg under wellnessferie. Ellers læner I jer bare tilbage, og tager den i absolut laveste tempo fra en solseng!


Når I har ligget ved alle pools, hygget jer i restauranterne, lavet yoga på stranden og været et smut i spaen, kan I tage på opdagelse i Chanias gamle by, der ligger 2,5 km, fra hotellet. Trids rundt på den venetianske havn, gå hånd i hånd ud til fyrtårnet eller shop lædervarer, olivenolie og god vin i de små lokale butikker. For historienørder er Chanias Arkæologiske Museum værd at dykke ned i, og de dedikerede kan leje en bil og køre til det legendariske Knossos. I den Botaniske Have kan I nyde en medbragt picnic og en flaske kølig vin. Kreta har nogle helt fantastiske strande, blandt andet Elafonissi, Falassarna og Balos – tal med hotellets Concierge, pak et strandhåndklæde og badtøjet og tage på en dagstur ud i det blå på jagt efter pink sand og brune kinder!