DOMES OF ELOUNDA

DOMES OF ELOUNDA

Kreta er velsignet med smukke landskaber, perfekt sommerklima, fascinerende arkæologiske sites og i nord ligger den charmerende by Elounda. Her finder I en hypnotiserende udsigt over en smuk bugt, den maleriske halvø Spinalonga og den lille ø af samme navn, der huser en UNESCO-bevaret venetiansk fæstning. Det bedste sted at nyde den betagende bugt med det krystalklare vand er fra det eksklusive hotel Domes of Elounda, der også er indehaver af den eneste sandstrand i byen. Hotellet skråner som et amfiteater ned mod havet og den private strand, så der er masser af lys og panoramaudsigt. Med fantastiske restauranter, en familievenlig strand og fem dejlige pools er det rummelige resort perfekt til både familier og par med hang til forkælelse. 


Mellem haverne med de blomstrende bougainvillea ligger de 78 suiter og 40 villaer, der er inspireret af den græske og mellemøstlige arkitektur med de ikoniske kupler. Farvepaletten er holdt i naturlige og jordagtige nuancer, så hotellet elegant blender ind i naturen omkring. De rummelige Domes Suiter er lyse og luftige og alle har en udendørs pool eller opvarmet Jacuzzi. Tekstilerne er fra Designers Guild, farverne er harmoniske og de store gulv-loftvinduer lukker lyset og den friske brise ind. Opgrader til de suveræne villaer Domes Private Residences og få ultimativt privatliv og ro, samtidig med I kan nyde godt af alle faciliteter, der hører til et fem-stjernet resort – og så har I privat pool og jeres egen villa manager tilknyttet. Hvis det ikke kan blive vildt nok, skal I checke ind i Domes of Eloundas Haute Living Selection, der er ultraskønne villaer, hvor intet mangler.

På hotellet vil I hurtigt bemærke det tårnhøje serviceniveau og attention to detail. Domes of Eloundas personale er berygtet for at være smilende og effektive med en bemærkelsesværdig sans for at få alt til at spille. Stemningen på hotellet er afslappet, samtidig med at I befinder jer i æstetiske og luksuriøse omgivelser. De fem pools indbyder til svømmeture en masse - og der er både en specielt dedikeret til voksne og en til børn. Har I lyst til sand mellem tæerne, går I bare gennem en fin viadukt under den stille vej, og ender direkte ud i en smuk olivenlund. Mellem træerne skimter I den skønne sandstrand, hvor I kan vælge jeres perfekte spot ved det krystalklare Ægæiske Hav. Domesland er stedets fede Kids Club, hvor poderne har det sjovt og bliver passet på, mens de voksne kan smide sig ved poolen med en kold drink og en god bog eller smutte på en selvforkælende tur i spaen.

INSIDER

Kryds bugten og tag den korte tur ud til den historierige Spinalonga-fæstning, der er omgivet af smukke landskaber og det blå hav. I kan også leje en bil en dag og cruise rundt til de skønne strande og sights på Kreta.

FACTS

Flyvetid: 3t35m

Bedste periode: Sent forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel: +1t

TENNIS, SPA & MADGLADE GRÆKERE

Sving tennisketcheren i bedste Björn Borg stil, hop på en sejlbåd og cruise ud på det klare vand eller tag en digital detox dag, hvor du glemmer dine gadgets fuldstændigt. Madørerne kan dykke ned i det traditionsrige minoiske køkken, lær om olivenolie af en af egnens bedste producenter eller tag ud og udforsk Kretas smukke strande, vinmarker, olivenlunde og legendariske Knossos. Selvfølgelig er der også vandsportscenter, gym og forskellige yoga klasser i løbet af ugen - så chancen for kedsomhed er minimal.


Domes Spaen er en genvej til zen og velvære – de smukke, beroligende omgivelser med mosaikklædte vægge og bløde poolsenge har udsigt til vandet gennem gulv-loft vinduer, og bare en time i den lækre spa lounge gør underværker. Med afspændende musik, aromaterapeutiske dufte, adgang til sauna, frigidarium, tepidarium og hammam samt et udvalg af velgørende og plejende behandlinger skal man være en hård nød for ikke at blive blød som smør. 

Gastronomisk har Domes of Elounda et smagfuld og ambitiøst niveau, og hvert år afholder de en Gatronomy Festival, der fejrer det bedste af det græske og det internationale køkken og den bedste vin. På hotellet kan I vælge mellem fem stemningsfulde restauranter med smuk havudsigt. Tholos står for hovedbuffeten, hvor morgenmaden serveres med havudsigt. Topos 1910 serverer frisk fisk og skaldyr ved stranden med den dejlige olivenlund i baggrunden. Yaosai (fæstning på kinesisk) er den asiatiske og mere eksotiske af restauranterne. Blend kører nyfanget hummer og steak i fine diningens version af surf ’n’ turf. Mesoyios er en blanding af buffet og à la carte med fusion af det græske køkken og resten af Middelhavet. De fire barer sørger for velsmagende cocktails og lounge vibes.