Grækenland

Grækenland er for os charme, autenticitet, spændende kultur, smukke strande, et meget gæstfri folkefærd, value for money - og nok den mest solsikre destination i Europa. Grækenland har en stærk kultur, og hvor end man rejser, mærkes den helt særlige græske stemning og åbne imødekommenhed. Der er nærmest uendelige rejse-muligheder i Grækenland - et stort og spændende fastland, og et øhav med et utal af øer, der hver især har sin helt egen historie og charme. Der er kilometervis af smukke strande - nogle kridhvide, nogle lava-sorte - men alle med det karakteristiske klare, turkise vand, som indbyder til sejlture, dykning, snorkling og spring fra klipper. 

Det græske køkken har lange stolte traditioner og har ikke ændret sig meget gennem tiden. Græsk mad enkel og klassisk, og fantastisk velsmagende - baseret på dejlige, friske lokale råvarer som friskfangede fisk, fetaost, yoghurt, hvidløg, rigelige mængder af olivenolie, peberfrugter, citron, tomater og aubergine. Mødet med de klassiske retter som souvlaki, stifado, moussaka, tzatzki og kalamari - og den helt enkle græske salat, er altid en fryd for ganen. Vinmarkerne i Grækenland byder også på fantastiske druer, og rygtet om dårlig retzina bliver hurtigt gjort til skamme. 

PSST...


Grækenland regnes for den vestlige civilisations vugge, og man kan opleve store, betagende bygningsværker og historiske momenter fra antikken, samt en lang række arkæologiske udgravninger, hvor man mærker historiens vingesus. Grækenland og de græske øer rummer smuk og dramatisk natur - så hvis det frister at forlade stranden for en stund, er det en oplevelse at tage på vandring i naturen ad planlagte ruter.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.