LES SOURCES DE CAUDALIE

LES SOURCES DE CAUDALIE

DET FRANSKE PARADOX I BORDEAUX

Hovedinspirationen for det luksuriøse boutiquehotel Les Sources de Caudalie er det såkaldte ”Franske Paradox”. Mere præcist referer udtrykket til forskning, der viser at kosten og livsstilen i det sydlige Frankrig tyder på at være godt for helbredet. Og det er svært ikke at være enig i, at fantastisk rødvin, olivenolie af højeste kvalitet og gode råvarer må være gode for både krop og sjæl, vel? Vidunderlige Les Sources de Caudalie ligger blandt de solbeskinnede berømte vinmarker, der tilhører Château Smith Haut Lafitte. Her er I tæt på byen Bordeaux i den skønne franske subregion Graves. Et vinmekka, der er kendt for at excellere i røde, tørre hvide og søde hvide vine. Château Smith Haut Lafittes historie går 800 år tilbage, mens hotellet blev bygget i 1999. De sidste ti år har det ambitiøse par Alice og Jérôme Tourbier stået ved roret, og priserne er kommet ind i en lind strøm. På Les Sources de Caudalie bliver I lullet ind i et univers af velvære, god smag og tårnhøj service i bedste rustikke franske stil.


RUSTIK CHARME & ART DE VIVRE

Boutiquehotellet er omgivet af skøn natur, og de 8 bygninger, der huser 61 unikke suiter og værelser, er inspireret af de traditionelle landsbyer i Aquitaine-regionen, Atlanterhavet, berømte vingårde og de lokale håndværk i området. Arkitekten Yves Collet valgte at benytte sig af genbrugte lokale materialer og tegnede bygningerne i overensstemmelse med omgivelserne, og indretningen er dekadent og stilet. Forvent smukke plankegulve, elegante tekstiler, rustikke detaljer og høj komfort. Harmonien med naturen er generelt i højsædet, og når I slår vinduerne op, kommer duftene og lydene ind.

    Luksus getaway for 2 

  • 3/4 nætter i et lækkert Comfort Room inkl. morgenmad
  • Fly København – Bordeaux t/r 
  • Billeje i 3/4 dage i en Peugeot 3008 eller lign. størrelse.
  • 1 middag og 1/2 frokost på La Table Du Lavoir (Michelinguiden 2017)
  • 1 tapas middag på ROUGE
  • 1 middag på deres to-stjernede Michelinrestaurant La Grand'Vigne
  • Rundvisning på den legendariske vingård Smith Haut Lafitte
  • Spabehandling – 15min wrap, 20min warm oil massage, 50min facial 

 fra 28.000 kr./32.000 kr. for 2 personer

BEST OF BORDEAUX

GOURMETREJSE MED MICHELIN I BLODET

Haverne bugner af de hjemmedyrkede grøntsager og frugter, der bliver tryllet med i de to restauranter. Pesticider er absolut no go og principperne økologiske og bæredygtige – råvarerne skal nurses og vokse op i de bedste omgivelser. Chefkokken Nicolas Masse er nemlig dedikeret ingrediensnørd, og kombineret med kreativitet, et godt forhold til de lokale producenter, ambition, en sikker hånd og en imponerende vinkælder har det sikret ham to Michelinstjerner på stedets spydspids La Grand’Vigne. Det gamle orangeri emmer af stemning, og I skal intet andet end at lade jer forføre. På charmerende La Table du Lavoir er omdrejningspunktet ”terroir”, og menuerne, der sidder på de originale vaskebrætter, fortæller om en bistro med regionale lækkerier galore. ROUGE er stedets sublime vinbar, og på The French Paradox Bar står den på mere vin, armagnac, whisky og cognac. To lørdage hver måned er der mulighed for at lære fra mesterkokken selv på de intime cooking classes, og naturligvis er der mulighed for vinsmagninger med den dygtige chefsommelier.

VINOTHÉRAPIE & TOUR DE BOURDEAUX

Spaen  på Les Sources de Caudalie er flere gange blevet kåret som en af verdens bedste – de eksklusive og velgørende behandlinger kombinerer vand fra de varme kilder, som er rigt på mineraler og oligo-elementer, med moderne forskning og de plejende effekter fra druerne. Bestil en halvdagsbehandling og træd ind i zen zonen. 


Der er mange små hyggelige ture at begive sig ud på, enten til fods, på cykel eller i bil. Området er spækket med verdensklasse vingårde i Graves og de tilstødende distrikter som Médoc, Sauternes, Pomerol og Saint-Emilion. Julemarkedet i Bordeaux i december er magisk, og om sommeren kan I cruise i båd på Bassin d'Arcachon med god vin på køl og spise østers og seafood en masse.