FRANKRIG

Fra sprøde croissanter og cafe au lait til historiske byer, legendariske museer, kulinariske sensationer og glamourøse kyststrækninger, som opleves bedst i cabriolet med solbriller på næsen. Frankrig har mange personligheder, og her blander det moderne sig med en facetteret historie og gamle traditioner. Et land af uendelige muligheder for at gå på opdagelse. Og et land, der er umuligt at koge ned til få sætninger. 


Den tidløse charme emmer fra de romantiske landskaber med lavendelmarker, seriøse druer og slanke cypresser i Provence, der har inspireret de store malere som Van Gogh, Cezanne og Matisse. I får petanque og Pastis. Paris med caféerne, museerne og kærligheden. Nogle af verdens bedste vingårde i områder, hvor fabelagtige restauranter gemmer sig som små hemmeligheder rundt om det næste hjørne. Sneklædte pister i Alperne. Og ikke mindst altid charmerende Côte d’Azur med sol, glitrende hav, rosé og frisk fisk og skaldyr galore. Listen af franske specialiteter er nærmest uendelig.

80days rejser til Frankrig kan være alt fra en forlænget weekend i Paris på Hotel de Crillon eller George V til en uge i solen på Hotel Les Roches Rouges. Eller en Gourmet Galore rejse blandt vinmarkerne i Bordeaux. Hvis I er ude efter bjerge og velpreparerede pister, ved vi hvor det sner i de Franske Alper. 


Vi har kun et lille udvalg af hoteller på hjemmesiden. Så kan I danne jer en idé om vores franske præferencer og stil. Men som altid har vi et velresearchet bagkatalog af de dejligste 80days-hoteller, som vi matcher til jeres specifikke ønsker og drømme efter, at vi har talt sammen. For sådan bliver de bedste rejser til Frankrig til.

PSST...


Frankrig er altid en god ide. Foråret frem til juni er smukt med godt vejr og færre turister ved magneterne. Juli og august er travle, men hvis I er vilde med solskin og god varme er højsommeren tiden til at feriere. Om efteråret er farvepaletten fantastisk, og spisekammeret bugner – det perfekte tidspunkt at rejse med vin og kulinariske oplevelser i sigte. Vejret er ofte dejligt helt til november. Når sneen falder om vinteren kalder pisterne og de hyggelige bjerghoteller – eller måske dekadent juleshopping i Paris?


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.