AnNABELLE

AnNABELLE

OASE MED MIDDELHAVSUDSIGT

Hotel Annabelle er en familiedrevet oase, der optager 6 hektar af tropiske haver, med en fantastisk udsigt over Paphos' charmerende bugt. Annabelle er søsterhotel til Almyra - de ligger faktisk lige ved siden af hinanden. Stilen er lys og udstråler varme og klassiske middelhavs-vibes med en gennemført og hjertevarm service. 


Annabelle har et stort have- og poolområde, der i høj grad bidrager til den livlige stemning. Den store hovedpool glimter smukt og indbydende, men dét der virkelig giver hotellet særpræg, er den store free-form pool i to niveauer, som smyger sig rundt i haven og giver arealet en oaselignende stemning med både store solrige fællesområder og hyggelige små kroge.

COCKTAILS & CALAMARES

Annabelle har et stort udvalg af skønne restauranter at vælge mellem. Ouranos serverer cocktails og smukke anretninger med udsigt over havet. Tæt på strandpromenaden finder I Mediterraneo, en livlig og charmerende restaurant med en moderne tilgang til klassisk cypriotisk mezze. Elegante Amorosa er den mest eksklusive i flokken og der serveres ambitiøse gourmetmåltider - børn er velkomne, så længe de er vokset fra højstolen. Er I til intime måltider med levende lys i den lune sommernat er Asteras lige sagen for jer. Buffeter og morgenmad afholdes i hovedrestauranten Fontana og på toppen af hotellet ligger en livlig rooftop loungebar med Paphos bedste udsigt over bugten.

POOL GOALS & ROOFTOPS

Værelserne er store og lyse med stænk af middelhavsblå detaljer – alle med terrasse eller balkon og med udsigt over havet eller den smukke have. Annabelle har en super lækker spa og wellness afdeling, der spænder over hotellets øverste etage med sauna, fitnesscenter og behandlingsrum til ansigtsbehandlinger, manicure og holistisk massage. Her er også et stort udbud af alt fra yoga til personlig træner og tennis instruktør. Spaen har desuden en helt igennem fantastisk indendørspool, der ligger i et skønt stort og lyst rum med gulv- til loftvinduer, der vender ud mod havet.


THE 80DAYS PROMISE

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, i den kommende tid, trygt at vejlede jer igennem jeres første rejser, i en forandret verden - med alt hvad det indebærer af nye restriktioner.


Alle vores kunder, der fik aflyst rejser grundet Covid-19 restriktioner, fik refunderet deres penge indenfor 14 dage efter aflysning - fra 80days. Det betyder selvfølgelig at skulle situationen på en destination forandres, sådan at rejser dertil ikke er mulige på afrejsetidspunktet (”orange” rejsevejledning, hotel- eller flykonkurs), grundet Covid-19, bliver I refunderet fuldt ud, direkte af 80days. Dét er trygheden i at bestille en pakkerejse hos os.

INSIDER

Rejsende i alle aldre vil have en fest med at boltre sig i den store free-form pool i flere niveauer med kaskadevandfald, bassiner og swim-up bar.

FACTS

Flyvetid: 4t 

Tidsforskel: +1t (sommer) +2t (vinter)

Bedste periode: Forår, sommer og efterår

STAY ACTIVE

SIGHTSEEING & VANDSPORT

En kun fem minutters gåtur, langs strandpromenaden, fører jer til lokale butikker, taverner og barer i Paphos. Det er nemt at bevæge sig ud på sightseeing i byen eller benytte de mange vandsportstilbud, I finder ved strandpromenaden lige nedenfor hotellet. Der er fire gode golfbaner i nærheden af Annabelle, og I kan leje en bil for at udforske skildpadde-strande, vinmarker og cedertræskove. Børn op til 11 år har adgang til Kids’ Club’en på søsterhotellet Almyra.