Afslappet luksus på Cypern

Anassa på Cypern har efter vores mening den allerbedste service, du kan finde i Europa! Det er simpelthen sublimt hele vejen i gennem - et smukt og gennemført femstjernet hotel beliggende på det vestlige Cypern, der lever fuldt ud op til alle sine fem stjerner. Anassa er afslappet luksus og klassisk, smagfuld arkitektur med hvidkalkede mure i smukke, frodige omgivelser med duftende lavendler og pink pelargonier - som en Byzantinsk landsby. Og så er der også mulighed for fuldstændig privatliv. Området omkring Anassa er smukt og frodigt med vilde urter og blomster langs veje og stier, og indbyder til en afslappende gåtur langs kysten eller op på Akamas-halvøen.

ET AF EUROPAs bedste hoteller

Værelserne er store og rummelige, designet i enkel middelhavsstil - alle med balkoner eller terrasser, og de fleste med den skønneste panoramaudsigt over Middelhavet. Flere suiter har egen pool og jacuzzi og dejlig terrasse med udsigt til havet. I alt er der 166 værelser, suiter og residences, men med sit gennemførte design føles Anassa aldrig for stort. Underspillet luksus, fantastiske faciliteter for familier, skønne restauranter og smukke omgivelser. Cypern er en skøn destination om foråret, sommeren og i efteråret, og øen byder på det dejligste Middelhavsklima. 

CYPRUS 2021 - 80days PRIVATE

Så er vi klar igen! 80days har sendt solsultne familier til Cypern i efterårsferien de sidste 6 år, og vi får altid glade og begejstrede 80days-familier retur. Hvis I søger sol, lækre hoteller og garanteret perfekte temperaturer i oktober - uden at skulle flyve til den anden side af kloden - findes der ikke et bedre alternativ i efterårsferien. Alt går simpelthen op i den smukkeste enhed på Cypern i denne uge og skaber de bedste rammer om en efterårsferie i solen.  


I år har vi desuden valgt at gentage 80DAYS PRIVATE-succesen fra sidste år og booket vores eget 80days' fly direkte til Paphos. Afgangene passer perfekt med efterårsferien, flytiden er kun 4 timer og transferen fra Paphos lufthavn er kort og behagelig - kun 1 t. 15 min. fra lufthavnen til Anassa. 


Rejsen er ikke en grupperejse - I rejser alle som individuelle. Men der vil være en del andre 80days familier på samme sted. Nogen kender nogen i forvejen, andre gør ikke. Niveauet af socialt engagement er helt op til jer, men stemningen plejer at være i top, og vi får altid glade og begejstrede 80days-familier hjem efter denne tur.


NB: KUN FÅ PLADSER TILBAGE

PRISER 


STUDIO SUITE WITH SEA VIEW


2 voksne                                           kr 45.000
1 voksen og 1 barn under 12 år       kr 36.000
2 voksne og 1 barn under 12 år      kr 51.000
2 voksne og 2 børn under 12 år*    kr 69.000
2 voksne og 3 børn under 12 år*    kr 76.000

*i 2 adjoining Studio Suites with sea view.

For børn 12 – 15 år betales et tillæg på 3.500 kr pr. barn.GARDEN STUDIO SUITE WITH SEA VIEW


2 voksne                                           kr 49.000
1 voksen og 1 barn under 12 år       kr 39.000
2 voksne og 1 barn under 12 år      kr 54.000
2 voksne og 2 børn under 12 år*    kr 76.000
2 voksne og 3 børn under 12 år*    kr 83.000

*i 2 interconnecting Garden Studio Suites with sea view.

For børn 12 – 15 år betales et tillæg på 3.500 kr pr. barn.


Vi har selvfølgelig flere værelseskategorier på hylderne. Kontakt os for priser og mere information.

I PRISEN INDGÅR

80DAYS PRIVATE-fly København - Paphos  t/r, transfer, 7 nætters ophold med halvpension.


Udrejse d. 15. oktober kl. 09.00 - 13.55
Hjemrejse d. 22. oktober kl. 12.45 – 16.00


Flytid: 4 timer direkte. 

KONTAKT

INSIDER

Hotellet huser en prisbelønnet spa med en stor indendørs swimmingpool, thalassoterapi pools og talrige behandlingsrum. Spaen bruger Organic Pharmacy til deres behandlinger.

FACTS

Flyvetid: 4t 

Tidsforskel: +1t (sommer) +2t (vinter)

Bedste periode: Forår, sommer og efterår

CYPERN i topklasse

familievenlig luksusrejse

Børn i alle aldre vil have det fantastisk her. Der er Kid's Club for alle aldre mellem 4 mdr. og op til 16 år. Der er et hyggeligt legerum, hvor børnene kan tegne og male, sy, klippe og klistre og lægge puslespil - og så er der naturligvis et væld af strand- og vandaktiviteter. Teenagere kan udfordre sig med scuba-diving og jetski eller med tennis og bordtennis.

Lækre restauranter & Spa 

Anassa har et fantastisk udvalg af restauranter. Amphora er hovedrestauranten, som serverer den dejligste morgenbuffet med alt, hvad hjertet kan begære af saligheder for ganen. Aftenmenuen varierer dagligt med vidunderligt tilberedte, friske retter fra middelhavskøkkenet. På Pelagos kan I nyde en dejlig, afslappet middag ved poolen - og ønsker I at udforske mere af Anassas køkken, tilbyder fine-dining restauranten Basiliko gourmetoplevelser under de høje hvælvede lofter. 


Anassa kan forkæle jer helt op i skyerne i deres prisbelønnede smukke Thalassa Spa. En stor, smuk indendørs swimmingpool under hvælvede lofter, thalassoterapi pools og mange dejlige behandlingsrum med et væld af skønne behandlingsmuligheder. Anassa ligger afsondret - man kan kalde det lidt ude på landet, hvilket betyder, at der ikke er større byer lige omkring, som I kan udforske. Der er dog den lille by Polis, der ligger få kilometer væk, hvor I kan tage ind og opleve det lokale cypriotiske køkken på en lille taverna. Naturen omkring Anassa er smuk og frodig og frister til skønne vandre- og cykelture - blandt andet til Akamas National Park.