Anassa

Cypern

Kontakt os

Anassa

Cypern

Kontakt os

Om stedet

Anassa har efter vores mening den allerbedste service, du kan finde i Europa! Det er simpelthen gennemført og top notch hele vejen i gennem - et smukt, superlækkert femstjernet hotel beliggende på det vestlige Cypern, der lever fuldt ud op til alle sine 5 stjerner. Anassa er afslappet luksus og klassisk, smagfuld arkitektur med de smukke hvidkalkede mure og vægge i smukke, frodige omgivelser med duftende lavendler og pink pelargonier - som en Byzantinsk landsby. Og så er der også mulighed for fuldstændig privatliv. Området omkring Anassa er smukt og frodigt med vilde urter og blomster langs veje og stier, og indbyder til en afslappende gåtur langs kysten eller op på Akamas-halvøen.


Værelserne er store og rummelige, designet i enkel middelhavsstil - alle med balkoner eller terasser, og de fleste med den skønneste panoramaudsigt over Middelhavet. Flere suiter har egen pool og jacuzzi og dejlig terasse med udsigt til havet. 


Anassa har i 2015 vundet Tatler Travel Awards' pris for Family Frolic og fik disse ord med på vejen: WE SAY: 'This hotel is all about families. It's owned by a family, and they make everything so easy. They've thought of EVERYTHING - there's a gorgeous beach and wonderful food, of course. But they also have all the gear you need for travelling with children, and the kind of kids' club that you'll have to prise your children out of.'


INSIDER

Hotellet huser en prisbelønnet spa med en stor indendørs swimmingpool, thalassoterapi pools og talrige behandlingsrum.  Spaen bruger Organic Pharmacy til deres behandlinger.

FACTS

Flyvetid til Larnaca // 4t 

Tidsforskel // +1t (sommer) +2t (vinter)

Bedste periode // Forår, sommer (meget varmt), efterår

Familiehotel i topklasse

Børn i alle aldre vil have det fantastisk her. Der er Kid's Club for alle aldre fra 4 mdr. og op til 16 år. Der er et hyggeligt legerum, hvor børnene kan tegne og male, sy, klippe og klistre og lægge puslespil. Der er madlavningskurser  og undervisning i graffitikunst - og så er der naturligvis et væld af strand- og vandaktiviteter. Teenagere kan udfordre sig med scuba-diving og jetski eller med tennis og bordtennis.


Anassa har et fantastisk udvalg af restauranter. Amphora er hovedrestauranten, som serverer den dejligste morgenbuffet med alt, hvad hjertet kan begære af saligheder for ganen. Aftenmenuen varierer dagligt med vidunderligt tilberedte, friske retter fra middelhavskøkkenet. På Pelagos kan I nyde en dejlig, afslappet middag ved poolen - og ønsker I at udforske mere af Anassas køkken, tilbyder fine-dining restauranten Basiliko gourmetoplevelser under de høje hvælvede lofter. 


Anassa kan forkæle jer helt op i skyerne i deres prisbelønnede smukke Thalassa Spa. En stor, smuk indendørs swimmingpool under hvælvede lofter, thalassoterapi pools og mange dejlige behandlingsrum med et væld af skønne behandlingsmuligheder. Anassa ligger afsondret - man kan kalde det lidt ude på landet, hvilket betyder, at der ikke er større byer lige omkring, som I kan udforske. Der er dog den lille by Polis, der ligger få kilometer væk, hvor I kan tage ind og opleve det lokale cypriotiske køkken på en lille taverna. Naturen omkring Anassa er smuk og frodig og frister til skønne vandre- og cykelture - blandt andet til Akamas National Park.