Afslappet luksus på Cypern

Anassa på Cypern har efter vores mening den allerbedste service, du kan finde i Europa! Det er simpelthen sublimt hele vejen i gennem - et smukt og gennemført femstjernet hotel beliggende på det vestlige Cypern, der lever fuldt ud op til alle sine fem stjerner. Anassa er afslappet luksus og klassisk, smagfuld arkitektur med hvidkalkede mure i smukke, frodige omgivelser med duftende lavendler og pink pelargonier - som en Byzantinsk landsby. Og så er der også mulighed for fuldstændig privatliv. Området omkring Anassa er smukt og frodigt med vilde urter og blomster langs veje og stier, og indbyder til en afslappende gåtur langs kysten eller op på Akamas-halvøen.

ET AF EUROPAs bedste hoteller

Værelserne er store og rummelige, designet i enkel middelhavsstil - alle med balkoner eller terrasser, og de fleste med den skønneste panoramaudsigt over Middelhavet. Flere suiter har egen pool og jacuzzi og dejlig terrasse med udsigt til havet. I alt er der 166 værelser, suiter og residences, men med sit gennemførte design føles Anassa aldrig for stort. Underspillet luksus, fantastiske faciliteter for familier, skønne restauranter og smukke omgivelser. Cypern er en skøn destination om foråret, sommeren og i efteråret, og øen byder på det dejligste Middelhavsklima. 


THE 80DAYS PROMISE

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, i den kommende tid, trygt at vejlede jer igennem jeres første rejser, i en forandret verden - med alt hvad det indebærer af nye restriktioner.


Alle vores kunder, der fik aflyst rejser grundet Covid-19 restriktioner, fik refunderet deres penge indenfor 14 dage efter aflysning - fra 80days. Det betyder selvfølgelig at skulle situationen på en destination forandres, sådan at rejser dertil ikke er mulige på afrejsetidspunktet (”orange” rejsevejledning, hotel- eller flykonkurs), grundet Covid-19, bliver I refunderet fuldt ud, direkte af 80days. Dét er trygheden i at bestille en pakkerejse hos os.

INSIDER

Hotellet huser en prisbelønnet spa med en stor indendørs swimmingpool, thalassoterapi pools og talrige behandlingsrum. Spaen bruger Organic Pharmacy til deres behandlinger.

FACTS

Flyvetid til Larnaca: 4t 

Tidsforskel: +1t (sommer) +2t (vinter)

Bedste periode: Forår, sommer og efterår

CYPERN i topklasse

familievenlig luksusrejse

Børn i alle aldre vil have det fantastisk her. Der er Kid's Club for alle aldre mellem 4 mdr. og op til 16 år. Der er et hyggeligt legerum, hvor børnene kan tegne og male, sy, klippe og klistre og lægge puslespil. Der er madlavningskurser  og undervisning i graffitikunst - og så er der naturligvis et væld af strand- og vandaktiviteter. Teenagere kan udfordre sig med scuba-diving og jetski eller med tennis og bordtennis.

Lækre restauranter & Spa 

Anassa har et fantastisk udvalg af restauranter. Amphora er hovedrestauranten, som serverer den dejligste morgenbuffet med alt, hvad hjertet kan begære af saligheder for ganen. Aftenmenuen varierer dagligt med vidunderligt tilberedte, friske retter fra middelhavskøkkenet. På Pelagos kan I nyde en dejlig, afslappet middag ved poolen - og ønsker I at udforske mere af Anassas køkken, tilbyder fine-dining restauranten Basiliko gourmetoplevelser under de høje hvælvede lofter. 


Anassa kan forkæle jer helt op i skyerne i deres prisbelønnede smukke Thalassa Spa. En stor, smuk indendørs swimmingpool under hvælvede lofter, thalassoterapi pools og mange dejlige behandlingsrum med et væld af skønne behandlingsmuligheder. Anassa ligger afsondret - man kan kalde det lidt ude på landet, hvilket betyder, at der ikke er større byer lige omkring, som I kan udforske. Der er dog den lille by Polis, der ligger få kilometer væk, hvor I kan tage ind og opleve det lokale cypriotiske køkken på en lille taverna. Naturen omkring Anassa er smuk og frodig og frister til skønne vandre- og cykelture - blandt andet til Akamas National Park.