almyra

Cypern

Kontakt os

Almyra

Cypern

Kontakt os

På Cyperns solrige sydvestkyst og med udsigt til det blå Middelhav ligger Almyra – et stilet designhotel med en skøn afslappet atmosfære, der er en drøm for familier, der elsker varme, æstetik og masser af sjov. Udtrykket er elegant, lyst og tilbagelænet, og der er summende liv og glade dage. Her oplever I en gennemført og hjertevarm service, og børnene vil have en fest. Kysthotellet, som har otte hektarer af velholdte haver, små stille lommer, dejlige terrasser med sunbeds og smukke bygninger, ligger i byen Pafos, der ifølge mytologien er Afrodites fødested. Almyra er den livlige lillesøster til Anassa, som er Cyperns bedste hotel. 

De 189 værelser er minimalistisk indrettet med fokus på komfort og rene linjer. I kan vælge mellem sea eller garden view. Dobbeltværelser og familiesuiterne ligger i hovedbygningen, mens de rummelige Kyma Suiter ligger i en separat fløj. Der er tre skønne opvarmede pools under åben himmel, hvor den ene er en overdækket baby pool, som er perfekt til de mindste vandhunde. Derudover er der en indendørs- og udendørsspa-pool, som er forbeholdt de voksne, der har lyst til at labbe ro og en god bog i sig.

Der er selvfølgelig fede Kids Clubs – delt op i fire aldersgrupper med alderssvarende aktiviteter på Almyra. Så forvent glade unger med nye ferievenner efter en dag i de kyndige hænder. Og når de voksne bliver trætte af at ligge og sole sig med en god bog, er der også noget at tage sig til for dem. Det kan I læse mere om nedenfor. 

ALMYRA SOMMERFERIE 2018


I bor 7 nætter på dejlige Almyra. Fly t/r København-Larnaca, privat transfer t/r mellem lufthavnen og Almyra samt halvpension på Mosaic restauranten er inkluderet i prisen. 


2 voksne i et Superior Sea View Room                                                                    fra kr. 24.000
2 voksne 1 barn (u. 12 år) i et Superior Sea View Room                                       fra kr. 28.000
2 voksne og 2 børn (u. 12 år) i 2 interconnecting Superior Sea View Rooms     fra kr. 42.000 
2 voksne og 3 børn (u. 12 år) i 2 interconnecting Superior Sea View Rooms     fra kr. 46.000


EXTRAS INDREGNET I TILBUDDET:  20% early bird rabat og gratis halvpension til hele familien. Skal bestilles inden 31. januar 2018.


Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. Disse priseksempler er udregnet i skolernes sommerferie og på udvalgte familiesammensætninger. Priserne i foråret er lavere. Vil I rejse på andre tidspunkter, er konstellationen anderledes, er børnene over 12 år, skal I flere generationer afsted eller vil I gerne opgradere til mere luksus? Så kontakt os for priser.


Alle tilbud er med rabatter fratrukket. Vi tager forbehold for prisen, da vi på nuværende tidspunkt ikke holder hotelværelser eller fly.

INSIDER

Almyra har en dejlig spa, hvor der hver uge er yoga, pilates og body toner på fitness programmet. Bagefter kan man slappe af og nyde en friskpresset juice ved den rolige pool. 

FACTS

Flyvetid til Larnaca // 4t 

Tidsforskel // +1t (sommer) eller +2t (vinter)

Bedste periode // Forår, sommer og efterår

namnam & SPA

Hvis I elsker at være aktive på ferien, kan I svinge tennis og squashketcheren eller bordtennisbattet (squashbanen ligger på hotellet ved siden af). Almyra er et slaraffenland for vandelskere. I kan komme på vandski og wakeboard, windsurfe, parasaile, snorkle og dykke. Der kan lejes
SUP, kanoer, vandcykler og motorbåde. Der er mountain biking, trekkingture og Almyra tilbyder triatlon og cykelcamps. Og det er kun eksempler på det brede udvalg.

En af de bedste ting ved at være på ferie er, at man kan spise hvad man vil, når man vil, og at man ikke skal lave maden selv. På Almyra er der fem dejlige restauranter. Hovedrestauranten Mosaics har noget for alles smag – lokale råvarer, cypriotisk bagværk, asiatiske og europæiske specialiteter og klassikere. Notios serverer en skøn fusion af japansk og middelhavsinspireret mad i smukke åbne rum med udsigt over havet. På Ouzeri kan du næsten gætte dig til, hvad der kan komme i glasset. Men ud over Ouzo kan I på denne seafront restaurant nyde græske og cypriotiske retter.
Eauzone er zen zonen, hvor man med god samvittighed kan gå ombord i sunde salater, spa snacks og mocktails. Og roen er sikret, for denne restaurant er forbeholdt de voksne. Har I lyst til at gå på kulinarisk opdagelse, kan I prøve Omakase Menus surprise tasting menu. 


Almyra har en fremragende spa, med forbindelse til den dejlige restaurant Eauzone, som byder på soul food og drikke. Almyra Spa tilbyder sauna, indendørs og udendørs pool og en lang række behandlinger med de økologiske 'Just Pure' produkter - herunder æteriske olie- eller urte massage, hår- og skønhedsbehandlinger og par-massage. 


Selvom man kan fristes til bare at blive på Almyra, er der også noget at opleve i området. I kan slentre op til den gamle bydel eller gå den korte vej ned til den gamle havn, se på romerske mosaikker, jogge eller cykle langs promenaden til Tomb of the Kings - et arkæologisk sight af underjordiske kongegrave, hvoraf mange kan dateres tilbage til det 4. århundrede f.Kr. Der er fire gode golfbaner i nærheden af Almyra, og I kan leje en bil for at udforske skildpadde-strande, vinmarker og cedertræskove.