almyra

Cypern

Kontakt os

Almyra

Cypern

Kontakt os

Om stedet

På Cyperns solrige sydvestkyst og med udsigt til det blå Middelhav ligger Almyra – et stilet designhotel med en skøn afslappet atmosfære, der er en drøm for familier, der elsker varme, æstetik og masser af sjov. Udtrykket er elegant, lyst og tilbagelænet, og der er summende liv og glade dage. Her oplever i en gennemført og hjertevarm service, og børnene vil have en fest. Kysthotellet, som har otte hektarer af velholdte haver, små stille lommer, dejlige terrasser med sunbeds og smukke bygninger, ligger i byen Pafos, der ifølge mytologien er Afrodites fødested.

De 189 værelser er minimalistisk indrettet med fokus på komfort og rene linjer. I kan vælge mellem sea eller garden view. Dobbeltværelser og familiesuiterne ligger i hovedbygningen, mens de rummelige Kuma Suiter ligger i en separat fløj. Der er to skønne opvarmede pools under åben himmel, hvor den ene er perfekt til de mindste vandhunde. Derudover er der spa-poolen, der starter inde og slutter ude infinity-style, som forbeholdt de voksne, der har lyst til at labbe ro og en god bog i sig. Der ligger også et lille stykke strand foran hotellet og en badebro, der kan laves bomber fra.

Som passende for et eksklusivt familiehotel, er der selvfølgelig fede Kids Clubs – delt op i fire aldersgrupper med alderssvarende aktiviteter. Så forvent glade unger med nye ferievenner efter en dag i de kyndige hænder. Og når de voksne bliver trætte af at ligge og sole sig med en god bog, er der også noget at tage sig til for dem. Det kan I læse mere om nedenfor. 


Cypern kan godt blive en tand for varm om sommeren, og derfor anbefaler vi, at I besøger skønne Almyra i efteråret eller foråret, hvor der er virkelig dejligt. 

80days EFTERÅRSFERIE 2017

Dette er en speciel 80days rejse med en fast afgang i efterårsferien. Vi har reserveret både værelser og flybilletter i god tid, for at kunne lave en
super pris til jer. Der vil være en del andre 80days-familier på stedet, og det bliver med sikkerhed en fest for både børn og voksne. Ring til os for ar høre mere om konceptet. 


I bor 7 nætter på dejlige Almyra med halvpension. I flyver København-Larnaca t/r og har transfer inkluderet fra lufthavnen til hotellet t/r. 


7 NÆTTER I INLAND VIEW ROOM (UDSOLGT)

2 voksne + 1 barn u. 15 år eller 1 voksen + 2 børn u. 15 år (1 værelse)       Kr. 24.000
2 voksne + 2 børn u. 15 år (2 værelser med connecting door)                      Kr. 37.000
2 voksne + 3 børn u. 15 år (2 værelser med connecting door)                      Kr. 44.000


7 NÆTTER I SUPERIOR SEA VIEW (KUN 1 TILBAGE)
2 voksne + 1 barn u. 15 år eller 1 voksen + 2 børn u. 15 år (1 værelse)       Kr. 28.000
2 voksne + 2 børn u. 15 år (2 værelser med connecting døre)                      Kr. 43.000
2 voksne + 3 børn u. 15 år (2 værelser med connecting døre)                      Kr. 48.000


I flyver med Lufthansa fra København til Larnaca med en kort mellemlanding i Frankfurt/München på economy class. 


Udrejse fredag 13/10 

København - Frankfurt 06:40 - 08:10
Frankfurt – Larnaca 10:35 – 15:10Hjemrejse fredag 20/10 

Larnaca – Frankfurt 16:20 – 19:25
Frankfurt – København 21:40 – 23:00


Disse priseksempler er udregnet i skolernes efterårsferie på udvalgte familiesammensætninger og en fast flyafgang. Er konstellationen anderledes, er børnene over 12 år, skal I flere generationer afsted eller vil I gerne upgrade til mere luksus? Så kontakt os for priser. 


Alle tilbud er med rabatter fratrukket og skal bookes inden 31. juli 2017. Vi tager forbehold for prisen, da vi på nuværende tidspunkt ikke holder hotelværelser og fly.

INSIDER

Almyras dejlige, frodige have med klippede plæner skråner ned til strandpromenaden. Her er dejlige spots med liggestole, skyggefulde daybeds og oliventræer og palmer. Gartneren passer haven sirligt og holder insekter væk fra terrassen ved at afbrænde velduftende rosmaringrene.

FACTS

Flyvetid til Larnaca // 4t 

Tidsforskel // +1t (sommer) eller +2t (vinter)

Bedste periode // Forår, sommer (meget varmt), efterår

namnam & SPA

Hvis I elsker at være aktive på ferien, kan I svinge tennis og squashketcheren eller bordtennisbattet (squashbanen ligger på hotellet ved siden af). Almyra er et slaraffenland for vandelskere. I kan komme på vandski og wakeboard, windsurfe, parasaile, snorkle og dykke. Der kan lejes
SUP, kanoer, vandcykler og motorbåde. Der er mountain biking, trekkingture og Almyra tilbyder triatlon og cykelcamps. Og det er kun eksempler på det brede udvalg.

En af de bedste ting ved at være på ferie er, at man kan spise hvad man vil, når man vil, og at man ikke skal lave maden selv. På Almyra er der fem dejlige restauranter. Hovedrestauranten Mosaics har noget for alles smag – lokale råvarer, cypriotisk bagværk, asiatiske og europæiske specialiteter og klassikere. Notios serverer en skøn fusion af japansk og middelhavsinspireret mad i smukke åbne rum med udsigt over havet. På Ouzeri kan du næsten gætte dig til, hvad der kan komme i glasset. Men ud over Ouzo kan I på denne seafront restaurant nyde græske og cypriotiske retter.
Eauzone er zen zonen, hvor man med god samvittighed kan gå ombord i sunde salater, spa snacks og mocktails. Og roen er sikret, for denne restaurant er forbeholdt de voksne. Har I lyst til at gå på kulinarisk opdagelse, kan I prøve Omakase Menus surprise tasting menu. 


Almyra har en fremragende spa, med forbindelse til den dejlige restaurant Eauzone, som byder på soul food og drikke. Almyra Spa tilbyder sauna, indendørs og udendørs pool og en lang række behandlinger med de økologiske 'Just Pure' produkter - herunder æteriske olie- eller urte massage, hår- og skønhedsbehandlinger og par-massage. Der er også mulighed for at melde sig til pilates og yoga lektioner.


Selvom man kan fristes til bare at blive på Almyra, er der også noget at opleve i området. I kan slentre den korte vej ned til den gamle havn, og hoppe ombord på et af krydstogterne til de omkring liggende sights, falde i svime over de fantastiske romerske mosaikker, jogge eller cykle langs promenaden til Tomb of the Kings - et arkæologisk sight af underjordiske kongegrave, hvoraf mange kan dateres tilbage til det 4. århundrede f.Kr. Der er fire gode golfbaner i nærheden af Almyra, og I kan leje en bil for at udforske skildpadde-strande, vinmarker og cedertræskove.