almyra

Cypern

Kontakt os

Almyra

Cypern

Kontakt os

Om stedet

På Cyperns solrige sydvestkyst og med udsigt til det blå Middelhav ligger Almyra – et stilet designhotel med en skøn afslappet atmosfære, der er en drøm for familier, der elsker varme, æstetik og masser af sjov. Udtrykket er elegant, lyst og tilbagelænet, og der er summende liv og glade dage. Her oplever I en gennemført og hjertevarm service, og børnene vil have en fest. Kysthotellet, som har otte hektarer af velholdte haver, små stille lommer, dejlige terrasser med sunbeds og smukke bygninger, ligger i byen Pafos, der ifølge mytologien er Afrodites fødested.

De 189 værelser er minimalistisk indrettet med fokus på komfort og rene linjer. I kan vælge mellem sea eller garden view. Dobbeltværelser og familiesuiterne ligger i hovedbygningen, mens de rummelige Kyma Suiter ligger i en separat fløj. Der er tre skønne opvarmede pools under åben himmel, hvor den ene er en overdækket baby pool, som er perfekt til de mindste vandhunde. Derudover er der en indendørs- og udendørsspa-pool, som er forbeholdt de voksne, der har lyst til at labbe ro og en god bog i sig.

Som passende for et eksklusivt familiehotel, er der selvfølgelig fede Kids Clubs – delt op i fire aldersgrupper med alderssvarende aktiviteter. Så forvent glade unger med nye ferievenner efter en dag i de kyndige hænder. Og når de voksne bliver trætte af at ligge og sole sig med en god bog, er der også noget at tage sig til for dem. Det kan I læse mere om nedenfor. 

80days EFTERÅRSFERIE 2017

Dette er en speciel 80days rejse med en fast afgang i efterårsferien. Vi har reserveret både værelser og flybilletter i god tid, for at kunne lave en
super pris til jer. Der vil være en del andre 80days-familier på stedet, og det bliver med sikkerhed en fest for både børn og voksne. I kan enten rejse fredag eller lørdag. Ring til os for at høre mere om konceptet. 


I bor 7 nætter på dejlige Almyra med halvpension. I flyver København-Larnaca t/r og har transfer inkluderet fra lufthavnen til hotellet t/r. 


FREDAGSAFGANG - ALT UDSOLGT


7 NÆTTER I INLAND VIEW ROOM (UDSOLGT)

2 voksne + 1 barn u. 15 år eller 1 voksen + 2 børn u. 15 år (1 værelse)       Kr. 24.000
2 voksne + 2 børn u. 15 år (2 værelser med connecting door)                      Kr. 37.000
2 voksne + 3 børn u. 15 år (2 værelser med connecting door)                      Kr. 44.000


7 NÆTTER I SUPERIOR SEA VIEW (UDSOLGT)
2 voksne + 1 barn u. 15 år eller 1 voksen + 2 børn u. 15 år (1 værelse)
2 voksne + 2 børn u. 15 år (2 værelser med connecting døre)
2 voksne + 3 børn u. 15 år (2 værelser med connecting døre)


Udrejse fredag 13/10
København - Frankfurt 06:40 - 08:10
Frankfurt – Larnaca 10:35 – 15:10

Hjemrejse fredag 20/10 

Larnaca – Frankfurt 16:20 – 19:25
Frankfurt – København 21:40 – 23:00


LØRDAGSAFGANG - ALT UDSOLGT


7 NÆTTER I INLAND VIEW ROOM (UDSOLGT)
2 voksne + 1 barn u. 15 år eller 1 voksen + 2 børn u. 15 år (1 værelse)   

2 voksne + 2 børn u. 15 år (2 værelser med connecting door)                    

2 voksne + 3 børn u. 15 år (2 værelser med connecting door)                      


7 NÆTTER I SUPERIOR SEA VIEW (UDSOLGT)

2 voksne + 1 barn u. 15 år eller 1 voksen + 2 børn u. 15 år (1 værelse)       

2 voksne + 2 børn u. 15 år (2 værelser med connecting døre)                      

2 voksne + 3 børn u. 15 år (2 værelser med connecting døre)                       


Udrejse lørdag 14/10
København - Frankfurt 06:40 - 08:10

Frankfurt – Larnaca 10:35 – 15:10

Hjemrejse lørdag 21/10
Larnaca – München 15:50 – 18:30

München – København 19:20 – 20:50


Disse priseksempler er udregnet i skolernes efterårsferie på udvalgte familiesammensætninger og en fast flyafgang. Er konstellationen anderledes, er børnene over 12 år, skal I flere generationer afsted eller vil I gerne upgrade til mere luksus? Så kontakt os for priser. 


Alle tilbud er med rabatter fratrukket og skal bookes inden 8. september 2017. Vi tager forbehold for prisen, da vi på nuværende tidspunkt ikke holder hotelværelser og fly.

INSIDER

Almyra har en dejlig spa, hvor der hver uge er yoga, pilates og body toner på fitness programmet. Bagefter kan man slappe af og nyde en friskpresset juice ved den rolige pool. 

FACTS

Flyvetid til Larnaca // 4t 

Tidsforskel // +1t (sommer) eller +2t (vinter)

Bedste periode // Forår, sommer og efterår

namnam & SPA

Hvis I elsker at være aktive på ferien, kan I svinge tennis og squashketcheren eller bordtennisbattet (squashbanen ligger på hotellet ved siden af). Almyra er et slaraffenland for vandelskere. I kan komme på vandski og wakeboard, windsurfe, parasaile, snorkle og dykke. Der kan lejes
SUP, kanoer, vandcykler og motorbåde. Der er mountain biking, trekkingture og Almyra tilbyder triatlon og cykelcamps. Og det er kun eksempler på det brede udvalg.

En af de bedste ting ved at være på ferie er, at man kan spise hvad man vil, når man vil, og at man ikke skal lave maden selv. På Almyra er der fem dejlige restauranter. Hovedrestauranten Mosaics har noget for alles smag – lokale råvarer, cypriotisk bagværk, asiatiske og europæiske specialiteter og klassikere. Notios serverer en skøn fusion af japansk og middelhavsinspireret mad i smukke åbne rum med udsigt over havet. På Ouzeri kan du næsten gætte dig til, hvad der kan komme i glasset. Men ud over Ouzo kan I på denne seafront restaurant nyde græske og cypriotiske retter.
Eauzone er zen zonen, hvor man med god samvittighed kan gå ombord i sunde salater, spa snacks og mocktails. Og roen er sikret, for denne restaurant er forbeholdt de voksne. Har I lyst til at gå på kulinarisk opdagelse, kan I prøve Omakase Menus surprise tasting menu. 


Almyra har en fremragende spa, med forbindelse til den dejlige restaurant Eauzone, som byder på soul food og drikke. Almyra Spa tilbyder sauna, indendørs og udendørs pool og en lang række behandlinger med de økologiske 'Just Pure' produkter - herunder æteriske olie- eller urte massage, hår- og skønhedsbehandlinger og par-massage. 


Selvom man kan fristes til bare at blive på Almyra, er der også noget at opleve i området. I kan slentre op til den gamle bydel eller gå den korte vej ned til den gamle havn, se på romerske mosaikker, jogge eller cykle langs promenaden til Tomb of the Kings - et arkæologisk sight af underjordiske kongegrave, hvoraf mange kan dateres tilbage til det 4. århundrede f.Kr. Der er fire gode golfbaner i nærheden af Almyra, og I kan leje en bil for at udforske skildpadde-strande, vinmarker og cedertræskove.