DESIGNHOTEL I SOLEN

På Cyperns solrige sydvestkyst og med udsigt til det blå Middelhav ligger Almyra – et stilet designhotel med en skøn afslappet atmosfære, der er en drøm for familier, der elsker varme, æstetik og masser af sjov. Udtrykket er elegant, lyst og tilbagelænet, og der er summende liv og glade dage. Her oplever I en gennemført og hjertevarm service, og børnene vil have en fest. Kysthotellet, som har otte hektarer af velholdte haver, små stille lommer, dejlige terrasser med sunbeds og smukke bygninger, ligger i byen Paphos, der ifølge mytologien er Afrodites fødested. Almyra er den livlige lillesøster til Anassa, som er Cyperns bedste hotel. 

PERFEKT TIL FAMILIER

De 189 værelser er minimalistisk indrettet med fokus på komfort og rene linjer. I kan vælge mellem sea eller garden view. Dobbeltværelser og familiesuiterne ligger i hovedbygningen, mens de rummelige Kyma Suiter ligger i en separat fløj. Der er tre skønne opvarmede pools under åben himmel, hvor den ene er en overdækket baby pool, som er perfekt til de mindste vandhunde. Derudover er der en indendørs- og udendørsspa-pool, som er forbeholdt de voksne, der har lyst til at labbe ro og en god bog i sig.

Der er selvfølgelig fede Kids Clubs – delt op i fire aldersgrupper med alderssvarende aktiviteter på Almyra. Så forvent glade unger med nye ferievenner efter en dag i de kyndige hænder. Og når de voksne bliver trætte af at ligge og sole sig med en god bog, er der også noget at tage sig til for dem. 


CYPERN 2021 - 80DAYS PRIVATE

Så er vi klar igen! 80days har sendt solsultne familier til Cypern i efterårsferien de sidste 6 år, og vi får altid glade og begejstrede 80days-familier retur. Hvis I søger sol, lækre hoteller og garanteret perfekte temperaturer i oktober - uden at skulle flyve til den anden side af kloden - findes der ikke et bedre alternativ i efterårsferien. Alt går simpelthen op i den smukkeste enhed på Cypern i denne uge og skaber de bedste rammer om en efterårsferie i solen.


I år har vi desuden valgt at gentage 80DAYS PRIVATE-succesen fra sidste år og booket vores eget 80days' fly direkte til Paphos. Afgangene passer perfekt med efterårsferien, flytiden er kun 4 timer og transferen fra Paphos lufthavn er kort og behagelig - kun 25 min. fra lufthavnen til Almyra.


Rejsen er ikke en grupperejse - I rejser alle som individuelle. Men der vil være en del andre 80days familier på samme sted.  Nogen kender nogen i forvejen, andre gør ikke. Niveauet af socialt engagement er helt op til jer, men stemningen plejer at være i top, og vi får altid glade og begejstrede 80days familier hjem efter denne tur.


NB: KUN FÅ PLADSER TILBAGE 

PRISER


INLAND VIEW ROOM


2 voksne eller 1 voks. & 1 barn        kr 24.500

2 voksne og 1 barn under 12 år       kr 30.500
2 voksne og 2 børn under 12 år*     kr 45.000
2 voksne og 3 børn under 12 år*     kr 51.000

*i 2 interconnecting Inland View rooms.

For børn 12 – 16 år betales et tillæg på 2.000 kr pr. barn.SUPERIOR SEA VIEW ROOM


2 voksne eller 1 voks. & 1 barn        kr 30.000
2 voksne og 1 barn under 12 år       kr 36.000
2 voksne og 2 børn under 12 år*     kr 52.000
2 voksne og 3 børn under 12 år*     kr 58.000

*i 2 interconnecting Superior Sea View rooms.

For børn 12 – 15 år betales et tillæg på 2.000 kr pr. barn.Vi har selvfølgelig flere værelseskategorier på hylderne. Kontakt os for priser og mere information.

I PRISEN INDGÅR

80DAYS PRIVATE-fly København - Paphos t/r, transfer, 7 nætters ophold, halvpension på hovedrestauranten Mosaic.


Udrejse d. 15. oktober kl. 09.00 - 13.55

Hjemrejse d. 22. oktober kl. 12.45 – 16.00

Flytid: 4 timer direkte. 

KONTAKT

INSIDER

Almyra har en dejlig spa, hvor der hver uge er yoga, pilates og body toner på fitness programmet. Bagefter kan man slappe af og nyde en friskpresset juice ved den rolige pool. 

FACTS

Flyvetid: 4t 

Tidsforskel: +1t (sommer) eller +2t (vinter)

Bedste periode:  Forår, sommer og efterår

namnam & SPA

STAY ACTIVE

Hvis I elsker at være aktive på ferien, kan I svinge tennis og squashketcheren eller bordtennisbattet (squashbanen ligger på hotellet ved siden af). Almyra er et slaraffenland for vandelskere. I kan komme på vandski og wakeboard, windsurfe, parasaile, snorkle og dykke. Der kan lejes SUP, kanoer, vandcykler og motorbåde. Der er mountain biking, trekkingture og Almyra tilbyder triatlon og cykelcamps. Og det er kun eksempler på det brede udvalg.

SKØNNE RESTAURANTER & HAVUDSIGT

En af de bedste ting ved at være på ferie er, at man kan spise hvad man vil, når man vil, og at man ikke skal lave maden selv. På Almyra er der fem dejlige restauranter. Hovedrestauranten Mosaics har noget for alles smag – lokale råvarer, cypriotisk bagværk, asiatiske og europæiske specialiteter og klassikere. Notios serverer en skøn fusion af japansk og middelhavsinspireret mad i smukke åbne rum med udsigt over havet. På Ouzeri kan du næsten gætte dig til, hvad der kan komme i glasset. Men ud over Ouzo kan I på denne seafront restaurant nyde græske og cypriotiske retter. Eauzone er zen zonen, hvor man med god samvittighed kan gå ombord i sunde salater, spa snacks og mocktails. Og roen er sikret, for denne restaurant er forbeholdt de voksne. Har I lyst til at gå på kulinarisk opdagelse, kan I prøve Omakase Menus surprise tasting menu. 

NYD SPAEN ELLER tag PÅ OPDAGELSE PÅ CYPERN

Almyra har en fremragende spa, med forbindelse til den dejlige restaurant Eauzone, som byder på soul food og drikke. Almyra Spa tilbyder sauna, indendørs og udendørs pool og en lang række behandlinger med de økologiske 'Just Pure' produkter - herunder æteriske olie- eller urte massage, hår- og skønhedsbehandlinger og par-massage. 


Selvom man kan fristes til bare at blive på Almyra, er der også noget at opleve i området. I kan slentre op til den gamle bydel eller gå den korte vej ned til den gamle havn, se på romerske mosaikker, jogge eller cykle langs promenaden til Tomb of the Kings - et arkæologisk sight af underjordiske kongegrave, hvoraf mange kan dateres tilbage til det 4. århundrede f.Kr. Der er fire gode golfbaner i nærheden af Almyra, og I kan leje en bil for at udforske skildpadde-strande, vinmarker og cedertræskove.