Cypern

KONTAKT OS

REJSER

TIL cypern

Drømmer I om sol og varme til hele familien, pool, strand og lækkert vand - så er Cypern et rigtig godt bud. Kort flyvetid med direkte fly, sol- og varmesikkerhed - også i ydersæsonerne forår og efterår - og så har vi håndplukket øens absolut lækreste hoteller. På det familievenlige designhotel Almyra får I gode faciliteter, og på storesøster Anassa får I gennemført luksus, lækker mad, skønne pools og service i top. 

PSST...

Cypern er primært et sted, som vi anbefaler, hvis I trænger til sol, strand og afslapning - men der er også gode muligheder for at spille golf, dykke og besøge vinbønder og -marker.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.


LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT