REJSER TIL CYPERN

SOL, VARME & FORKÆLELSE 

Drømmen om sol og varme til hele familien. Store pools, strand og lækkert vand. Cypern har efter vores mening det hele. Den skønne ø i Sydeuropa er kun en kort flyvetur fra Danmark med direkte fly, og der er sol- og varmesikkerhed forår, sommer og efterår. Statistikkerne siger, at Cypern nyder godt af i gennemsnit 320 solskinsdage om året. Så oddsene for sol på næsetipperne er dejlige for at sige det mildt. Vi har håndplukket øens lækreste og mest eksklusive hoteller, som vi har samarbejdet tæt med i flere år. Det er ikke mange, der kan knibe sige gennem vores nåleøje, men de to, der gør, er fabelagtige på hver deres måde. 

ALMYRA & ANASSA 

Kodeord for en ferie til Cypern er sol, vandsport, afslapning, god mad og masser af tid til hinanden. 

Almyra, et hvidklædt familievenligt designhotel, byder på skønne faciliteter i kystbyenbyen Paphos, der tidligere har været Europas kulturhovedstad. Vi er vilde med Almyra, og her får I virkelig value for money på et dejligt hotel. Almyras storesøster Anassa står for gennemført klassisk luksus. Elegante bygninger, høje cypresser og udsigt over det blå Middelhav. Resortet bliver ofte nævnt af anerkendte rejsemagasiner som Condé Nast som et af de bedste i verden. Og vi er helt enige. Pakket ind i natur, 

flankeret af en bred sandstrand og med den dejligste service fra de søde personale kan luksusferien på Anassa ikke gå galt.

PSST...


Cypern er perfekt, hvis I trænger til sol, strand og afslapning - men der er også gode muligheder for at cykle, spille golf, trekke, dykke og besøge vinproducenter. Lad os vide, hvis I har særlige interesser og ønsker, så guider vi jer til det helt rigtige.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

KONTAKT OS