SYDEuropa

Smukke sandstrande, sol og varme, autentiske og charmerende landsbyer, nye kulinariske lækkerier og kulturoplevelser galore. Europa er et klassisk kontinent, der aldrig rigtigt går af mode, og mulighederne for lækre sommerferier i Sydeuropa er utallige. Tanken om friskpresset appelsinjuice på Sicilien, græske delikatesser på Amanzoes gyldne sandstrand, smil, solbrune næser og badeture i Middelhavet. Måske har I et yndlingsland eller ø, som I altid kommer tilbage til. Måske er det nye kyster, der skal udforskes og bades ved. 


Vi har personligt testet senge, pools og restauranter på Europas bedste hoteller i 80days style. De som elegant blander sig blandt verdens lækreste, og hvor der er tænkt i detaljer og oplevelser. For os handler det om at give jer de bedste rammer for at skabe minder, der printer sig ind i hukommelsen. Som får jer til at sige: "kan du huske den sommer... ?"  Vi præsenterer her på hjemmesiden en god "håndfuld" af vores udvalgte steder for jer, hvor alt fra serviceniveau til beach club sunbeds går op i en højere enhed. Men vi har flere juveler liggende i skuffen. Tag et kig omkring, bliv inspireret og kontakt os. Så finder laver vi det perfekte puslespil til jeres skræddersyede sommereventyr.


PSST...


Sommerferien i Sydeuropa er særligt hot. Og der er mange, der drømmer om at checke ind på Europas bedste hoteller med solbriller i håret. Vi arbejder med vanvittigt dygtige hoteller, der velfortjent er efterspurgte blandt de mest kræsne rejsende i verden.

Derfor er vores varmeste råd at kontakte os i god tid, gerne allerede i januar. Så kan vi sørge for early bird specials, værelserne med den bedste udsigt og de mest ideelle flybilletter.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.