Europa

Kontakt os

REJSER

TIL europa

Vi behøver ikke at rejse langt for at opleve smukke, kridhvide strande, sol og varme, autentiske og charmerende landsbyer, fremmedartede kulinariske lækkerier - og kulturer, hvor tiden synes at have stået stille i årtier. Europa er et kontinent, der aldrig rigtigt 'går af mode'. Her er altid meget at komme efter - hvadenten vi ønsker at genopleve et land, en by, et hotel eller ønsker at udforske helt nye steder. Europa er fyldt med kulturelle seværdigheder og charmerende byer og tiltrækker rejsende fra nær og fjern. Og så har Europa den åbenlyse fordel, at mange ting er lidt som de er derhjemme - og så alligevel ikke.

PSST...

Hvis længden af rejsetiden spiller en rolle, er Europa et oplagt rejsemål. Vi skal ikke rejse ret mange kilometer væk for at føle os langt væk hjemmefra - og alligevel er det trygt og bekendt.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT