Crystal
Cruises

Crystal
Cruises

CRUISE 80DAYS STYLE

Fra det øjeblik I træder ombord, vil I opleve Crystal Cruises’ dedikation til at gøre jeres krydstogt-rejse gennemført og i videst muligt omfang perfekt. Målsætningen er, at hvert øjeblik skal være mindeværdig, hver detalje sublim. Dette gælder lige fra design og indretning af skibene til kvaliteten af de skønne vintage vine der serveres, fra turned-down sengene og til de oprigtige smil og den engagerede opmærksomhed fra personalet ombord.


Crystal Cruises' to skibe - Crystal Serenity og Crystal Symphony - er rost af kritikere og anmeldere for deres elegante design og relativt få rejsende passagerer ad gangen. Crystal adskiller sig også fra andre luksus-linere ved at have få passagerer til et højt antal crew, som giver mulighed for mere personlig service. Crystal skibe sejler over hele kloden, med populære ruter, der dækker Sydøstasien, Østersøen, Panamakanalen, New England, Canada, Europa, Middelhavet, Caribien og Sydamerika. 


Længden på de forskellige cruises varierer - rejser kan vare alt fra seks til 102 dage. Udflugterne varierer efter rejseplan og dækker alt fra vinsmagning på en vingård i Barcelona, Spanien, til et triathlon i Dubrovnik, Kroatien. 

Ombord på begge skibe findes casino og et prisbelønnet spa og fitness center sammen med masser af aktiviteter og inspirerende kurser som madlavningkurser, kunst-klasser og teaterforestillinger i Broadway-stil. Når det kommer til spisning, har Crystal et globalt inspireret køkken samt specielle restauranter med retter kreeret af de berømte kokke, Nobu Matsuhisa og Piero Selvaggio.

INSIDER

Crystal henvender sig til et 55-plus klientel. Men med det sagt, skal I ikke blive overrasket, hvis I støder på familier i flere generationer (især på specielle tidspunkter af året, hvor Crystal tilbyder super gode rabatter på børn).

FACTS

Flyvetid: Afhængigt af destination

Bedste periode: Året rundt - afhængigt af destination

Tidsforskel: Afhængigt af destination

luksuscruise med familien

Crystal Cruises har to luksus krydstogtskibe; Crystal Symphony (922 gæster) og Crystal Serenity (1.070 gæster) - og så har de den mindre krydstogt-yacht med 28 luksus-suiter udover Owners Suite. Rederiet har vundet adskillige priser som bedste rederi i sin kategori - heriblandt Danish Travel Award samt branchens mest attraktive pris Condé Nast Traveler ‘Readers Choice Award’ over 20 gange. Service og gastronomi er helt i top, og få andre skibe tilbyder mere plads per gæst - og flere ansatte ombord pr. gæst. 


Alle krydstogter med Crystal Cruises er ‘all inclusive’, hvilket betyder, at fuld forplejning, drikkevarer, drikkepenge, 24-timers roomservice, første besøg i Silk Road eller Prego samt de øvrige alternative restauranter om bord er inkluderet i prisen. I hovedrestauranten er der faste borde med to sittings (klokken 18.15 og 20.30) eller alternativt mulighed for ‘Dining by Reservation’ på et selvvalgt tidspunkt mellem klokken 18.15 og 21.15. Der er flere rigtig dejlige alternative restauranter - Silk Road, som laver asiatisk mad og har en separat sushibar, Prego, som laver italiensk mad samt buffetrestauranten Lido Café og en grill. 


Rederiet tilbyder mange spændende destinationer verden over, blandt andet Alaska, Afrika, Orienten, Australien og New Zealand, Caribien, Panamakanalen, Middelhavet, Norge og Baltikum. Ydermere tilbydes der et World Cruise på cirka 100 dage fra januar hvert år. Der kan naturligvis også bookes kortere segmenter af dette World Cruise. 


Crystal-skibene er meget familievenlige og er derfor nogle af de få fem-stjernede skibe, der også har børnefaciliteter - og ved tidlig booking / i særlige perioder har de store rabatter på børnenes pris. Rederiet har desuden ofte fordelagtige familie/gruppetilbud, hvis I er minimum 10 personer, der rejser sammen.