Parrot Cay by como

PARROT CAY
BY COMO

Parrot Cay er indbegrebet af luksus på allerhøjeste niveau. Her er umådelig smukt og sjældent stilfuldt med lyse, nordiske toner både i indretningen af de smukke værelser og villaer samt i konstruktionen af villaerne og Beach-villaerne, som er bygget i smukt, gråtonet træ.


Naturen byder velkommen med det bløde, eksotiske, hvide sand og krystalklare vand. Frodigheden og farverne leder tankerne hen på sommerhus i strandkanten på en dansk sommerdag, når den er bedst - med en let, lun brise og den friske duft af køligt, friskt havvand. Denne sammenligning gør vi egentlig mest for at beskrive hvordan, man føler sig hjemme på Parrot Cay - til trods for, at der er langt hjem til det kølige nord. Her får I et snorkel- og dykkerparadis med historiske vrag, en service og imødekommenhed ud over det sædvanlige, mad som får mad-guderne til at sukke saligt, og et klima, som er varmt, men aldrig for varmt pga den lune brise, som er kendetegnende for Caribien.


Hele det grundlæggende koncept på Parrot Cay taler til os. Udover naturens blide skønhed og den underspillede luksus - så er den gennemførte, enkle stil i villaerne, afslappethed, ro, fordybelse og fokus på sundhed for krop og sjæl grundpillerne, hvorpå Parrot Cay er funderet. På Parrot Cay ligger de smukke villaer og beach villaer fordelt på øen med stor afstand til hinanden, så der er en afslappet og privat sommerhusstemning. Nogle af de største villaer har eget private strandstykke - og flere af villaeren har selvfølgelig egen pool. 
Værelserne er placeret i forbindelse med main-house, som ligger trukket lidt tilbage fra stranden i en smuk og frodig have. Alle værelser har en stor dejlig altan - enten med udsigt ud til haven eller havet. Villaerne er placeret enten helt ned til vandet eller trukket lidt ind på øen. Alle villaer har egen pool - størrelsen varierer med villaens størrelse. 


Lad jer forkæle i det prisvindende - og ultimativt lækre - 'Shambhala Spa', hvor I også kan tage undervisning i yoga og pilates af nogle af verdens bedste instruktører, og dagen igennem tanke kroppen op med endnu mere luksus i Shambhala Retreat's egen restaurant, som tilbereder den lækreste, sunde mad - primært tilberedt ud fra Raw-food-konceptet, dog med mulighed for også at få en friskfanget grillet fisk eller grillet økologisk fjerkræ. 


Resortet har to andre restauranter. 'Terrace' som sereverer morgenmaden samt aftensmad - og 'Lotus' som serverer lækker, let frokost og aftensmad i en afslappet stemning, hvor I kan nyde det i klipklapper og en sarong, med udsigt til børnepoolen.


INSIDER

Der undervises 2-3 gange dagligt i yoga, pilates og meditation. 

Parrot Cay by COMO er søsterhotel til de andre COMO hoteller i vores 80days selection: Cocoa Island og Maalifushi på Maldiverne, Point Yamu i Thailand samt Uma på Bali. 

FACTS

Flyvetid: 10 - 12 t

Bedste periode: December - juli

Tidsforskel: -5t (sommer) -6t (vinter)

como shambhala luksus

En del af villaerne på Parrot Cay er privat-ejede, men også disse lejes ud igennem COMO GROUP - et privatejet selskab, som har luksus hoteller og resorts få eksklusive steder i verden. COMO er kendetegnet ved diskret luksus på allerhøjeste niveau - særligt henvendt til familier og grupper, som ønsker at rejse sammen. Udover at administrere udlejningen af nogle af de private villaer - blandt andet Donna Karens store luksus beach villa "The Sanctuary", tilbyder COMO selv 70 værelser og suiter, villaer og beach-villaer. Alle smukt og enkelt indrettet - holdt i hvidt og træ.


Hvis I trænger til en ultimativ kropslig forkælelse, skal I unde jer selv et besøg i Parrot Cay's 'Shambhala Spa' - et saligt sted, hvor tanker, krop og sjæl behandles efter holistisk tankegang. Her er en lang række behandlinger lige fra massage af forskellige typer til ansigts- og kropsbehandlinger. Spa'en er eventyrlig lækker. 


Shambhala Spa har sin egen restaurant med en enestående lækker menu. Maden er tilberedt efter helt særlige sunde principper, hvor der lægges vægt på raw-food konceptet.