Le Sereno

Le Sereno

Er I på jagt efter fred og ro og fantastisk stemning i et bounty-paradis med nogle af verdens smukkeste, uberørte strande Caribiens nok mest eksklusive ø? Så er det smukke, charmerende og toplækre, fem-stjernede spa resort, Le Sereno, på St. Barth’s, der ligger ud til stranden på den østlige kyst-strækning, et rigtig super dejligt bud.


Familie-ejede Le Sereno er kendetegnet ved underspillet, gennemført luksus, enkel og elegant stil og afslappet, intim og super hyggelig atmosfære. Hotellet har vundet et hav af priser og blev for nylig en del af ‘The Leading Hotels of the World’. 


Ganske småt med blot 36 super elegante suiter - og de tre enorme, fire-værelses villaer med udsigt over Grand Cul de Sac - den ovale bugt på øens østlige kyst.  


Bag indretningen står den anerkendte parisiske designer, Christian Liaigre, der med sin kærlighed til renhed og naturlige materialer i høj kvalitet, brillierer med afdæmpede farver, knasende hvidt sengetøj og mørkt træ - der giver en enkel og maskulin fornemmelse. Udsigten er “true caribbean” - turkise bugter, hvide sandstrande med svalende palmer og lave, frodige bakker prikket af huse i farver, der minder om kandiserede mandler.

INSIDER

Le Sereno Bar og Lounge er ét af de populære steder på St. Barth - på én gang afslappet og overordentlig elegant. Le Sereno Restaurant med udsigt udover bugten bringer også de lokale og hotellets gæster sammen fristet af det super lækre fransk-italienske-japanske køkken.

FACTS

Flyvetid: 8 - 10t

Bedste periode: December - juli

Tidsforskel: -5t (sommer) -6t (vinter)

udsigt til eye candy

Her bliver alle gæster budt personligt velkommen af General Manager, Christian, og hans kone, Room-division Manager, Sandrine, som var de private gæster i en imponerende privat ejendom. Stemningen er lun og afslappet - og der er ikke en én finger t sætte på service og stil. Suiterne kommer I flere forskellige kategorier og størrelser med udsigt til havet eller poolen - de ypperste er placeret på stranden med egen privat pool. Derudover er der tre 650m2 store, super lækre villaer, der ligger placeret i egen private have med pool og direkte adgang til stranden samt butler-service. Perfekt for den store familie, der sætter pris på at kunne være privat på ferien.


Har I lyst til at gå lidt på opdagelse, er der flere gode restauranter inde på hotellet ved siden af - og i den lille hyggelige by. Le Sereno kan prale af, at der er havudsigt fra omkring 80 procent af suiterne - og at de har den bedste vind på øen. Den store, lavvandede bugt er beskyttet af et koral-rev - hvilket gør det til det perfekte sted at vind- og kite surfe. Og selvom I ikke er atletisk tilbøjelige, betyder det jo blot, at det er imponerende eye candy at kigge ud på i bugten. Frister det at udfordre jer selv, er der naturligvis instruktører der tilbyder surf- og kite-surfing lektioner, og der er mulighed for dykning, snorkling, paddleboard og jet-ski.


Væk krop og sjæl med guidet yoga på stranden om morgenen, og glem ikke at forkæle jer selv med en behandling i himlen i ‘Le Sereno Spa’, der også er placeret ud til stranden.

St. Barth ligger i hjertet af det franske Vestindien og byder på en bred vifte af gourmet-restauranter og high-end butikker. Her kommer primært den kræsne rejsende, der favoriserer en eksklusiv ferie. St. Barth er solrigt og tørt året rundt med temperaturer på 24-29 grader