Le Sereno

Le Sereno

Er I på jagt efter fred og ro og fantastisk stemning i et bounty-paradis med nogle af verdens smukkeste, uberørte strande på Caribiens nok mest eksklusive ø? Så er det smukke, fem-stjernede spa resort, Le Sereno, på St. Barth’s, der ligger ud til stranden på den østlige kyst-strækning, et rigtig godt bud.


Familie-ejede Le Sereno er kendetegnet ved underspillet, gennemført luksus, enkel og elegant stil og afslappet, intim og hyggelig atmosfære. Hotellet har vundet et hav af priser og blev for nylig en del af ‘The Leading Hotels of the World’.  Det er ganske småt med blot 36 elegante suiter - og tre enorme, fire-værelses villaer med udsigt over Grand Cul de Sac - den ovale bugt på øens østlige kyst.  


Bag indretningen står den anerkendte parisiske designer, Christian Liaigre, der med sin kærlighed til renhed og naturlige materialer i høj kvalitet, brillerer med afdæmpede farver, knasende hvidt sengetøj og mørkt træ der giver en enkel og maskulin fornemmelse. Udsigten er “true caribbean” - turkise bugter, hvide sandstrande med palmer og lave, frodige bakker, prikket af huse i farver, der minder om kandiserede mandler.

INSIDER

Le Sereno Bar og Lounge er ét af de mest populære steder på St. Barth - på én gang afslappet og overordentlig elegant. Le Sereno Restaurant bringer både lokale og hotellets gæster sammen, fristet af det fransk-italiensk-japanske køkken.

FACTS

Flyvetid: 8 - 10t

Bedste periode: December - juli

Tidsforskel: -5t (sommer) -6t (vinter)

udsigt til eye candy

Stemningen er lun og afslappet - her er ikke en én finger at sætte på service og stil. Suiterne kommer I flere forskellige kategorier og størrelser med udsigt til havet eller poolen - de ypperste er placeret på stranden med egen privat pool. Derudover er der tre 650m2 store, lækre villaer, der ligger placeret i egen private have med pool og direkte adgang til stranden samt butler-service. Perfekt for den store familie. 


Har I lyst til at gå lidt på opdagelse, er der flere gode restauranter på hotellet ved siden af og i den lille hyggelige by. Le Sereno kan prale af, at der er havudsigt fra omkring 80 procent af suiterne - og at de har den bedste vind på øen. Den store, lavvandede bugt er beskyttet af et koral-rev - hvilket gør det til det perfekte sted at vind- og kite surfe. Og selvom I ikke er atletisk tilbøjelige, betyder det jo blot, at der er imponerende eye candy at kigge ud på i bugten. Frister det at udfordre jer selv, er der naturligvis instruktører der tilbyder surf- og kite-surfing lektioner, og mulighed for dykning, snorkling, paddleboard og jet-ski.


Væk krop og sjæl med guidet yoga på stranden om morgenen, og glem ikke at forkæle jer selv med en behandling i himlen i ‘Le Sereno Spa’, der er placeret ud til stranden.

St. Barth ligger i hjertet af det franske Vestindien og byder på en bred vifte af gourmet-restauranter og high-end butikker. Her kommer primært den kræsne rejsende, der favoriserer en eksklusiv ferie.