Belmond
La SamaNna

Belmond
La SamanNa

Prisvindende fem-stjernede Belmond La Samanna på St. Martin er et legendarisk, elegant, tropisk paradis beliggende i det smukkeste og mest fredelige område på den caribiske øs vestkyst - hævet over en nærmest uberørt, blød, sandstrand, med skønne pools, luftige smukke suiter og stier flankeret af bananpalmer, hibiscus og bougainvillea. Hotellet ligger på en klippe over Baie Longue og nærmer sig ren perfektion med udsøgte restauranter, en berømt vinkælder med 14.000 vine og et vidunderligt La Samanna Spa oppe på toppen af klippen med den smukkeste udsigt udover det Caribiske Hav.


Belmond La Samanna er en charmerende fusion af fransk ånd og caribisk sjæl og er blevet anerkendt som et af “The Worlds Best” af rejsemagasinerne Condé Nast Traveler og Travel + Leisure og som “Top 10 best places to go on a honeymoon in the world” af The New York Times. 

Belmond La Samanna er bygget i middelhavsstil - lyst, enkelt og smagfuldt med smukke hvidkalkede mure. I alt 81 skønne guestrooms og suiter i forskellige kategorier hævet over 55 hektar smuk, blød sandstrand. Stort set alle suiter har havudsigt og alle har egen terrasse eller balkon. Rejser I som en stor familie, kan I vælge at bo i en Three-Bedroom Cottage eller i en af de i alt fire store villaer med egen infinity plunge-pool. Har I lyst til at være aktive på ferien, er der mulighed for at få én-til-én lektioner i yoga og pilates og deltage i fitness-klasser. Der er også tennisbaner på Belmond la Samanna.

INSIDER

Inde i den franske del af hovedstaden, kan I på onsdage eller lørdage besøge markedet og fiskeauktionen, hvor de lokale fiskere sælger deres daglige fangst.

FACTS

Flyvetid: 8 - 10 t

Bedste periode: December - juli

Tidsforskel: -5t (sommer) -6t (vinter)

beach, eat, relax

Belmond La Samanna har et af de absolut bedste køkkener på St. Martin, og I har tre skønne restauranter at vælge i mellem. Trellis Restaurant er den ultimative fine-dining restaurant med hyggelig bistro-stemning, mørke træborde og spejle, der reflekterer havet og solnedgangen, samt en skøn terrasse med udsigt udover bugten. Trellis serverer smukt anrettede retter fra det traditionelle franske køkken kombineret med det moderne ø-køkken. 


Den mere casual restaurant, Interlude, serverer den skønne morgenmadsbuffet og en afslappet middag på terrassen med udsigt over havet og swimmingpoolen. Menuen byder på friskfangede, lokale fisk og skaldyr - herunder Red Snapper og grillet hummer. 


Beach Bar serverer udover friske, tropiske daiquiris og andre skønne cocktails, frokost, dejlige salater og lette retter bare et par skridt fra vandkanten. Baie Longue Bar, lige overfor receptionen, er en intim og super hyggelig bar med en fristende, omfattende cocktail-menu - læg særligt mærke til det brede udvalg af god rom.