BELMOND
CAP JULUCA

BELMOND
CAP JULUCA

CARIBIENS SMUKKESTE STRAND

Med beliggenhed på en halvmåneformet strandstrækning ved den fortryllende Maundays Bay på Anguilla, er Belmond Cap Juluca svaret på jeres mest romantiske forestillinger om en ferie i Caribien. Hotellet afsluttede for nylig omfattende renoveringer og er i dag en eksklusiv hideaway hvor A-listers finder anonymitet side om side med kræsne rejsende fra hele verden. Her får I den berømte Belmond-service leveret af de venligste mennesker i Caribien.


Hotellets værelser, der åbner op for en udsigt over Maundays Bay, er definitionen af caribiske ø-drømme. Og selv om værelserne er to-die-for kan vi garantere, at I ikke vil bruge særligt meget af jeres tid indenfor. Bugtens blå vand og marshmallow-hvide sand lokker med vandsport galore. Tænk sejlsport, kajaksejlads, dykning, snorkling, windsurfing, vandski og alt hvad I ellers kunne drømme om. Når I kommer op ad vandet, venter jeres private liggestole under parasollen og hotellets personale står klar til at forkæle jer med frisk juice og bløde håndklæder. Langs stranden ligger autentiske cabana-barer samt tæerne-i-sandet restauranten The Cap Shack.

Efter en dag ved stranden lokker poolen med dens turkise infinity-charme og bjergtagende udsigt over bugten. Den caribiske solnedgang fortryller i nuancer af rødt og rosa mens rytmerne fra reggaemusik lyder fra stranden. I er landet i et laid-back paradis med caribisk karisma, karakter og charme i overflod.

CHECK IND TIL PARADIS

Hvert værelse er en lys, indbydende oase med havudsigt og direkte adgang til stranden. Alle værelser er indrettet i lyse farver med Caribiske accenter og øje for detaljen. Cocktails på jeres private terrasse og en overdådig kingsize-seng kalder efter en dag tilbragt på stranden. Vil I forkæle jer selv lidt ekstra så vælg en suite eller villa med privat pool.

TROPISKE RÅVARER MED ET CARIBISK KICK

Nogle af de fineste restauranter på Anguilla kan findes på Belmond Cap Juluca. Slå jer ned med udsigt over det blændende hvide sand. Dyk derefter langsomt ned i en menu fyldt til randen med island-flavours, bragt til live med urter og krydderier fra hotellets egen have. 


I kan vælge mellem fire eksklusive restauranter. Pimms disker op med internationale favoritter og caribiske specialiteter med et tvist, tilberedt på dagens fangst og friske lokale råvarer. Cip’s by Cirpriani er opkaldt efter Cap Julucas søsterhotel i Venedig, Belmond Hotel Cipriani, og serverer de lækreste friske pastaretter og salater – for ikke at glemme Ciprianis berømte carpaccio. Maundays Club er stedet at være hvis I vil have det meste ud af cocktail-timen. Lette retter og sharing plates, med et udvalg af peruviske småretter, akkompagnerer farverige cocktails og friske juicer, i en let og afslappet atmosfære på pool terrassen. The Cap Shack ligger direkte på stranden og lokker med barbecue-tapas, rom, store smil og calypso-toner.


INSIDER

En bådtur rundt om øen er et absolut must. Anguilla er en lille ø, kun 91 km², og at se den fra vandsiden er en fantastisk måde at opleve den på - og en rigtig hyggelig udflugt.

FACTS

Flyvetid: 10 t

Bedste periode: December - juli

Tidsforskel: -5t (sommer) -6t (vinter)

THE CAP JULUCA EXPERIENCE

ESSENSEN AF SINDSRO

Lad tiden stå stille på Arawak Spa og omfavne filosofien om at ægte skønhed kommer indefra. Kun lokale produkter og ingredienser bliver brugt i det omfattende spa-menukort bestående af alt fra skønhedsbehandlinger til fantastiske massager. En aromaterapi behandling bringer fornyet energi og yoga på stranden eller en al-fresco behandling giver følelsen af at være et med de smukke naturlige omgivelser. Her er selvfølgelig også state-of-the art fitness faciliteter og en pool med et skønt afslapningsområde.

TENNIS ANYONE?

Udover et slaraffenland af vandsport kan du vælge mellem et hav af andre aktiviteter. Giv din backhand en opfriskning med hotellets tenniscoach eller giv dig i kast med beachvolley, basketball eller kroket. Caribien er kendt for at have nogle af verdens mest naturskønne golfbaner, og Anguilla er ingen undtagelse. Tag en runde eller to på den fantastiske Cuisinart Golf Club, en 18-hullers bane designet af Greg Norman.