Caribien

Svajende palmer, masser af sol, hvide strande, turkis vand, koraller og fisk i fantastiske farver, skildpadder, en farverig og imødekommende befolkning, vuggende reggae-rytmer og fantastisk kreolermad: Caribien. 


80days har nøje udvalgt en lille håndfuld af de - efter vores mening - allerbedste steder i Caribien. Her skal I rejse til, når I trænger til at slappe af med familien - eller jeres bedre halvdel, nyde sol, pool, strand, klart vand, snorkle over koraller og farvestrålende fisk, dykke, opleve skildpadderne lægge æg. Her bliver I forkælet med himmelsk kreol-mad, nyfanget fisk og skaldyr på grillen, friske kokosnødder, saftige frugter og friskpressede juices - og naturligvis altid god rom og en stor cigarer.

PSST...


Caribien, også kendt som Vestindien, omfatter mere 7.000 øer, klipperev og skær – en del beboede, men langt de fleste uden faste beboere. Mange af øerne har bjergrige landskaber med aktive eller inaktive vulkaner - andre er flade koraløer. Caribien er en super dejlig destination, når I rejser med børn.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.