AUSTRALIEN

KONTAKT OS

REJSER

TIL AUSTRALIEN

DE HELT STORE OPLEVELSER

Australien. The Land Down Under. Et kontinent med tusindvis af bjergtagende kontraster, en laidback og hyggelig kultur og et land, der byder på en seriøs

palet af nogle af verdens bedste naturoplevelser. Fra rød ørken til kridhvide strande, turkist vand med verdensklasse koralrev, jungle og pulserende storbyer som Sydney og Melbourne. Det kæmpestore land er i den grad unikt med flora og fauna, der er helt sin egen. Forvent koalaer, kænguruer og "shrimps on the barbie". Gastronomi, vin, natur, dyreliv og historie. Australien har hele dynen og er en genial familiedestination ud over det sædvanlige. Vi åbner dørene og fører jer på en eksklusiv rejse for livet 80days style. 


Sol på den sydlige halvkugle

Australien er gigantisk, så en rejse hertil ikke er et ”one take”, og der er altid noget godt at vende tilbage til. Landet er delt op i flere klimazoner, hvilket betyder at I kan rejse, når I vil – tidspunktet bestemmer, hvor der er bedst. Det sydlige Australien er for eksempel en perfekt undskyldning for at slippe for grå himmel, vanter og snue, når den danske vinter hersker. Der er det nemlig sommer på den sydlige halvkugle, og I kan udforske de fede metropoler, som er spækket med kultur, city vibes og gastronomi. I kan blæse op ad kysten på road trip og hænge ud med solbrændte surfere på de fedeste strande, checke ind på charmerende badehoteller og besøge nogen af verdens bedste vingårde. 


Skræddersyet luksus 80DAYS STYLE

Når I får skræddersyet jeres rejse hos 80days, står vi til rådighed med vores ekspertise og kreativitet. Vi håndplukker oplevelser og hoteller, der passer til jeres smag og tempo. Dog går vi ikke på kompromis med vores DNA og bruger kun de bedste hoteller, der skaber rammerne for den gode rejse. I Australien er der et perfekt miks af hippe byhoteller, charmerende boutiquehoteller, farm stays og skønne lodges. Mulighederne er mange, og derfor har vi ikke lagt hotellerne op på hjemmesiden. Dem tager vi en personlig snak om, når rejsen skal planlægges. Fællesnævnere for de steder, som vi bruger, er upåklagelig service, høje kulinariske ambitioner og komfort à la creme. Naturligvis krydret med den australske afslappede charme, så I kommer hjem med store oplevelser i bagagen og smil på læben.

PSST...

Når det kommer til landet Down Under er det Christian, der guider jer til de store oplevelser. Vi benytter os i stor grad af mindre hoteller, så vi anbefaler, at I kontakter os i god tid - især hvis I vil rejse i højsæsonen. Det givere os tid til at få fat i de bedste steder til jer og flette den perfekte rejse sammen - og så er priserne på flybilletterne også sjovere jo tidligere, der bookes. 


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT