PARK HYATT SAIGON

PARK HYATt SAIGON

 SAIGONS GRANDE DAME

Park Hyatt Saigon er definitionen af urban luksus på ypperste niveau. Et ophold her er lig med det ultimative miks af byliv, sightseeing, gourmetrestauranter og spa-forkælelse, i luksuriøse omgivelser. Park Hyatt ligger smukt, lige ud til Lam Son-pladsen med udsigt til operahuset, og i gåafstand fra byens spændende butikker, markedspladser og livlige gadekøkkener- det er den perfekte base at udforske alle Saigons seværdigheder fra.MODERNE LUKSUS & DRY MARTINI

Hotellet er en storslået oplevelse i sig selv. Det ligger som en glimtende perle midt i byen, hvor både gæster og lokale bidrager til en livlig stemning på hotellets mange restauranter om aftenen. Den smukke lobby byder på højt til loftet, dybe lænestole, afternoon tea og tid til afslapning efter en dag i den pulserende storby. Om aftenen er cocktailbaren 2 Lam Son det perfekte sted for dem, der gerne vil sippe Dry Martinis og kigge på et evigt skiftende kalejdoskop af mennesker i eksklusive omgivelser.  


Park Hyatt Saigons 245 værelser og suiter er både elegante og komfortable. Indretningen er lys og lækker i elegant fransk kolonialstil med lokale traditionelle indslag af lakeret træ og håndlavet broderiarbejde. Væggene prydes af oliemalerier af anerkendte vietnamesiske kunstnere og alt er udført med et moderne touch og øje for detaljen. SPA ELLER POOL?

Xuan Spa emmer af orientens mystik og himmelske dufte, der sender jer direkte i zen zonen så snart I træder ind i de smukt indrettede saloner. Her får I skønhedsbehandlinger med rødder i Mekong Deltaets lokale urter og traditioner, og vi kan garantere at både krop og sjæl bliver bløde som smør. Vil man gerne nå et træningspas inden Saigons seværdigheder kalder, er fitnesscenteret stort, lyst og luftigt, veludstyret med alle de nyeste maskiner, og desuden åbent døgnet rundt. 


Hvis I trænger til nogle timers pool-tid, med en bog og en lækker juice ved hånden, har hotellet selvfølgelig det perfekte spot. Hotelpoolen er et smukt og roligt åndehul, med bløde loungechairs og uovertruffen service, hvorfra man kan nyde udsigten over den smukke have og silhuetten af Saigons rooftops.

INSIDER

For den perfekte kombination af by og strand i ferien, kan I kombinere jeres ophold på Park Hyatt Saigon med et ophold på det luksuriøse seaside resort Four Seasons Nam Hai, i Hoi An. 

FACTS

Flyvetid: 13t 

Bedste periode: november - april

Tidsforskel: +5 (sommer) +6 (vinter)

SAIGONS BEDSTE

 FUSION, DELIKATESSER & LOKALE RÅVARER

Park Hyatt Saigons restauranter holder den ypperste gastronomiske standard.  På Square One får I et moderne og ambitiøst køkken, der serverer klassisk fransk cuisine fusioneret med traditioner og værdier fra Vietnams kulinariske arv. Her bruger kokke i verdensklasse områdets lokale råvarer til at skabe helt unikke gastronomiske oplevelser. For en lidt mere tilbagelænet spiseoplevelse kan I gå ombord i et hav af italienske lækkerier på Opera, hotellets autentiske trattoria, hvor man også kan nyde udsigten fra den hyggelige, beplantede terrasse. I den elegante lobby restaurant, Park Lounge, serveres international comfort food og afternoon tea i smukke omgivelser. Desuden har hotellet eget konditori, hvor I kan smage de fineste eksklusive småkager og delikatesser, alt sammen lavet af lokale råvarer. Desuden kan I vælge mellem hele fire barer, hvor dygtige bartenders står klar til at mikse lige præcis jeres yndlings tørstslukker.

KULTUR & SHOPPING

En mængde seværdigheder og oplevelser venter i Saigon! Et par af dem venter desuden lige om hjørnet fra hotellet: Saigon Central Post Office og Notre-Dame Cathedral. De to ligger så tæt på hinanden, at du ikke kan undgå at se den ene uden at se den anden. Saigon Central Post Office er en arkitektonisk perle, som blev bygget under den franske kolonitid. Notre-Dame katedralen blev ligeledes bygget under det franske styre, da franskmændene manglede en kirke i det ellers buddhistiske Vietnam. Begge seværdigheder er absolut et besøg værd. Er I til muséer er Saigon spækket med dem, særligt om Vietnamkrigen, og vil man ud og svinge kreditkortet, kan det hurtigt blive en fuldtidsbeskæftigelse, hvis man sætter kurs mod byens shopping-centre, designer butikker og markeder. Gå ikke glip af en tur i speedbåd til de berømte underjordiske Cu Chi tunneler, der blev brugt under Vietnamkrigen – en både tankevækkende og spektakulær oplevelse.