FOUR SEASONS
NAM HAI

FOUR SEASONS

NAM HAI

 VIETNAMS BEDSTE BEACH RESORT

Four Seasons Nam Hai ligger idyllisk placeret på den berømte strand China Beach i det centrale Vietnam, ikke langt fra den charmerende, historiske by Hoi An. Resortet er et eksklusivt, harmonisk fristed, hvor Four Seasons igen har fundet den perfekte formel til både romantiske turtelduer og familier med børn i alle størrelser. Vi elsker Four Seasons for den ambitiøse og personlige service samt balancen mellem det moderne, eksklusive og traditionelle. På det bedste beach resort i Vietnam kommer I ikke til at mangle noget!

INDOOR/OUTDOOR

Samtlige villaer på Four Seasons Nam Hai putter sig smukt blandt anlagte haver, med en enestående udsigt til havet og den hvide sandstrand eller ud til haven. Værelserne er rummelige og moderne og der er godt med plads både inde og ude. Mange af villaerne har privat swimmingpool og personlig butlerservice. Indretningen er en hyldest til autentiske Vietnamesiske ”garden houses” (Nha Vuon), med store træbjælker og dekorative paneler, hvor sengen står ophøjet og smukt indrammet af tynde, hvide gardiner. Balancen mellem indendørs- og udendørsarealerne er nøje udregnet med hjælp af Phong Thuy (Vietnamesisk Feng Shui), og giver én følelsen af, at man er ét med de uspolerede omgivelser. Her vågner I til lyden af havets bølger og drikker morgenkaffen på jeres private terrasse omgivet af grønne vækster.

 BEACH ELLER BARBEQUE?

På den gastronomiske front er Four Seasons Nam Hai i en klasse for sig selv. Nyd af vietnamesiske anretninger med fødderne i sandet, eller bed kokken om at fremtrylle en privat barbecue i jeres villa. Måske I vil mæske jer i tandoori og internationale favoritter i hovedrestauranten? Eller er I til champagnefrokost og en picnic på stranden? Det hele kan arrangeres med sædvanlig Four Seasons overskud og øje for detaljen. Uanset hvad I vælger, holder Four Seasons kokke en høj standard, og vil I lure dem kunsten af, kan I melde jer til Nam Hais Cooking Academy, der også tilbyder madlavnings timer for familiens små foodies og kokkespirer.

MED UDSIGT OVER LOTUSDAMMEN

Velvære for krop, ånd og sjæl er en del af Four Seasons filosofi, og her er fantastiske muligheder for yoga, meditation og andre terapier. Med en betagende udsigt over lotusdammen og med behandlinger baseret på den berømte Zen-mester Thich Nhat Hanhs lære, er Nam Hais spa 'The Heart of the Earth' en vidunderlig zen-zone. Her finder I ro og afslapning og behandlinger med rødder i Vietnamesiske traditioner. I må ikke gå glip af muligheden for at prøve en klangterapi session, hvor lyden fra traditionelle vietnamesiske kvarts-skåle bringer harmoni og fornyet fokus i takt med, at vibrationerne forplanter sig i krop og sind. Også i spaen har man tænkt på de små og tilbyder specielle spa-behandlinger tilpasset børnene, så både store og små kan nyde wellness og ro sammen.

INSIDER

For den perfekte kombination af by og strand i ferien, kan I kombinere jeres ophold på Four Seasons Nam Hai med et ophold på det luksuriøse Park Hyatt Saigon, som er den ideelle base at udforske alle Saigons seværdigheder fra.

FACTS

Flyvetid: 13t 

Bedste periode: november - april

Tidsforskel: +5 (sommer) +6 (vinter)

POOL & EVENTYR

 FOUR SEASONS PLAYTIME

Der er tre lækre infinity pools på resortet hvoraf en er opvarmet for børnene. Derudover har resortet et stort udbud af aktiviteter. Til de sportsinteresserede er her fitnesscenter, tennis, badminton, basketball og bordtennis. Ved vandet kan I prøve mindre sejlbåde og kanoer. For de golfinteresserede er der mulighed for at forbedre handicappet på en af de nærliggende 18-hullers mesterskabsbaner, designet af Colin Montgomerie og Greg Norman.

BILLEDSKØNNE HOI AN

Hop på en vespa og udforsk den charmerende by Hoi An, med dens blanding af historiske bygninger, farverige pagoder, streetsmarte caféer og hyggelige restauranter. Hoi An ligger cirka halvvejs mellem Saigon og Hanoi, og har i tidernes morgen været en vigtig handelsby. Byen er usædvanligt velbevaret og i den gamle bydel kan I gå op opdagelse i de charmerende gader, som alle er udsmykket med de flotteste farverige lanterner. Midt gennem den gamle bydel løber floderne, og tæt på en af de store broer ligger det store marked, som er en kæmpe oplevelse i sig selv at gå igennem. Her findes restauranter i alle prisklasser, og er man til fisk og andet godt fra havet, bliver det svært at forlade byen igen. Den lokale specialitet, nudelretten Cau Lau, må I absolut ikke gå glip af.