twinpalms

twinpalms

Twinpalms er et grønt, paradisisk fristed med en fantastisk lagune-agtig pool og smukke haver. Luksusresortet ligger i al sin ro og eksklusivitet i Phuket, tre minutter fra fantastiske Surin Beach, der også er kendt som "millionaires row" på grund af glamourøse besøgende og drømmeagtige mansions med udsigt over det Andamanske Hav. Allerede når I ankommer, vil I føle jer lullet ind i en anden verden og man gearer straks ned. 


Der er kun 97 luksuriøse, rummelige og lyse residences, suiter og værelser omgivet af haver i verdensklasse og med private terrasser. Nogle af værelserne har direkte adgang fra terrassen til poolen. De lidt mere private duplex og penthouse suiter har ekstra meget plads og privat pool. Vi er helt vilde med Twinpalms Lagoon Pool Rooms og Suiterne, der ligger med egen adgang direkte til poolen fra jeres private terrasse. Langs den store, aflange pool og lagune poolen finder i bløde solsenge, der er perfekte til at nyde en kold forfriskning og udsigten til de svajende palmetræer. 


Der er en chic, afslappet stemning på Twinpalms, og det er det ideelle sted til dem med hang til æstetiske omgivelser, chillede tunes fra DJ'en i beach loungen og barfods-hip stil. Børn er mere end velkomne, dog er der er ikke nogen specifikke børneaktiviteter på hotellet. Men der findes mange sjove aktiviteter i området, og man kan snildt booke en babysitter. 


INSIDER

Man må ikke forlade Twinpalms uden at have prøvet Sunday Brunch på Oriental Spoon, der er lidt ligesom at komme i madhimlen - det er alfa omega at booke på forhånd!

FACTS

Flyvetid: 11t 

Bedste periode: November - april

Tidsforskel: +5 (sommer) +6 (vinter)

the beach butler

Twinpalms ligger ikke direkte på stranden, men med tre minutters gåtur i langsomt tempo og muligheden for en beach butler, der sørger for at din luksus strandmåtte og cooler kommer med jer, går det hele som en leg. Ellers er det bare at slænge sig ved en af de smukke pools i de grønne haver. I kan også vælge at tage til en af hotellets to fede beach clubs. HQ, der ligger ved Kamala Beach 2km væk, er en stilet beach lounge med et let og lækker menukort og kolde cocktails. Her bliver der spillet chillet musik, og det er det perfekte valg for familier. Den famøse genåbnede beach club Catch, er mere upbeat, buzzy og festlig. Her er der mulighed for at slappe af om dagen, spise om aftenen og feste. Twinpalms tilbyder gratis shuttles til både HQ og Catch. 


Uden mad og drikke duer helten ikke - og det er altså ikke noget problem, når I bor på Twinpalms. Palm Seafood er en gennemført seafood restaurant med en fortryllende udsigt over Bang Tao Bay. Elektriske og hypede Oriental Spoon byder på morgenmad,  grill og bar og en famøs Sunday Brunch. Der er Beach Lounge, Pool Bar og det stilede Wine Room. Hvis I vil ud, byder Phuket på et væld af restauranter og barer, ikke langt fra Twinpalms. 


Sun Spa Esthederm er udviklet af Institut Estederm Paris, og fokuserer på holistiske behandlinger, der tager højde for at I opholder jer i det tropiske klima med masser af sol. Sæt et par timer af til forkælelse for at fuldende oplevelsen på Twinpalms. Hvis I vil være aktive, er der træningscenter, undervisning i yoga, pilates og thai box, dykningen i Phuket er i top, der er en virkelig god kokkeskole og et veludstyret bibliotek. 

Skal I ud på opdagelse på Phuket, der er den største af Thailands øer, er mulighederne mange - der er fantastisk kultur, betagende natur, smukke naboøer I kan sejle til i Phang Nga Bay (for eksempel James Bond øen), ziplines og et sjovt og livligt byliv, både om dagen med shopping og om aftenen med gastronomiske oplevelser og natteliv - bare snak med det søde personale på Twinpalms og find ud af, hvad I har lyst til. Vi giver jer selvfølgelig også en masse gode råd med i tasken!