the surin

the surin

PHUKETS BEDSTE STRAND

The Surin Phuket ligger elegant og stråler som en hemmelig oase omgivet af kokospalmer på den rolige smukke Pansea Beach. Stranden har det blødeste hvide sand, og er uden tvivl en af de bedste strande på Phuket. Udsigten til det turkisblå og krystalklare Andamanske Hav tager pusten fra en, og man kan ikke andet end at blive tryllebundet. Det er kun The Surin og et andet luksusresort, der har direkte adgang til stranden, og det 400m lange tropeparadis er derfor meget mere privat og afslappet end mange andre steder - I er langt væk fra chartercirkus. Her forstår man virkelig, hvorfor Phuket, der er den største af Thailands øer, bliver kaldt Den Andamanske Perle.

The Surin føles som en privat oase, samtidig med at der ikke er langt til livlige restauranter, barer og beach clubs. Resortet består af 103 hytter og suiter med klassisk, tidløs charme, der ligger ved vandet og op af den grønne bakkeside. The Surin er designet af den amerikanske designer Ed Tuttle, der har haft fingrene med i spillet på nogle af de bedste hoteller rundt om i verden. 

beach suiter & palmer

Beach suiterne har en fantastisk udsigt, direkte ud til stranden der kun er få skridt væk, indrettet i en let og moderne stil med fokus på lækre detaljer og en dejlig enkelthed. Her falder I i søvn til bølgerne der vugger jer i søvn og vågner til solstråler og en morgendukkert lige udenfor døren. Hytterne ligger på bakkesiden omgivet af de billedskønne haver og er virkelig hyggelige med god plads. Farverne på de smukke tekstiler er guld, safran og grøn, inspireret af de thailandske templer, hvilket giver en lækker, autentisk ro. Der er stor pool på hotellet, bløde sunbeds og så er maden i top på de tre restauranter. 


Dette resort er familievenligt, men er til alt fra familier med børn til par på romantisk ferie. Dog er The Surin ikke ideelt, hvis man skal have barnevogn med eller er dårligt gående, da der er trapper og forskellige højder på det smukke resort. 

INSIDER

Pansea Beach er en strand i absolut verdensklasse - dens bløde hvide sand og turkisblå vand skal opleves både ovenvande og under! The Surin kan også pryde sig af en fantastisk solnedgang, så det er det perfekte sted at nyde en sundowner med dem man holder af.

FACTS

Flyvetid: 11t 

Bedste periode: November - april

Tidsforskel: +5 (sommer) +6 (vinter)

tropisk boble 

Når I bliver trætte af at ligge med fødderne oppe med hovedet i en bog, er der heldigvis nok at tage sig til på The Surin. Der er træningscenter, mulighed for at booke yoga og meditation på stranden og tennisbaner til dem der gerne vil holde sig i form på ferien. Det Andamanske Hav byder på masser af muligheder som enestående snorkling og dykning blandt de farvefulde koraller og fisk, surf, stand-up paddleboards og kajakker for vandhundene. I kan også booke eventyrlige cruises til nærliggende bugter og øer. Til børnene er der børnepool og god plads til at lege på stranden - babysitter kan også bookes.


Når sulten kalder kan I vælge mellem de tre restauranter og barer på The Surin. Nyd en afslappet BBQ på stranden, mens solen går ned, stads jer op til en aften med udsøgt asiatisk mad på Lomtalay, få dagens fangst på den fantastiske beach restaurant eller få middagen bragt til jeres villa til specielle lejligheder. Ellers er resten af Phuket et slaraffenland af gode madoplevelser, så I kan også bevæge jer ud af oasen. 

The Surin Spa byder velkommen til et fredfyldt univers, der forskønner og plejer med naturlige produkter og et afsæt i Thailandske traditioner - prøv for eksempel deres signaturbehandlinger, der blødgører, nærer og plejer både krop og sjæl.

Resortet ligger som i en lille boble af smuk strand og palmetræer, og man får fornemmelsen af at være langt væk fra alt og alle. Men Phuket byder på mange kultur- og natur-seværdigheder, suveræne golfbaner, gode restauranter og et godt natteliv, som man ikke er langt fra, når man indlogerer sig på fantastiske The Surin - det er en helt perfekt kombination af paradisisk ro og det livlige og farverige Thailand.