SONEVA KIRI

soneva kiri

 THE SONEVA KIRI EXPERIENCE

"The Soneva Kiri Experience” starter allerede i Bangkoks lufthavn. Her bliver I mødt af Sonevas repræsentant, der fører jer til Sonevas privatfly i indenrigsterminalen. Herefter følger en lille times fly tur ud over den smukke thailandske bugt. Havet bliver mere og mere turkist, efterhånden som I nærmer jer Koh Kood. Øen er Thailands fjerde største ø, men her bor kun 2000 mennesker. Det meste af øen er dækket af jungle og kokosplantager, og her lever de stadig ”the simple life” i de bittesmå landsbyer. Koh Kood betegnes af mange som Thailand, som det var for 30 år siden. Her er ingen masseturisme, naturen er uberørt og kun junglens lyde dominerer. Her er ganske enkelt vidunderligt!

 LUKSUS OG SINDSRO I P A R A D I S

I lander midt i junglen på Sonevas air strip på naboøen. Her står jeres private butler ”Mr. eller Ms. Friday” smilende klar til at møde jer. Sonevas motto ”No News No Shoes” bliver hurtigt introduceret, og I afleverer jeres sko, hvis I har lyst. Jeres Mr. eller Mrs. Friday vil diskret være ved jeres side fra nu af. Herfra er der en 10 minutters tur i Sonevas speedbåd, før I lander i paradis: 36 smukke pool luksusvillaer folder sig ud i Koh Koods jungle over et areal på intet mindre end 150 hektar! Et, to, tre, fire, fem og endda seks-værelses luksuriøse, naturlige skønheder har I at vælge imellem. Den mindste villa er på 450 m2. Alle bygget i naturmaterialer som blender smukt ind i junglen, og I har skønne private udendørs fællesarealer skabt til afslapning og samvær med familie eller venner. 

BARBECUE & DRINKS PÅ THAILANDS BEDSTE STRAND

Selv om det er svært at forlade villaen, så hop i den private buggy og kør en lille skøn tur gennem junglen og I kommer til Sonevas smukke, smukke strand. Vi vil betegne den som en af Thailands bedste strande. Hvidt, blødt sand. Turkist, varmt, krystalklart vand og en fri udsigt til natur og hav. Sonevas solsenge med de ikoniske gule, tykke og bløde madrasser dukker op som små tuer og fordeler sig diskret langs paradisstranden. Her finder I privatliv, ro og helt betagende solnedgange. En gang om ugen forvandler stranden sig til et luksuriøst cocktailparty, når Soneva Kiris management inviterer til drinks og en overdådig Beach BBQ.

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR

Soneva er foregangsmænd indenfor udvikling af bæredygtighed i hotelbranchen og er bl.a. lykkedes med at etablere WHOLE WORLD Water, der skal overtale hotel- og restaurationsbranchen til bl.a. at afskaffe plasticflasker. Så her findes naturligvis ingen plastflasker, og alt affald bliver genanvendt. Soneva har egne økologiske køkkenhaver og råvarer kommer fra lokale landmænd og fiskere. Soneva arbejder med flere internationale organisationer, herunder projektet ”Plant a Tree” som arbejder med bevarelse af de thailandske træer. Det er virkelig et imponerende stykke ansvarsfuldt arbejde, som Soneva gør for vores allesammens smukke jord.

INSIDER

So Chocoholic og So Chilled – er du is- eller chokoladeelsker? Så prøv lige at smage på ordene. Soneva Kiri tager jer simpelthen til chokolade- og ishimlen i deres all inclusive, døgnåbne paradis for udsøgt chokolade og is i op til 60 forskellige varianter. 

FACTS

Flyvetid: 10t til Bangkok. Herefter ca. 70 minutter med Sonevas privatfly til Koh Kood.

Bedste periode: December til april.

Tidsforskel: 7t (sommer) -6t (vinter)

SONEVA KIRI ER ALL THAT

VERDENS BEDSTE RESORT

Soneva Kiri bliver af mange betegnet som verdens bedste resort. Og det er let at forstå. Udover den eventyrlige luksus og den udsøgte attention to detail, er her også skabt eksotiske oplevelser ud over det sædvanlige. I Soneva Kiris Cinema Paradiso vises der film i en biograf bygget midt i junglen. Slæng jer i de bløde sofaer, mens der bliver serveret popcorn og drikkevarer og junglens lyde blander sig med Humphrey Bogarts sagte vokal. Absolut en must do oplevelse. 


Soneva Kiri er i høj grad for børn, og Kids Clubben The Den er en imponerende kreativ og sanselig legeplads for børn og barnlige sjæle. The Den er en oplevelse i sig selv: bygget i bambus og formet som en kæmpe manta ray, der flyver over jorden. Her er skabt et imponerende, legende univers, der sætter kreativiteten i spil og får fantasien til at blomstre.

Soneva Kiris fire restauranter er oplevelser i sig selv. Her er ingen dress code, maden er udsøgt og stemningen meget uformel. En kunde skriver til os: ”…vi sejler fra hotellet gennem mangroven, som snor sig ind i junglen. Her er bælgmørkt. Månen er ikke oppe endnu. Her og der oplyses mørket op af små hotelrestauranter, der står på pæle i vandet. Vi sejler helt ned i bunden af mangroven, og står af ved en lille, blidt oplyst restaurant. Khun Benz står klar til at byde os velkommen. Hun er en anerkendt kok og står selv i køkkenet, og jeg spiser mit livs måltid thaimad, mens ildfluerne glimter i træerne...”

ET PARADIS FOR STORE FAMILIER I FLERE GENERATIONER

Skal I ud at rejse med den store familie i flere generationer, er Soneva Kiri det ultimative valg, og I vil sammen få en oplevelse, som vil sidde i hjertet for livet. Vi har selv boet på Soneva Kiri med vores familier i flere generationer, og vi må bare sige: det fungerer optimalt. Hvert værelse i de store luksusvillaer er mere en ”villa i villaen” end et egentligt værelse. Her er skabt de ultimative rammer for samvær. Men her er også albuerum og plads til privatliv – her er på alle måder højt til loftet. De helt store villaer har Sonevas berømte rutchebane ned i den private pool - en drøm for børn og barnlige sjæle.

EKSKLUSIVE OPLEVELSER: VANDFALD, KORALLER & ANGKOR WAT

Soneva Kiri er mere end et hotel og byder på udsøgte eksklusive oplevelser: gå en tur gennem den frodige jungle, bad i øens vidunderlige, små vandfald og tag snorkelmasken på og oplev øens krystal klare hav og meget fine koralrev. Slap af i det prisvindende Six Senses Spa og nyd en  middag i træernes krone. Og har I en drøm om at opleve det guddommeligt smukke Angkor Wat i Cambodia, så hop på Soneva Kiris helikopter, som flyver jer direkte ind i hjertet af tempelkomplekset på en heldagstur. En magisk oplevelse!