santhiya koh yao yai

Koh Yao Yai

Kontakt os

SANTHIYA KOH YAO YAI

Koh Yao Yai

Kontakt os

Om stedet

Efter 20 minutters smuk sejltur med resortets private speedbåd fra Phuket ankommer I til den frodige og uspolerede ø Koh Yao Yai. På den grønne skråning bag sandstranden ligger Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa i ydmyg harmoni med sine omgivelser, og her er slående smukt – det fornemmer man, lige så snart men sætter fødderne på ankomstbroen. Den private sandstrand strækker sig med god
plads mellem solsengene, vandet er turkist og bjergskråningerne grønne med en fantastisk variation af tropiske planter og træer. Selve resortet er eco-luksus og holdt i autentisk thailandsk stil med teaktræ og tekstiler og design i guld, hvid, bordeaux og blå. Det er ikke topmoderne og

moderigtigt, nogle ville måske mene at det er lidt kitch, men det samtidig virkelig smukt og tro mod den thailandske æstetik og tradition.


Der er 39 pool villaer med havudsigt og 60 deluxe værelser med enten hav- eller haveudsigt at vælge imellem og de blender perfekt ind i de grønne omgivelser. Resortet spænder over et større område, hvilket gør at man har meget privatliv og godt med plads. Vi anbefaler, at I bor i enten Ocean View Pool villaerne på 150 m2 eller de helt store Royal Grand Pool villaer på 265 m2, for på Santhiya får I noget for pengene. Man bliver kørt til og fra villa eller værelse i fine små træbiler, med mindre man selv ønsker at gå. Der er en stor 1500 m2 pool, der passer til alle alder med børneafdeling, water jet massage pool og vandfald. Til de voksne og de større børn, der gerne bare vil slappe af, læse og sippe kolde kokosnødder er der en smuk inifinty pool med panoramaudsigt. 


Det helt særlige ved Santhiya Koh Yao Yai er udsigten ud over Phang Nga Bay, der tager pusten fra de fleste. Fordi I er hævet så højt over stranden, føler man, at infinity poolen og havet nærmest går i et, og de smukke øer ligner ligner noget fra et drømmeland. Det, kombineret med et topklasse serviceniveau, gør resortet til et godt valg til dem, der bare har lyst til at slappe af i tropeparadis.

INSIDER

Tag på trekkingtur eller lej cykler og gå på opdagelse på selve Koh Yao Yai. Vi anbefaler også, at man tager på dagstur til nogle af de smukke omkringliggende øer som Phi Phi øerne, Krabi eller Koh Tapu (funny fact: med i James Bond “The Man with the Golden Gun”).

FACTS

FLYVETID // 11t40m

BEDSTE PERIODE // November - april

TIDSFORSKEL // +5t (sommer) +6t (vinter)

MAGISKE PHANG NGA BAY

Der er fem barer og restauranter på på Santhiya Koh Yao Yai. Nyd solnedgangen og en casual dinner, på Jetinn Teppan at Pier der ligger på den yderste del af den private jetty. Slæng jer på daybeds og få serveret kolde drinks og snacks ved strandbaren, eller spis thai, japansk og middelhavsinspireret mad på de tre restauranter, der selvfølgelig alle har formidabel udsigt over betagende Phang Nga Bay.  

Der er yoga på resortet tre gange dagligt, undtagen om søndagen, og også mulighed for privattimer. Der er også muay thai boksning, træningscenter, cooking classes, kajakker og paddleboards. Ungerne kan også tage et smut i kids club. Så godt nok kan I slappe af, men der er også rig mulighed for at bevæge sig og gå på opdagelse, når man har ligget og daset længe nok. Spaen tilbyder skønne, afslappende behandlinger, der forkæler fra top til tå og gør en blød som smør. Santhiya Koh Yao Yai er et dejligt sted, langt væk fra travlhed og charter, for alle typer rejsende og er et meget familievenligt sted.