ROSEWOOD PHUKET

ROSEWOOD PHUKET

EMERALD BAY

Andamanerhavets bølger ruller ind i smaragdgrønne Emerald Bay, mens de kaster blide blikke ind mod de palmeklædte sandstrande og Rosewood Phuket. Vi har længe været tilhængere af Rosewoods gennemførte stil, og deres første hotel i Sydøstasien har gjort et forfriskende indtog på scenen for eksklusive strandhoteller. Her checker I ind på et luksuriøst refugium. Væk fra masserne. Omgivet af tropiske haver med udsigt til det krystalklare hav. Lad tiden gå i stå på den bedste måde og overgiv jer til forkælelse af Rosewoods dedikerede personale. Stik af, når kulden rammer Danmark – for der er Thailand på sit bedste.

RUMMELIGE VILLAER

Rosewood Phukets smukt designede villaer og pavilloner med privat pool og havudsigt blender naturligt ind i omgivelserne med de frodige vækster og den ugenerede strand, og her eksisterer en skøn ro. I alt er der kun 54 pavilloner og 17 villaer.  I bor i tilbagelænede og luksuriøse rammer, hvor de naturlige materialer, en neutral farvesammensætning og en subtil Thai-inspiration smelter sammen med lyset i en tidløs elegance. På Rosewoods hoteller er der altid ”sense of a place”, og hotellet har en charmerende personlighed og atmosfære. Gennem de store glasskydedøre er der udsigt til jeres private terrasse med tilhørende pool – slæng jer I sofaen eller i den blærede dobbelte daybed og nyd udsigten over havet. Den mindste pavillon er dejlige 130 m2, og attention to detail gennemsyrer alt fra sengetøj til det udendørs badekar. Two Bedroom-mulighederne er perfekte, når I rejser som familie, og Rosewoods Explorer’s Club sørger for sjove aktiviteter til poderne med fokus på at stimulere viden og nysgerrighed.

Strand, PALMER & POOL

På Rosewood Phuket er I altid i nærheden af vandet, og det gælder også, når I slænger jer ved den skønne organisk formede pool, der ligger lige bag stranden omgivet af små haver. Palmerne svajer, solsengene er komfortable og poolbutlerne sørger for, at selv jeres mindste behov er dækket. Et område er dedikeret til at svømme baner, et er til børnene og et er til bare at tage det helt afslappet med en kold kokosnød i hånden og solbriller på næsen. 

INSIDER

Velvære er centralt på Rosewood Phuket, og I kan frit benytte jer af timerne i yoga, meditation, pilates, tai chi og vandaerobics. Hvis I vil på opdagelse i den rolige Emerald Bay, kan I hoppe i kajakker, Hobie Cats eller på et paddleboard med lidt solcreme på næsetippen. 

FACTS

Flyvetid: 11t

Bedste periode: November - april

Tidsforskel:  +5t (sommer) +6t (vinter)

SPECIAL 80days BENEFITS

Kulinarisk fikspunkt

Tager I ud for at spise, kan I få alt fra autentisk Thai til international fine dining. Men I må ikke snyde jer selv for Rosewoods lækre restauranter. Det kan faktisk godt være, at I slet ikke har lyst til at forlade den luksuriøse bobbel. På Ta Khai spiser I fisk og skaldyr ved stranden under rustikke pavilloner, som skaber en nærmest landsbyagtig stemning. Retterne spænder fra autentisk thai til international fine dining. Italienske specialiteter danser ud fra køkkenet på Red Sauce, hvor I enten kan spise i restauranten eller på den hyggelige terrasse med udsigt over Emerald Bay. Ø-stemningen er fuldendt ved poolen på afslappede The Shack, hvor principperne er simpel seafood, grill og lettere retter. Mai er et af vores yndlingsspots til aftencocktails – en stemningsfyldt lounge til afslapning, en friskpresset juice og drinks med chill tunes som soundtrack og smukke omgivelser både dag og aften.

VELVÆRE I ØSTEN

Asaya har mange betydninger på Sanskrit, hvoraf en er, at få en dybere forståelse for dig selv. Her har du mulighed for at finde din personlige vej til velvære. Rosewoods wellness team af eksperter vejleder og guider, og efter at have været i deres kyndige hænder sidder skuldrene et par centimeter længere nede. Få personlige timer i yoga, stretch og pilates eller gå all in og book hele dagsprogrammer, der fokuserer på bedre søvn, mindful eating, balance og energi. Der er selvfølgelig også et state-of-the-art gym, hvor I kan holde ferieformen ved lige. Hvis I skal have kulturelt input på ferien, kan I for eksempel besøge Wat Chalong templet eller Phukets gigantiske Buddha. Andamanerhavets verden kan også noget i forhold til snorkelture, dykning og SUP-ture i den rolige bugt.