Pullman Khao Lak RESORT & SPA

Khao Lak

Kontakt os

Pullman Khao Lak

Khao Lak

Kontakt os

Om stedet

"En gang skulle være den første; vi er tilbage på Pullman Khao Lak Katiliya Resort & Villas. 

For første gang rejser vi tilbage...tilbage til et sted, vi har været før. Om årsagen er den sømløse overgang mellem det største, børnevenlige poolområde, vi endnu har oplevet, og den seks km lange, sart-brune pudderstrand med fem graders hældning og nænsomt tidevand til at drille sandslot-byggeriet; om det er de volumniøse suites med balkoner, separate børneafsnit og forældre-forkælelende kæmpe badeværelser og walk-in closets; om det er deres Happy Hours (og den naive men stærkt effektive version af Mojito!) serveret i flugt med solnedgangen, der giver det hele et næsten Skagen'sk sensommerskær af lykke - det er svært at sige. Måske det vennepar og deres to børn, som vi har lokket med denne gang, bedre kan sige det...eller måske vi selv kan destillere årsagen, når vi igen nedsænkes i det danske kulde-mørke...kan sige netop dét, som fik os til at komme tilbage for første gang i vores rejseliv." 

To familier på tur med to voksne og to børn i hver.


Vi synes, at ovenstående citat fra en kunde, der havde været på Pullman Khao Lak for anden gang, rammer hovedet på sømmet. Resortet er ligger væk framasseturismen, der er bred sandstrand så langt øjet rækker, børnevenligt turkis vand, flere pools at vælge i mellem og masser af aktiviteter for hele familien - så Pullman Khao Lak Katiliya Resort & Spa ér et rigtig godt bud på en skøn badeferie for hele familien i Thailand. På trods af størrelsen, er der virkelig hyggeligt og man ryger længere og længere ned i gear som dagene går.


De 223 store, smagfuldt indrettede værelser og suiter samt de 97 skønne, mere private villaer ligger omgivet af smukke, frodige anlagte haver og ligger i den rolige ende af Bang Sak Beach. Pullman Khao Lak byder på lækre swimmingpool - herunder flere børnebassiner, hvor hele familien kan hygge sig og køle af i løbet af dagen og en 25 meter lang pools, hvor man kan svømme baner. Der er et væld af aktivitetsmuligheder - både på land og i vand: dykkercenter, windsurfing, kajakker, beachvolley, tennisbaner, mini-golfbane, bueskydning område, udendørs boksering (og mulighed for lektioner i thaiboksning) samt en trampolin. Cykler kan lejes med mulighed for guidede ture i lokalområdet.

INSIDER

Få minutters gang ned af den dejlige strand ligger der nogle små hyggeligt madbikse og man kan få en skøn massage på stranden - det er helt sikkert en slentretur værd. 

FACTS

FLYVETID // 11t40m

BEDSTE PERIODE // November - april

TIDSFORSKEL // +5t (sommer) + 6t (vinter)

check in and chill out

Forkæl jer selv med et dejligt udvalg af kulinariske lækkerier på Pullman Khao Lak Katiliya Resort & Spa. Der er 6 restauranter at vælge i mellem og 2 barer. Råvarer og ingredienser er dags-friske - importerede eller lokale fra egen have. På The Terrasse Oceanfront kan I spise hele dagen - enten indendørs eller på terrassen. Her serveres retter fra det internationale køkken og i baren på tagterrassen, kan I nyde skønne drinks og juicer akkompagneret af den smukkeste udsigt, der strækker sig helt ind til Khao Lak. Cafe Lilawadee ligger centralt i resortets have med udsigt over poolen og havet og serverer lette internationale retter. Bamboo ligger i vandkanten og frister med friskfangede, grillede fisk og skaldyr i palmernes skygge. På Baan Thai får I skøn, autentisk thailandsk mad fra fire regioner i landet - og på Mosaic er fokus på de klassiske italienske retter. 


Hotellets smukke spa tilbyder skønne behandlinger og massage - og har I brug for at holde træningen ved lige, er der to veludstyrede fitness-centre med både vægte og cardio-maskiner.