point yamu by como

point yamu by como

Smukke og gennemførte Point Yamu by COMO i Phuket ligger på spidsen af Cape Yamu med en svimlende smuk 360 graders spektakulær udsigt over Andaman-havet og Phang Nga-bugten med dens dramatiske kalksten. Her kan I hver aften se en solnedgang, som rangerer blandt de absolut mest eventyrlige i Thailand.

Bag den smagfulde indretning og det gennemførte, skræddersyede design står den italienske designer Paola Navone. Paola Navone er berømt i Italien for sit breezy, blå-hvide Middelhavs-look og har her skabt et unikt udtryk for moderne thailandsk luksus.   

Point Yamu by COMO er - med sin beliggenhed på klipperne over Cape Yamu, ikke et konventionelt beach resort. Her er ikke direkte adgang til privat strand, men til gengæld ligger den private Island Beach Club bare 30 minutter fra hotellet på en nærliggende ø med hvid sandstrand og nem adgang via hotellets private shuttle både. Her forkæles I med cabanas, swimmingpool, vandsportcenter og Kids Club for mindre børn. 


Den imponerende 100 meter lange infinity-pool er flankeret af bløde liggestole og ligger i forbindelse med den fantastiske italienske restaurant, La Sirena, der serverer bemærkelsesværdig god mad fra morgen til aften. Så I behøver ikke at flytte jer langt for at bestille en skøn frokost, lette snacks, frisk frugt, friskpresset juice - eller kølige bobler. Poolen er endvidere opdelt i 3 zoner; den midterste til de små, med en dybde på kun 35cm.


Der er mange muligheder for indlogering - 79 store, luftige værelser og suiter og 27 private villaer. Villaerne kommer i flere størrelser - fra One-Bedroom Pool Villaer til de største Four-Bedroom Pool Villaer. Alle villaer er fulde af det naturlige lys fra udsigten over Andamanhavet eller Cape Yamu's frodige omgivelser. Suiterne alle har smukke terrasser og verandaer, separate opholdsområder og masser af lounge-plads til at slappe af i solen.


INSIDER

Er du vild med Chedi-kæden af hoteller, vil du elske COMO. Børn er meget velkomne med børneprogram og børnemenu. Maden på Point Yamu er i særklasse!

FACTS

Flyvetid: 11t 

Bedste periode: November - april

Tidsforskel: +5t (sommer) +6t (vinter)

mad & spa on point

På Point Yamu spiser I muligvis bedre end noget andet sted i Phuket. Der er to restauranter at vælge i mellem - italienske La Sirena og thailandske Nahmyaa Thai - og så det klassiske, sunde COMO-koncept, Shambhala Cuisine, hvis vision er at maksimere energi og velvære. I kan frit vælge, om I ønsker at spise på stranden, på restauranten eller hjemme på terrassen i værelset eller villaen.


Forkæl krop og sjæl i det smukke COMO Shambhala Retreat, som tilbyder holistiske behandlinger med fokus på at styrke den mentale ro og stilhed, det fysiske velvære og den åndelig balance. Spaen har dampbad og jacuzzi, swimmingpool, fitnesscenter med en flåde af fitness-instruktører, yogastudie, to dobbelte og fem enkelte behandlingsrum, fire alkover til  thailandsk massage -  samt separate mandlige og kvindelige dampbade. COMO Shambala retreat er indrettet i hvidere end hvidt - en fantastisk ren og lækker kontrast til den blændende udsigt over bugten. Er du en entusiastisk yogi, kan du helt sikkert få dit daglige fix her.


Phukets østkyst er stadig relativt uberørt - og kan slet ikke sammenlignes med den overfyldte vestkyst. Det er bestemt værd at tage på opdagelse i hjertet af Phuket By, der ligger blot 20 minutters kørsel fra Point Yamu by COMO. Her kan I udforske gamle kinesiske butikker og besøge byens spændende museum.