anantara layan

Phuket

Kontakt os

anantara layan

Phuket

Kontakt os

Om stedet

Drømmeagtige Anantara Layan Phuket Resort ligger på en privat, smuk og uspoleret palmestrand, lokalt kendt som Layan Beach. Resortet ligger i den fjerneste ende af Bang Tao Bay på Phukets nordvestkyst med udsigt over Andamanhavet og i læ af den frodige, grønne ø Koh Kala - et rent paradis og langt fra charter. Der ånder en salig fred og ro, samtidig med at man ikke er langt fra sydkystens livlige aktiviteter, restauranter og barer. Anantara Layan har den helt perfekte kombination af den typiske afslappede men luksuriøse Anantara-ånd, der helliger personlig og opmærksom service på et gennemført højt niveau og moderne, æstetiske faciliteter.

Anantara Layan er smagfuldt indrettet - elegant og autentisk thailandsk med mørke træsorter, lyse værelser og smukke farverige silkepuder.
Resortet tilbyder 30 stilfulde værelser og suiter og 47 super lækre pool villaer. Der er 7 forskellige pool villaer at vælge imellem og vores favorit er Beachfront Layan Pool Villa med egen private solterrasse, direkte adgang til Layan Beach, og et stort, luftigt soveværelse med udsigt over Andamanhavet. Anantara Residences er 15 fuldstændig unikt designede 3-7 værelses luksus villaer i to etager med privat pool-terrasse, som passer ideelt til de store flergenerations-rejser eller når flere familier rejser sammen.

Den fredfyldte rytme i Thailand er mere end velegnet til børnefamilier, og i Chang Club får ungerne rig mulighed for at boltre sig i sjove aktiviteter, mens de voksne kan nyde en kold kokosnød ved vandet eller begive sig ud i de mange andre aktiviteter Anantara Layan tilbyder - what's not to love?

INSIDER

Den bedste udsigt over Andamanhavet fås fra Deluxe Layan Suites eller Premier Rooms. Resortcyklerne er perfekte til en opdagelsestur i nærområdet. 

Morgenmaden er næsten grund nok i sig selv til at tage til Thailand! 


FACTS

FLYVETID // 11t40m

BEDSTE PERIODE // November - april

TIDSFORSKEL // +5 (sommer) +6 (vinter) 

Opmærksomhed på detaljen

Anantara Layan er den perfekte destination for både par, venner og familier. Viften af kvalitetsaktiviteter er bred, og der er noget for enhver smag.

På Spice Spoons madskole lærer I at kreere lækre retter fra det verdensberømte thaikøkken sammen med Anantaras mesterkokke. De kulinariske kreationer bliver serveret til frokost og vil med sikkerhed imponere venner og familie. Der er muay thai kick boxing og topmoderne træningscenter til aktive landkrabber og kajakker, vindsurf og snorkling til vandhundene. Derudover er det muligt at komme på eventyr til nærliggende skjulte bugter og vige ombord på Anantara Layans luksus yacht, Major Affair, eller på dagsture til Koh Phi Phi eller Similanøerne.

Står den på ren afslapning bliver kolde drinks og lette anretninger serveret direkte til jeres bløde daybeds dagen lang fra Breeze Pool & Lounge Bar. Anantara Spa byder dig velkommen til et univers af luksus og velvære. De bedste spa-terapeuter står for en enestående forkælelse med behandlinger, der bliver skræddersyet til netop dine behov, ønsker og humør. Smagsløgene står for tur på middelhavs-inspirerede Sala Layan og Dee Plee, der byder på det ypperste fra den thailandske køkkentradition. 
Hos Anantara Layan har vi fundet en sjælden opmærksomhed på detaljerne, der skinner igennem og gør sit til at jeres rejse bliver helt eventyrlig!