Ceylon Tea Trails

Ceylon Tea Trails

Ceylon Tea Trails i det centrale Sri Lanka ligger så ubeskriveligt smukt, at det næsten tager pusten fra dig - knap 5.000 fod over havets overflade, inde i landet, omringet af de endeløse, grønne, bakkede te-plantager ved søen, Castlereagh, i Dickoya-regionen. Fantastisk natur, salig fred og ro og en autencitet så stor, at man finder sig selv hensat til kolonitidens æra. 


Ikoniske og prisvindende Ceylon Tea Trails har eksisteret i et årti og har ry for at være ét af de bedste boutique-hoteller i landet. Hotellet er storesøster til det unikke, prisbelønnede beach-resort, Cape Weligama. Bag de to resorts står Resplendent Ceylon, som er ejet af den berømte Dilmah te-familie. Deres vision er at skabe en samling af små luksus resorts, der tilbyder en unik oplevelse tværs igennem Sri Lanka. Målet er at tilbyde den kræsne og kvalitetsbevidste rejsende unikke oplevelser i tilknytning til Sri Lankas historie, kultur og natur. 


Konceptet på Ceylon Tea Trails er meget britisk, i en charmerende og stemningsfyldt atmosfære - med den traditionelle ’High Tea’ med scones og andet sødt hjemmebag hver eftermiddag og med værelser, som er hyggeligt og gennemført indrettet. Her føler I jer virkelig henført til livet i koloni-tiden, da de engelske te-farmere levede her - og I kan komme helt ind under hele produktionen af den fineste te.

Hotellet tilbyder fem restaurerede, helt unikke, klassiske te-plantage-bungalows - alle med mellem fire og seks luksuriøse Master-suites, Garden-suites og Luxury Rooms, en personlig butler døgnet rundt og egen kok. Alle suiter har store, bløde dobbeltsenge, elegante badeværelser, nogle med udgang til egen veranda, der åbner ud mod den private have. Alle fem bungalows er forskellige i indretning og stil og ligger ugenert fra hinanden - to overfor hinanden på hver sin søbred, de andre ligger med mellem 4-15 kilometers afstand til hinanden i hver sin smukke dal.

INSIDER

Alle bungalows har en kroket græsplæne, hvor du kan slippe din udspekulerede taktik løs mod familie og venner med en Pimms No 1 i hånden. 

FACTS

Flyvetid: 12-14t

Bedste periode: December-  april

Tidsforskel: +3t30m (sommer) +4t30m (vinter)

natur & forkælelse

Det omkringliggende landskab er ganske enkelt “out-of-this-world”! Her kan I gå på smukke ture fra den ene bungalow til den næste, hilse på lokalbefolkningen og teplukkerne på vejen og lade jer beruse af den fantastiske udsigt. I bestemmer selv, om turen skal være ren afslapning med gode bøger ved poolen og på verandaen, eller aktiv med f.eks. white-water-rafting, ridning, cykling, tennis, kroket, sejlsport eller med besøg hos de omkringliggende, lokale te-godser.


Ceylon Tea Trails er den ideelle ramme for vandre- og cykelture i åndeløst betagende omgivelser med frodige bjerge, søer, vandfald, snoede veje og stier. Samtidig er det også den ideelle ramme, hvis I trænger til at slappe af, opleve livet på en te-farm og blive kloge på den nænsomme fremstilling af Ceylon Te, blive forkælet af jeres egen butler, nyde en spa-behandling, spille kroket på plænen og solbade ved poolen.

Børn er velkomne, men der er ingen særlige faciliteter. Børn kan hygge sig med alle de aktiviteter, der tilbydes i og omkring hotellet. De vil også elske de kulturelle ture til lokale turistdestinationer - særligt turen til Uda Walawe National Park, som er berømt for sin store bestand af elefanter.

På Ceylon Tea Trails er alle måltider inkluderet under jeres ophold og omfatter srilankansk eller engelsk morgenmad, en tre retters frokost-menu eller srilankansk ris og karry, pre-dinner cocktails og en fire retters middag.