CAPE WELIGAMA

CAPE WELIGAMA

I 2014 slog den berømte Dilmah te-familie dørene op til det helt nye luksus-resort, Cape Weligama - ét af Sri Lankas smukkeste beach resorts - og allerede året efter i 2015, blev det kåret til “The Worlds Best Family Hotel” af det anerkendte Condé Nast Traveller. Cape Weligama er søsterhotel til en anden perle på Sri Lanka, Ceylon Tea Trails, der har har eksisteret længere og har ry for at være ét af de bedste boutique-hoteller i landet. 


Cape Weligama ligger på Sri Lankas sydligste kyst, hævet over havet på et klippefremspring med 270 graders udsigt ud over Det Indiske Ocean og de to strande, east- og west beach, der flankerer klippen. Det er blot 30 minutters kørsel fra den spændende, multikulturelle kystby, Galle, der er på ‘The World Heritage List’.  I bor tæt på sightseeing, men stadig langt nok væk, til at det føles som et skjult helle.


Cape Weligama har i alt 39 villaer og suiter fordelt på et ca. 5 hektar stort, frodigt område - det er muligt at fragte sig omkring i buggie. 20 private villaer i størrelsen fra 130m2 til de største på 130m2, er delt op i 8 hyggelige, velplejede haver, adskilt af naturstens-hegn. Hver have har sin egen 15 meter lange pool, som deles med én eller to andre villaer. Alle villaer har store, dejlige terasser med solstole.


Udover de private villaer, er der 4 store villaer i to plan, hvor der er 2 store Master Rooms (på ml. 130-150m2) på hver etage - alle Master Rooms har en dejlig terrasse og kan blive connecting, hvis I rejser med børn, i flere generationer eller flere vennepar sammen. De 4 villaer omringer den familievenlige Cove Pool. Hvor end I bor, har I jeres egen private butler til jeres rådighed.

INSIDER

Når I bor på Cape Weligama har I helpension. Ønsker I at spise på teppanayaki-restauranten, Misaki, er det en god idé at bestille bord hjemmefra - der er kun plads til 12 gæster. Det koster ekstra at spise på Misaki. 

FACTS

Flyvetid: 12-14t

Bedste periode: December til april

Tidsforskel: +3t30m (sommer) +4t30m (vinter)

Moon pool

Cape Weligama er et vidunderligt sted til bare at slappe af og lade op og nyde skønhed, hvor end I kigger hen - ved den 60 meter lange, buede infinity pool, Moon Pool, med udsigt udover havet, på én af strandene, der flankerer hotellet eller på jeres egen skyggefulde terrasse. Trænger I til lidt action, er der også råd for det. Cape Weligama tilbyder en bred vifte af sjove og spændende aktiviteter - heriblandt dykning med PADI-certificerede kurser, surf- og windsurfing-lektioner, hav-kajak, paddle-board, big-game-fishing, cykelture igennem rismarker, lokale landsbyer og forbi smukke templer, delfin-, hval- og endda leopard-safari. Derudover er der et skønt spa med fitness-faciliteter.


Der er fire skønne og helt forskellige restauranter på Cape Weligama. Vælg jeres egen friskfangede fisk, grøntsager og frugter på hotellets eget Pola, som betyder marked og lad kokken på De Mauny skabe en skøn fusions-ret, bliv introduceret til det lokale, srilankanske, krydrede køkken og spis med fingrene på Kumbuk eller nyd en dejlig steak fra grillen på Rouge. 


I kan til enhver tid vælge at spise på jeres egen terrasse - vågne op til morgenmaden bare få skridt fra sengen eller nyde en intim, privat grill-middag ved poolen blandt familie og venner.