anantara peace haven TANGALLE

ANANTARA

PEACE HAVEN
TANGALLE 

Skjult på et klippefremspring langs en smuk, afsondret strækning på Sri Lankas sydligste kyst, kan Anantara Peace Haven Tangalle Resort nemt prale af at have den mest unikke og fortryllende beliggenhed på dette smukke hjørne af øen. 


Resortet ligger midt i en knap 20 hektar stor plantage med kokospalmer ud til den smukke, gyldne kyst med en vidunderlig udsigt udover Det Indiske Ocean. Et eksklusivt, fredeligt og ugeneret strand-paradis omgivet af Sri Lankas frodige, mangfoldige natur og de høje, slanke kokospalmer- og med nem adgang til at drage ud på eventyr til øens ikoniske kulturelle steder, spektakulære nationalparker og hvalsafari-sites.

I alt er der 152 smukt og enkelt indrettede værelser og pool-villaer - stilen afspejler den charmerende srilankanske kultur med inspiration fra colonial style i lyse og afdæmpede farver med naturmaterialer som mørkt træ og håndvævede tekstiler. Værelserne med udsigt til havet eller haven har enten en balkon eller terrasse med daybeds, bord og stole. Rejser I med børn, er det muligt at få connecting-rooms. Samtlige af de 32 villaer (enten sea-view eller garden-view) har privat pool, skønne store badeværelser med separat regn-bruser, badekar og toiletartikler fra Themae.


Ikke mange resorts i området kan bryste sig af at tage sig så godt af de små og mellemstore gæster, som Anantara Peace Haven - blandt aktiviteter er der børnepool og en Kids og Teenage Club, der gør det muligt for forældre at balancere masser af familie-tid med et par timer i tosomhed.

INSIDER

Anantara Peace Haven Tangalle fungerer perfekt både når I rejser som par, som familie med børn - og som familier i flere generationer. Der er på resortet taget hensyn til gæster, der måtte have særlige fysiske behov.

FACTS

Flyvetid: 12-14t

Bedste periode: December til april

Tidsforskel: +3t30m (sommer) +4t30m (vinter)

spice spoons, surf & safari

Anantara Peace Haven Tangalle Resort ligger 30 minutters kørsel fra Mulkirigala Rock-templet og 2 timers kørsel fra Yala Nationalpark, hvor man har mulighed for at se elefanter og leoparder. I rejse- og udflugtskontoret på stedet tilbydes der ture til en række kulturelle og marine aktiviteter, herunder surfing, cykling, dyrelivsafari og blåhvalsafari.

På resortet kan I starte morgenen med en yoga-, pilates-, Tai Chi -eller meditations-lektion på stranden i solopgangen (eller på terrassen i jeres egen villa) og tage på opdagelse i lokalområdet på cykel eller tuk-tuk. Slappe af ved den 25 meter lange eksotiske pool med forfriskende cocktails lige ved hånden. Forkæle jer selv med en behandling i det eventyrlige spa, som blandt andet er specialiseret i ayurvediske behandlinger og zoneterapi.


Resortet har 3 restauranter - herunder en srilankansk-inspireret teppanyaki strand-restaurant, Verele, og en dejlig italiensk restaurant, Il Mare, som har en smuk og dramatiske udsigt over havet. Har I lyst til at få inspiration med hjem til gryderne i DK, så kan I melde jer til madlavningskurset Spice Spoons Sri Lanka.