Sri Lanka

Midt i det Indiske Ocean, faldende som en tåre fra det Indiske subkontinent, ligger Sri Lanka i al sin skønhed og ubemærkethed. Mange har dog efterhånden fået øjnene op for landet og Sri Lanka er blevet et hotspot for rejsende, der er med på beatet, med trang til tropestrande, små boutiquehoteller og eventyr. Historisk set har Sri Lanka været en del igennem, men nyder nu fred og fremgang og det er velfortjent - vi er fuldstændigt forelskede i det lille land med den store variation og ikke mindst de fantastiske srilankanere, der er et varmt og smilende folkefærd. Man føler sig velkommen overalt!

Vi har rejst til Sri Lanka flere gange for at finde inspiration, smukke steder at bo og for at kunne skræddersy de rejser, der passer til vores kunders højeste ønsker og behov. Nogle af verdens dejligste boutique-hoteller ligger i Sri Lanka: små og lækre med masser af sjæl og personlig udsøgt service. Mange af hotellerne var oprindeligt store private villaer, der tilhørte bl.a. det engelske aristokrati. Især i højlandet ved te- og krydderiplantagerne er den engelske "colonial"-stil udtalt, og her serveres fortsat "High Tea" i de store haver med udsigt ud over themarkerne, som for eksempel på Ceylon Tea Trails.
Det er vidunderligt. Ved kysterne ligger de mere moderne hoteller, der har et perfekt match af high-end design og den traditionelle srilankanske charme omgivet af let svajende palmetræer. I kan for eksempel bo på smukke Cape Weligama eller Anantara Peace Haven. Standarden er høj og alle steder finder I den umiskendelige personlige service, hvor et smil er en naturlig del af livet.

Sri Lanka, der tidligere hed Ceylon, har et fuldstændig varieret landskab og man oplever en stor forskellighed, når man rejser rundt. Der er tæt jungle med sky leoparder og vilde elefanter, gyldne sandstrande, klostre og templer med munkene i safran-farvede klæder, de smukkeste, grønne te-plantager, hvor de smukt klædte teplukkeres sarier lyser op. Der er rig historie og kultur med kolonitidens spor i Galle, en af buddhismens vigtigste pilgrimsdestinationer i Kandy og den
kulturelle trekant med fire af Sri Lankas i alt otte World Heritage sites, for eksempel bjergtagende Sigiriya, templer og mosbegroede ruiner.

80days Sri Lanka-rejser henvender sig til dem, der foretrækker at bo på unikke, små perler af lækre hoteller, hvorfra der kan opleves et smukt og frodigt land, der emmer af historie, kultur og smukke mennesker. Sri Lanka er et spændende miks af "Curry" og "High Tea", og landet fortæller en farverig historie fra det sinhalesiske kongedømme i det sjette århundrede til den europæiske kolonitid i nyere tid.

Sri Lanka er en fantastisk destination, uanset om I rejser med børn, som par eller venner sammen. Rejsen kan kombineres med andre destinationer i østen som for eksempel Maldiverne. Der er kun 1,5 timers flyvning fra Colombo til Malé.


PSST...


Sri Lanka byder på ca. 30 grader året rundt, men sydvest-monsunen "Yala" bringer regn til Colombo og de sydvest-vendte kyster mellem maj og november. "Maha" bringer regnen til de nordøstlige egne i december - februar. Det er bedst at rejse til Sri Lanka mellem december og marts, hvor det er koldt og gråt i Danmark.

Sri Lanka er for nylig blevet erklæret malaria-fri af World Health Organization efter en succesfuld anti-malaria kampagne. VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.