Four Seasons Langkawi

FOUR SEASONS LANGKAWI

Four Seasons Resort Langkawi er et smukt, afslappet og på alle måder indbydende luksusresort beliggende på stranden med smuk udsigt til havet og omgivet af frodig, tropisk regnskov. Som altid på Four Seasons hoteller, er standard og service gennemført og upåklagelig.


På Four Seasons Resort Langkawi kan I slappe af og nyde det på stranden, ved den smukke ocean-front voksen pool eller den store, dejlige family-pool i den frodige have med udsigt til stranden og havet. Hver time bliver I forkælet med friske, kølige håndklæder og friskskårede tropiske frugter. Der er altid isvand og solcréme til rådighed og den klassiske kølige vandspray og solbrillepudsning - ren og skær salig forkælelse. Og forkælelsen kan naturligvis fortsætte med skønne behandlinger i resortets himmelske spa.  


Har I brug for at være aktive på ferien, kan I prøve kræfter med alle typer vandsport, eller aflægge det veludstyrede motionsrum et besøg. Der er også mulighed for at leje cykler og besøge en af de nærliggende byer. Fra hotellet er der kun et par minutter med båd til Kilim Karst Geoforest Park med de smukke klippeformationer og frodige bakker - det er absolut en fantastisk oplevelse at udforske dét, som må være én af de mest betagende Mangrove-skove i verden.


Værelser på Four Seasons Langkawi er store og rummelige med deres ca. 68 m2. Indretningen er elegant og afslappet luksus i malaysisk stil med dejlig udsigt til den tropiske have. Værelserne i Lower Melaleuca Pavilion har både et indendørs badeværelse samt et badekar og en "rainforest"- bruser på terrassen.

INSIDER

Four Seasons byder på et væld af aktiviteter - vandsport, golf, tennis, cykling, klatring og trekking. Har I lyst til at snorkle er det bedste Pulau Paya Marine Park, som ligger omkring en times sejlads fra Langkawi. Vær opmærksom på at der er stor forskel på høj- og lavvande.

FACTS

Flyvetid til Langkawi: 16t med én mellemlanding 

Bedste periode: Vinter

Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

forkælelse for sjælen

Four Seasons har fire dejlige restauranter, hvor I kan forkæle jeres ganer med skøn kogekunst fra det malaysiske, italienske og øster- og vesterlandske køkken, alt efter humør. Morgenmadsbuffeten serveres i restaurant Serai (som betyder citrongræs), hvor der også serveres a'la carte til frokost og middag. Restaurant Ikan Ikan lokker med skøn, krydret mad fra det malaysiske køkken og en vidunderlig udsigt over havet. Kelapa Grill og Bar har både friskfangede fisk og godt kød fra grillen, og ved frokosttid har restauranten poolservice med snacks og enkle retter. I Rhu Bar serveres friske cocktails og snacks, når I trænger til en hyggestund i eftermiddagsbrisen eller til solnedgangen efter middagen.

Four Seasons Resort Langkawi har et helt igennem vidunderligt spa, Geo Spa, som tilbyder en lang række behandlinger for både krop og sjæl, aroma- og hydroterapi. Omgivelserne med udsigt ud til havet er i sig selv en helende oplevelse.

Der er to store pools på resortet - en ocean-front voksen pool på 55 meter og en 50 meter lang family-pool, som er fire pools integreret i én. Family-poolen ligger i haven med dejlig udsigt til stranden og havet.

Der er særlige aktiviteter til børnene (4-12 år) på Four Seasons i det særlige "Kids For All Seasons" program - herunder kids' yoga og spa-behandlinger, havkajak og andre sportsgrene, temaaftener med middag, spil og eventyr

Der er rig mulighed for at dyrke yoga med resortets dygtige instruktører - enten på hold af max. 8 personer eller enetimer. Der tilbydes flere forskellige typer yoga på alle niveauer - den tidligste morgentime er kl. 7.30.