Malaysia

Mangfoldighed er et ord, der dækker Malaysia på mange måder. Naturen er mangfoldig - her kan I opleve tropiske regnskove, hvide sandstrande, farverige koralrev, brusende floder og enorme bjerge. Også Malaysias befolkning er mangfoldig - en farverig kulturel fusion af nationaliteter, religioner og 

dialekter. Malayere, indere, kinesere og diverse originale stammekulturer fra Borneo udgør tilsammen det multietniske Malaysia. 

Vi behøver næsten ikke nævne, at man spiser helt fantastisk i Malaysia - her kan I nyde alt fra spicy indisk karry, malaysiske risretter med den krydrede chilisovs, ”Sambal”, kinesiske nudler og den skønne fusionsret ”Noodle Laksa Coconut Curry", som er en super lækker stærk chili-karryret med nudler. 

Landet Malaysia er geografisk delt i 2 områder - halvøen Malaysia, der ligger syd for Thailand, og Malaysisk Borneo, der udgør den nordlige del af øen Borneo. Langkawi er en øgruppe på 99 øer i Andamanhavet omkring 30 km udenfor det malaysiske fastland. Øerne udgør en del af den malaysiske delstat Kedah, men ligger nær kysten til Thailand.


Der er et dejligt klima i Malaysia - vejret kan være uforudsigeligt og omskifteligt, men altid med lune temperaturer. Fugtigheden er relativt høj. På østkysten af halvøen Malaysia er der regntid fra oktober til januar. På vestkysten er den mest regnfulde periode fra september til december, hvor hyppige regnskyl efterfølges af opklaring med sol. Malaysisk Borneo kan besøges året rundt, men vær altid forberedt på byger. Der er mest nedbør fra oktober til marts.

PSST...


Malaysia har tropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt. Luftfugtigheden er ofte oppe på 60-70 procent, og temperaturerne svinger imellem 22 og 32 grader i lavlandet, mens det i højlandet kan blive noget køligere.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.