Japan er fantastisk - en oplevelse for alle sanser. Her findes kulturskatte, historie(r), naturoplevelser, mad som er æstetisk anrettet og også smager derefter, vidunderlige hoteller med en historie og fortælling og ikke mindst en fascinerende etikette, som er spændende i sig selv. Tag afsted med familien. Selv med små børn kan det sagtens lade sig gøre. Eller tag selvfølgelig afsted som par - alt er muligt.


Der er en enorm forskel fra by til land. Der er ligeledes stor forskel i priser på hoteller og restauranter. For Japan behøver ikke at være dyrt. Pragtfulde måltider kan nydes for 100 kr. - og sushi kan fåes superlækkert fra gadekøkkenerne til ganske få penge. Der er rent og pænt over det hele. Det er en del af japanernes kultur, så hoteller i alle standarder og priser byder på ordentlige forhold. 

 DE SMÅ OG UUNDVÆRLIGE RÅD:


1. Husk sokker. Og sko der er lette at tage af og på. I japanske hjem og templer tages skoene af.

2. Alle tog kører til tiden. Kom i god tid.
3. Drikkepenge er en sjælden gestus. Giv hellere en gave. Gerne dansk.
4. Vær venlig.
5. Vær præcis til aftaler.
6. Hav ekstra plads i kufferten. Der er masser af skønne ting at købe.
7. Det er ikke kultur at give hånd. Smil og buk i stedet for.
8. Øv dig på at spise med pinde inden rejsen. I øvrigt en god undskyldning for ekstra sushi.
9. Suppe- og risskål holdes i hånden, mens man spiser. Hvis hele måltidet sættes på bordet på én gang er der ingen skik om, hvad der spises først eller sidst.
10. Stil ikke dine pinde i risskålen.
11. Tekoppen holdes med ventre hånd under koppen og højre hånd holdes omkring koppen.EN UFORGLEMMELIG REJSE

Dette er en destination, som kommer til at stå øverst på listen over jeres største rejseoplevelser.
- Kirsebærtræerne springer ud i de første 14 dage i april. 
- Bo én nat i det traditionelle japanske Inn, en Ryokan under rejsen. 
- Se Tokyo fra oven og bo eller besøg bar eller restaurant på f.eks. Park Hyatt eller Mandarin Oriental.

PSST...


Det kræver tilrettelæggelse. Der er så meget at se og gøre. På mange turiststeder skal indgangen reserveres op til måneder i forvejen, og togstrækningerne mellem byerne skal ligeledes forhåndsreserveres med pladsreservation. Det er nemlig den bedste måde at komme rundt i landet. Vi hjælper til. Det er vi gode til.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.