Der er noget magisk over øer – og verdens trejde største ø, Borneo, byder på mange imponerende tricks! Øen er delt mellem Indonesien, Malaysia og det lille sultanat Brunei og byder på en stor variation at landskaber, natur og kultur. Borneo har åbnet mere op for turister de seneste år, men der er også stadig mange områder, der er relativt uberørt, og vi har sørget for at håndplukke de bedste boutique-resorts til 80days kunder. Stol trygt på os og begiv jer ud på et eventyr I aldrig vil glemme!

Tag på opdagelse i den frodige regnskov med de mange lyde, fascinerede fugle, nysgerrige og kloge aber, pygmæ-elefanter, kødædende planter og smukke vækster. Borneo er, sammen med den Indonesiske ø Sumatra, et af de bedste steder at observere orangutanger, ”skovens mennesker” – og disse to øer er faktisk de eneste steder i hele verden, hvor orangutangerne lever i det fri! At møde disse fantastiske dyr, der er nogle af vores nærmest slægtninge i dyreverdenen og desværre kritisk truede, i deres naturlige habitat er en rørende og givende oplevelse, og det giver virkelig rum til eftertanke. I kan vælge at se dem i det fri, hvilket er lidt mere besværligt, men 100% "ægte". Ellers kan I tage på et rehabilitationcentre, hvor forældreløse orangutanger bliver trænet op til at klare sig i det fri igen, hvilket også er virkelig fint. Vi anbefaler naturligvis kun gode steder, hvor orangutangernes ve og vel er den højeste prioritet.

Cruise derefter ind i regnskoven og op af floderne, der er flankeret af mangroveskov, lianer, bregner og grønt i lange baner. Hold øjnene åbne for næseaber i trætoppene og krokodiller, der flyder rundt i det grumsede vand og kamuflerer sig som træstammer. I regnskoven bor i på smukke lodges, hvor de eneste lyde man kan høre er naturens. Her er nogle af de bedste guider i Borneo, der tager jer med på vandreture, hvor I ser spektakulære dyr og planter – man tror nogle gange ikke sine egne øjne, når guiderne igen har spottet et dyr, som man aldrig ville have set selv.

Bestig Mount Kinabalu, det højeste bjerg i sydøstasien, besøg Iban-stammen i deres langhuse, der i gamle tider skar hovederne af deres fjender og lad jer forføre af de fremmede himmelstrøg. Borneo er ikke kun fantastisk på land. Under vandet åbner en ny verdens sig, og her er farverige koraller, fisk, skildpadder, nøgensnegle, manta rays og hajer. Den lille ø Sipadan, der ligger øst for Borneos kyst byder på de mest berømte dykkerspots som for eksempel verdensberømte Barracuda Point, men der er masser af steder at udforske enten med en tank på ryggen eller med snorkel. Vi anbefaler, at I slutter turen af med et ophold på et af vores særligt udvalgte luksusresorts ved kysten med afslapning, god mad og kolde kokosnødder ved poolen.


Borneo er en destination for alle, der elsker troperne, natur og kultur – og det er også et godt sted at rejse med lidt større børn. I forhold til det optimale tidspunkt at rejse på, kommer det lidt an på, hvor I skal hen – Borneo er jo en stor ø! Men man kan faktisk rejse dertil hele året, så længe man tager forbehold for klimaforskellene. Vi hjælper jer med at skræddersy den perfekte rejse! 

80days REJSER TIL BORNEO


Camilla var i Borneo sommeren 2016 for at udforske den frodige jungle, hilse på orangutangerne, finde de bedste hoteller og teste vandet på de smukke strande. Priserne ligger fra kr. 30.000 pr. person for 10 dages skræddersyet rundrejse til Borneo, hvor I bor på 80days eksklusive og udvalgte hoteller undervejs.  


Alle vores rejser er skræddersyede, og derfor er to rejser ikke ens. De bliver formet efter jeres ønsker og interesser.


Kontakt Camilla på (53 53 61 16) og få en snak om mulighederne – vi vil elske at kreere jeres drømmerejse.

PSST...


Camilla har rejst rundt i Borneo så sent som i 2016, og hun kan hurtigt fornemme, hvad der er det helt rigtige for jer. Så ring endelig til hende. Vi er altid klar til en god snak, som er det første skridt hen imod en drømmerejse og oplevelse for livet.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.