BHUTAN

KONTAKT OS

REJSER

TIL BHUTAN

I de mægtige Himalayabjerge ligger der et lille buddhistisk kongedømme, som i mange tusind år har været nærmest isoleret fra omverdenen. Men Bhutan åbner stille og roligt dørene og indbyder de få heldige eventyrere til at få et glimt af nogen af verdens smukkeste landskaber, unikke templer og en traditionel levevis, der ikke eksisterer noget andet sted i verden. Bhutan er en af de destinationer mange drømmer om at komme til, men hvor få er priviligerede og dedikerede nok til faktisk at udleve drømmen. 


Globaliserings lange arm er blevet stoppet bevidst ved landets grænser og for eksempel blev TV og internet først tilladt i Bhutan fra 1999. Bruttonational lykke er rettesnoren for hvordan det går i landet, i modsætning til et fokus på bruttonationalproduktet. Turismen bliver styret efter et ”High Value, Low Impact” princip, hvor man kun tager minder med derfra og ikke efterlader andet end ens fodspor for at beskytte naturen og kulturen.

En rejse til Tordendragens Land er en rejse for jer, der tænder på storslået natur, rig kultur og traditioner og ikke mindst på at tage på rejse i et land, som de færreste har rejst til. Efter en rejse til Bhutan kommer man hjem med et nyt og smukkere syn på verden.

Naturen er en helt central del af rejsen i landet, der er på størrelse med Danmark minus Sjælland. De høje bjerge og dybe dale er karakteristiske for Bhutan, der som den første nation i verden har skrevet beskyttelse af miljøet ind i deres grundlov. Og for eksempel skal mindst 60% af landets areal altid være dækket af skov – i dag er 72% dækket, der er 10 vilde enestående nationalparker, og Bhutan er et hotspot for biodiversitet. Buddhismen, historiens vingesus og spiritualiteten vil I også opleve gennemsyrer kongedømmet. Der er farverige bedeflag, gamle fort og templer, traditionsrige livsmønstre og en helt særlig stemning til stede - og mystikken forstærkes også af, at I er omgivet af klodens højeste bjergkæde.

Når I rejser med os til Bhutan, er I i de bedste hænder. Vi samarbejder tæt med vores lokale partnere på at skabe en once-in-a-life-time rejse, hvor I bor på nogle af de smukkeste lodges undervejs. På nuværende tidspunkt arbejder vi udelukkende sammen med COMO og Amankora i Bhutan, som har de absolut dejligste lodges. Omgivelserne er i balance med naturen, bæredygtighed er i fokus og stilen er underspillet, luksuriøs og æstetisk. Vi foreslår, at I besøger den hyggelige, lille hovedstad Thimphu med de mange templer, imponerende klostre og rødklædte munke. En funny fact er, at der ikke eksisterer et eneste trafiklys i Thimphu. Derefter bevæger I jer ud i landet, hvor I blandt andet skal gå af de snørklede stier og trapper til legendariske Tiger’s Nest (Paro Taktsang), der er et kloster bygget på en stejl klippe, hævet 900 meter over Parodalen i 3120 meters højde. Hvad I ellers skal opleve kommer an på, om I er mest til kultur og historie, natur og trekking eller en god kombination. Uanset I vil have en af de dygtigste private guides tilknyttet, som følger jer under hele rejsen, der bliver skræddersyet fra bunden efter jeres ønsker.


Foråret og efteråret er de bedste tidspunkter at rejse på, og vi anbefaler, at I bestiller mindst et halvt år i forvejen, da vores udvalgte ledges er boutiquestørrelse (under 30 værelser) og nogle af de bedste i landet. Rejser I i foråret, vil I se de blomstrende rhododendroner fylde dalene med forårets farver. I efteråret er det de brændte nuancer, der tager over.

PSST...

Bhutan er et af de lande meget få har besøgt. Indtil for nylig har landet været relativt isoleret og derfor er traditioner og livet meget uberørt af globaliseringen i forhold til mange andre steder. De buddhistiske traditioner er stærke, ligeledes er båndet til familien og naturen. Christian har selv rejst i Bhutan og vil være jeres klippe i planlægningen af et eventyr ud over det sædvanlige. 


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op


LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT